Měl jsem je přiravený na synovu Celicu, ale nakonec z toho sešlo, tak jsem je poslal dál.

I am hot
 I am hot  
   ne na papíru ale vyražený ve skle... to je real Show me show me show me.... kecáš totiž... autopal nikdy nedostalo certifikát E a žádnou homologaci... je to šajzung!!!! "co se jebe v indii jako land over"... a za ty prachy aby nebyl... nad autem se ale na stk asi slitujou... ale to nic nemění na faktu že je to šajzung.... viděl si zpracování do detailu pořádný lampy DEPO vs tý srágory Autopal? neviděl... kdybys to viděl asi bys čuměl...prostě jak to říct... celej interier lampy je totálně ale totálně jinej než Autopal... celej system odrazu a zrcadlení je totálně jinej, ne amatérskej... ale to bys musel vidět... autopal je prostě šméčko stejný jako ebay mrdky... ono to svítí... to jo ale prlačku vidíš
 ne na papíru ale vyražený ve skle... to je real Show me show me show me.... kecáš totiž... autopal nikdy nedostalo certifikát E a žádnou homologaci... je to šajzung!!!! "co se jebe v indii jako land over"... a za ty prachy aby nebyl... nad autem se ale na stk asi slitujou... ale to nic nemění na faktu že je to šajzung.... viděl si zpracování do detailu pořádný lampy DEPO vs tý srágory Autopal? neviděl... kdybys to viděl asi bys čuměl...prostě jak to říct... celej interier lampy je totálně ale totálně jinej než Autopal... celej system odrazu a zrcadlení je totálně jinej, ne amatérskej... ale to bys musel vidět... autopal je prostě šméčko stejný jako ebay mrdky... ono to svítí... to jo ale prlačku vidíš   protože to prostě nesvítí tak jak má. A protože to nesvítí tak jak má, tak to nemá E certifikaci... protože je to nebezpečný- což ale socky a blbečky...nezajímá bohužel
  protože to prostě nesvítí tak jak má. A protože to nesvítí tak jak má, tak to nemá E certifikaci... protože je to nebezpečný- což ale socky a blbečky...nezajímá bohužel a v tom je business "JAK" to svítí.... """Jak přesně to svítí"""" když dobře E,  když ne fuckoff social member, you will PAY!!!
 a v tom je business "JAK" to svítí.... """Jak přesně to svítí"""" když dobře E,  když ne fuckoff social member, you will PAY!!!  
 ne hustě si mu to dal.... ty paraboly jsou totálně ale totálně jiný... nebe a dudy... pak existuje ještě alternativa japan, ale to je trochu komedie... místo skla plast.... ale jinak kvalita... bla bla bla cena ale stejná nebo "dražší než moje sklo!"... každej japonec by radši sklo, protože neni blbej
 ne hustě si mu to dal.... ty paraboly jsou totálně ale totálně jiný... nebe a dudy... pak existuje ještě alternativa japan, ale to je trochu komedie... místo skla plast.... ale jinak kvalita... bla bla bla cena ale stejná nebo "dražší než moje sklo!"... každej japonec by radši sklo, protože neni blbej  ale nemá na to... v japan jsou tyhle produkty mega drahý... a ceněný... např kdysi sem tu našel sajtku na brutal info o 5g z japan a stejně i japonci si objdendali čirý blinkry, pozičky a a to je otázka jaký hlavní světlomety--- ale srandovní je to, že i japonci uznali že DEPO jsou hezčí než original... a zacálovali 3x tolik než já nebo my.... To bylo docela právě zajímavý... Biscuit by ti tvrdil že chce původní ty seschlý orange... kdežto japonci a já máme dávno čirý a ne japonský ale taiwan Depo... proč? protože jsou sexy...
 ale nemá na to... v japan jsou tyhle produkty mega drahý... a ceněný... např kdysi sem tu našel sajtku na brutal info o 5g z japan a stejně i japonci si objdendali čirý blinkry, pozičky a a to je otázka jaký hlavní světlomety--- ale srandovní je to, že i japonci uznali že DEPO jsou hezčí než original... a zacálovali 3x tolik než já nebo my.... To bylo docela právě zajímavý... Biscuit by ti tvrdil že chce původní ty seschlý orange... kdežto japonci a já máme dávno čirý a ne japonský ale taiwan Depo... proč? protože jsou sexy...   je tu rozdíl mezi starýma autama.., kde nic takovýho nefungovalo... ale celica 5G 1989-1994 je jiná hra... "zachovej si co chceš a jak chceš... " a jak myslíš....
 je tu rozdíl mezi starýma autama.., kde nic takovýho nefungovalo... ale celica 5G 1989-1994 je jiná hra... "zachovej si co chceš a jak chceš... " a jak myslíš.... ze mě? nooo celej sviňskej lidskej život je totálně plnej sraček.... co s tim? Nooo popeláři jezděj většinou kolem 8h, ale zajímal by mě rozbor toho prachu jako co je ze mě... a co je z barrandova... to by mě zajímalo.... co je muj bordel a co neni... a jen se mi přisral do pokoje / kóje /
 ze mě? nooo celej sviňskej lidskej život je totálně plnej sraček.... co s tim? Nooo popeláři jezděj většinou kolem 8h, ale zajímal by mě rozbor toho prachu jako co je ze mě... a co je z barrandova... to by mě zajímalo.... co je muj bordel a co neni... a jen se mi přisral do pokoje / kóje / 

uff a nepude... já sem "ingonginto!" "EET fucked UP!"
 uff a nepude... já sem "ingonginto!" "EET fucked UP!"

