Dálkové zamykání problém
Dálkové zamykání problém
Neměl jste někdo problém s dálkovým zamykáním?Vůbec mi nereaguje na 2 klíče a jde odemknout jen mechanicky.Baterku v jednom klíči jsem vyměnil a nic.
Toyota Auris 2011,97kw
- erwestquestworks
- Řidič
Re: Dálkové zamykání problém
Zkus spárovat znovu klíče s autem. Návod je v manuálu.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Re: Dálkové zamykání problém
Tak jsem byl s autem v Toyota servisu,kde po marném spárování jednotky s klíčem mi nabídli výměnu jednotky dálkového zamykání.Údajně bylo ovšem nutné vyjmout palubku,protože jednotka je prý bez toho nedostupná,což jsem odmítl.Podle mě je na levé straně pod volantem,podobně jako u Corolly.
Zakoupil jsem v e-shopu dálkové zamykání s vystřelovacím klíčem za cca 700Kč+850Kč práce a zamykání už funguje.Při zamčení a odemčení sice nebliknou blinkry,ale bez toho se obejdu.
Co mě ovšem překvapilo je že na e-shopu mají návod k zapojení přímo pro můj ročník Aurise,tedy 2011.Znamená to,že jde o častý problém!?
Zakoupil jsem v e-shopu dálkové zamykání s vystřelovacím klíčem za cca 700Kč+850Kč práce a zamykání už funguje.Při zamčení a odemčení sice nebliknou blinkry,ale bez toho se obejdu.
Co mě ovšem překvapilo je že na e-shopu mají návod k zapojení přímo pro můj ročník Aurise,tedy 2011.Znamená to,že jde o častý problém!?
Toyota Auris 2011,97kw