Zkušenosti
Re: Zkušenosti
Čekání na Prime by bylo určitě kratší než vyřízení zásuvky ve společných garážích v Praze. Jen na klíč jsem čekal 6 měsíců
Ale zkusím se jich schválně zeptat...

- PALO-Prius
- Řidič
Prime Prime, ach, od predstavenia som sa don zamiloval. Potom....potom vsak prislo vytirzvenie. Nie na 50km to urcite nevyzera, mozno tak 35km a to je strasne malo. Dalej, ze to je len 4 miestne, velmi limituje moje poziadavky. No a nakoniec ten kufor..videli ste ho? Nkladacia hrana zacina skoro vo vyske operadiel zadnych sedadiel, slabota, slabota.
Takze bohuzial, hoc som s anan velmi chystal, ak nezmenia koncepciu u mna neprejde.
Za tie prachy o uz bude bud uplne elektricke auto (novy Leaf, nova Ampera a pod), pripadne Outlander PHEV.
Takze bohuzial, hoc som s anan velmi chystal, ak nezmenia koncepciu u mna neprejde.
Za tie prachy o uz bude bud uplne elektricke auto (novy Leaf, nova Ampera a pod), pripadne Outlander PHEV.
Tak jsem se byl podívat na Kia Niro. Prodejce má bohužel vyšší verzi, ale i tak - spousta místa, uvnitř pěkný. Jo, Niro se mi líbí!
Prius II 2007
Technická! Kde, případně jak, aktualizujete mapy v navigaci? Dík!

Taky mám v mobilu navigaci, ale ten dotaz je i pro ostatní. Takže ještě jednou a upřesním otázku
Jak aktualizujete vestavěnou navigaci?

Jak aktualizujete vestavěnou navigaci?
Pomocí aktualizacniho balíčku stahnuteho z webu na flashku do usb radia.
)))

Back in Czech.
Sakra to zní dobře! Kde se to dá najít?
Začneš na toyota mapupdates eu a ono tě to přes moje toyota pošle k softwéru, který ti to zajistí. Ale jakmile uvidíš ty ceny, tak zajdes zpět k sygicu...
))

Back in Czech.
Toho jsem se bál
Když jsem jel z Itálie, tak jsem zkusil vestavěnou navigaci, ale jakmile jsem v Alpách potkal ještě Hanibala na slonovi, tak jsem sáhl zase po mobilu...

Když jsem jel z Itálie, tak jsem zkusil vestavěnou navigaci, ale jakmile jsem v Alpách potkal ještě Hanibala na slonovi, tak jsem sáhl zase po mobilu...
Zjistím co s tím umí "temné síly"...