no po ránu se ksichtim různě... jde o to kdy je ráno... někdy je v 16:00 a někdy v 5:30- to jsou pracovní.... noooo a pak jsou rána kdy pařim a kalim na kompu a vypínám budík a odhazuju hodinky... protože si chci užít to že mě čas nezajímá.... a je mi úplně jedno kdy se probudim a jestli se se rozhodnu spát dalších 7 hodin např dál nebo se mi nebude chtít... ale prostě ve svým volnu čas neřešim.... chci se válet... tak se válim... nezajímá mě čas v mým volnu... čas jen stresuje a stresuje i tim že někdy jde moc pomalu a většinou moc rychle... ale člověka sere... omezuje tě--- blokuje. člověk si to nějak musí nechat líbit... když pracuje... ale ale ale... co je to čas... čas se musí rozdělit... ale nedá se tak razantně rozdělit... je to těžký
 no po ránu se ksichtim různě... jde o to kdy je ráno... někdy je v 16:00 a někdy v 5:30- to jsou pracovní.... noooo a pak jsou rána kdy pařim a kalim na kompu a vypínám budík a odhazuju hodinky... protože si chci užít to že mě čas nezajímá.... a je mi úplně jedno kdy se probudim a jestli se se rozhodnu spát dalších 7 hodin např dál nebo se mi nebude chtít... ale prostě ve svým volnu čas neřešim.... chci se válet... tak se válim... nezajímá mě čas v mým volnu... čas jen stresuje a stresuje i tim že někdy jde moc pomalu a většinou moc rychle... ale člověka sere... omezuje tě--- blokuje. člověk si to nějak musí nechat líbit... když pracuje... ale ale ale... co je to čas... čas se musí rozdělit... ale nedá se tak razantně rozdělit... je to těžký 

jediný pozitivní na těch lamppách je jen to, že lidi tam neumřou hlady... tu rejži nebo placky si zasloužej...
 jediný pozitivní na těch lamppách je jen to, že lidi tam neumřou hlady... tu rejži nebo placky si zasloužej... 
  H4 neni E4 právě... H4 je pro blbečky nebo pro indy --- "NJN"---- H4 neexistuje nebo resp existuje ale jen v indštině...a znamená jako "fuck off"
 H4 neni E4 právě... H4 je pro blbečky nebo pro indy --- "NJN"---- H4 neexistuje nebo resp existuje ale jen v indštině...a znamená jako "fuck off"   socko... a bylo by dobrý přestat tu prezentovat ty indický mrdky... danke.
 socko... a bylo by dobrý přestat tu prezentovat ty indický mrdky... danke.

A ne neni to ani E 11... vyfoť mi to zblízka... uvidíš že je to jen HC 11 a nebo podobná pikačovina.... neni to E11 šajzung!!!!
 A ne neni to ani E 11... vyfoť mi to zblízka... uvidíš že je to jen HC 11 a nebo podobná pikačovina.... neni to E11 šajzung!!!!

Microne ty sjetej šajzungumicron píše:E11 neni certifikace vy sjetý joudové... je !!!E4!!! E11 je indskej nesmysl... kterej jste jim sežrali i snavijákem.... pochutnejte siA ne neni to ani E 11... vyfoť mi to zblízka... uvidíš že je to jen HC 11 a nebo podobná pikačovina.... neni to E11 šajzung!!!!

kecálek...
  kecálek... 

dokonale zaostřený zrcadla versus nějaký indický matný rozmázlý sračky....
 dokonale zaostřený zrcadla versus nějaký indický matný rozmázlý sračky....

pěkně si tam motejte rovery a jagury.... ale tady budete mít vždycky problém---- INDI----
 pěkně si tam motejte rovery a jagury.... ale tady budete mít vždycky problém---- INDI----   

NIKDY Ind nevytvoří něco lepšího než už je... NIKDY.... na těch světlech je to ZCELA jasný no ne???? určitě neeee....
 NIKDY Ind nevytvoří něco lepšího než už je... NIKDY.... na těch světlech je to ZCELA jasný no ne???? určitě neeee....  
  B-)
 B-)

system je ale většinou špinavej... nikdy neni parabola lampy čistá.... to mě vždycky fascinuje.... jak může to krásný světlo bejt tak zasraný... a jí to nevadí....
 system je ale většinou špinavej... nikdy neni parabola lampy čistá.... to mě vždycky fascinuje.... jak může to krásný světlo bejt tak zasraný... a jí to nevadí....   mě to hroooozně sere.... když neni čistý to světlo... ale nikdy sem jí to neřek.... tak zasraný světlo lampa z celicy.... prase!!!! ty prase!!!!
 mě to hroooozně sere.... když neni čistý to světlo... ale nikdy sem jí to neřek.... tak zasraný světlo lampa z celicy.... prase!!!! ty prase!!!!  

a proč no protože jsou dobrý... některý lampy---
 a proč no protože jsou dobrý... některý lampy--- 
   až srandovní... prostě je to stejnej system světla co ti pečuje o zuby jako o celýho člověka....
 až srandovní... prostě je to stejnej system světla co ti pečuje o zuby jako o celýho člověka....   nooo ale faktem je že sem doktorce ještě to tajemství neprozradil.... že používá na všechny pacienty 1 oko z celicy... a špinavý
 nooo ale faktem je že sem doktorce ještě to tajemství neprozradil.... že používá na všechny pacienty 1 oko z celicy... a špinavý   a i ten reflektor co má neni dokonalej... DEPO z auta by byl lepší to bych se i vsadil....
 a i ten reflektor co má neni dokonalej... DEPO z auta by byl lepší to bych se i vsadil....  
 Možná bude dokonalý... jojo
 Možná bude dokonalý... jojo