Olejové čerpadlo 2,2 d cat
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Olejové čerpadlo 2,2 d cat
Mám další problém,při výměně těsnění pod hlavou a zdárné výměně se zjistilo že motor na volnoběh nemaže asi proto odešlo to těsnění.Otázka nevíte zda se dá olejové čerpadlo někde zrepasovat nebo koupit?V servisu mě řekli cenu okolo 25tis...což se mě zdá za čerpadlo dost.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Re: Olejové čerpadlo 2,2 d cat
Myslim že kdyby na volnoběh motor nemazal tak by se zadřel a ne že by odešlo těsnění pod hlavou. Co konektor k čidlu tlaku oleje nebo čidlo? Teda jestli se rozsvěcí kontrolka mazání. Jinak koukni na allegro je tam skoro všechno.
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
poznam chalana, ktoremu pri vymene tesnenia na dcate zalomili hadicu/trubku na olej
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo nemaže jen při nízkých otáčkách.Ten to jev se ukázal po de karbonizací hlavy egr ventilu atd...Je tam přidřená osička ale bohužel je to součást motoru.V servisu to mají demontované koukal jsem na to.Celej život říkám japonec nakonec a nakonec si ho koupím.
Od koupi auta jsem najel 80km a skoro 2 měsíce je v servisu,dobře prodané auto.

A proč si ho nevrátil na skrytou vadu?
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To jsem udělal,po 30 dnech mě auto vrátili a poslali slušně do pr....Auto koupeno v toyota louwman.Zkušenost je taková pokud autobazar auto nevlastní tak jste v prde...Bohužel mě na tuto skutečnost Louwman neupozornil.Shrnuto auto mám 3 měsíce,1 měsíc v toyotě na reklamaci a 2 měsíce v servisu.Akorát nechápu proč auto brali na reklamaci mohli mě poslat do prd...hned,zezačátku to byl med kolem huby.
-
- Věčnej rejpal
Nakonec Japonec, ale v benzínu !!!!!!!!! Tam je ten zakopanej pes.....cyril píše:Čerpadlo nemaže jen při nízkých otáčkách.Ten to jev se ukázal po de karbonizací hlavy egr ventilu atd...Je tam přidřená osička ale bohužel je to součást motoru.V servisu to mají demontované koukal jsem na to.Celej život říkám japonec nakonec a nakonec si ho koupím.Od koupi auta jsem najel 80km a skoro 2 měsíce je v servisu,dobře prodané auto.
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tam určitě zakopanej pes není narazil jsem na dobytek kterej dodělal motor a je jedno co pod kapotou je.Auto je to pěkný pohodlný sedlo mě atd....O benzínu jsem uvažoval,určitě pravděpodobnost koupě motoru který je v pořádku je vyšší ale nedachl mě výkon motoru dlouhé kvalty žádný trhač 2L a 1.8 prý žere olej.