H7 Narva Range Power white

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
michalnet
Navigátor

H7 Narva Range Power white

Příspěvek od michalnet »

ahoj te chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s žárovkami H7 Narva Range Power white nebo co si o nich myslíte díky moc
jarson
Věčnej rejpal

Re: H7 Narva Range Power white

Příspěvek od jarson »

http://www.narva.sk/ziarovky-12v-85w-h7 ... 19736.html

Myslis toto z odkazu?

Neviem ci islo presne o tento model, ale ak sa dobre pamätam, tak cca. rok dozadu ro bili niekde test prave na h7 a narva tam dopadla nad ocakavanie dobre.
Kazdopadne ale tieto konkretne maju jednu malinkatu chybku , totiz nie su schvalene pre verejnu premavku.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Fuzo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzo »

Nedávno jsem viděl dokument o žárovkách s modrou barvou na baňce. Jsou to z 99% šmejdy, nekupovat, může to zničit parabolu. Barva se časem sloupne v lepším případě a nebo tepelně zničí a žárovka méně svítí a více hřeje. Už selský rozum dává to, že skrz průhledné sklo je více světla než skrz zabarvené.
Kdo má na novou parabolu, může experimentovat. Kromě toho, fakt není schválená pro běžný provoz.
Demon
Manager Týmu

Příspěvek od Demon »

Měl jsem kdysi modrou namodralou variantu H4 Osramu Cool Blue:
http://autoeshop.eu/autozarovky-osram-h ... GwodUh8KNA

Mě se to světlo nelíbilo. Sice zvnějšku to bylo asi hezčí - takové studenější světlo. Ale jako řidiči mi přišlo, že to namodralé světlo silnice "žere" - prostě málo světla na cestě. Zato třeba informační tabule (modré reflexní) zářily na kilometr dopředu ...

Nejlepší je podle mne bílé světlo - co nejbělejší. Ani do oranžova, ani do modra. Z halogenů třeba Osram Night Breaker je paráda:
http://www.osram.cz/osram_cz/novinky-a- ... /index.jsp
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
michalnet
Navigátor

Příspěvek od michalnet »

A co ty nové osram nightbreaker laser budou v cockach svítit dobře mám tam emtec 4750 a nic moc
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

Mám nyní sice xenony, ale dříve jsem Narvy používal a paní má nyní H7 v autě. Dobrá svítivost i výdrž, určitě jedny z těch lepších. No a Osram nightbreaker, nevím jak je to nyní, ale dle dřívějších zkušeností vyšší cena, výdrž tak rok, ale svítivost i barva světla prostě super, takže to určitě stojí za to. Osobně bych si obě značky bez problémů koupil.
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Odpovědět

Zpět na „Avensis“