KUPA/RADY TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-I TERRA SPORT

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
BnR
Člen Týmu

KUPA/RADY TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-I TERRA SPORT

Příspěvek od BnR »

Zdravím vás, som tu nový a potreboval by som radu ohladom kupi auta TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-I, v rodine mame kopu Hond ale s Toyotou žiadnu sksuenost malo by to byť moje prve kupene auto. A kde zoženiem lepšie info ako priamo v toyota klube :) Jedná sa o toto konkretne auto : https://www.autobazar.eu/toyota-corolla ... 36064.html
Povodne som chcel Civic TypeR EP3 lenže zohnat normálny kus za normálne peniaze je nad moje sily a objavila sa ponuka na tuto toyotku vela ludi mi povedalo že to bude dobrá kupa a vraj to bude solídny hothatch. Nejde mi o spotrebu a ani onič ine vraj mali tieto motory od Yamaha problémy s uchytenim vačkovych hriadelov , chcel by som vedieť čo táto chyba obnáša ake možu byť následky a kolko stoja opravy. Ako si možete v všimnut aj v danej toyote je menený motor prave kol itomuto problemu a to ma dosť odrádza. Čo vy nato ? dakujem za rady.
BnR
Člen Týmu

Re: KUPA/RADY TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-I TERRA SPORT

Příspěvek od BnR »

No ja auto mám teraz len trocha na inej výkonovej hranici :) toto je trocha iný level , totiž nechcem nejaku tuctovku to že ma to auto výkon neznamená že budem jazdiť čo to dá. Nr. 1 bola TypeR no žiadna neni aktualne v ponuke a toto tsko je jediný motor ktorý je podobný Vtec-u od Hondy.
majkycz
Navigátor

Příspěvek od majkycz »

Záleží, jak jsou v bazaru benevolentní. Změřit tlaky a podívat se na vačky případně liftové šrouby, tak je jasno ... takhle je to zajíc v pytli. Každopádně já když prodával v srpnu svoji s 217t km, tak byla po motorové stránce naprosto v pořádku. Takže pokud se o ni předchozí majitel staral, nevidím v tom problém.
Jinak ta cena je buď vysoká nebo jsem ji prodávala levně, asi za €3000.
ex. Corolla T-Sport Obrázek
ex. Lexus IS250 - "Pursuit of Perfection" Obrázek
BnR
Člen Týmu

Příspěvek od BnR »

Ahoj, no to auto nieje z bazáru iba je inzerované tak , auto vlastní súkromník, tu na SR je výber aut dost zlý lepšie to mate v CZ či už Toyota alebo TypeR, a keby kupujem auto z CZ tak prepis je 1000€ ( 30tkč) Moc si teda nenavyberám ak nechcem mať koncernovu plečku. Bol som kukat Audi B6 3.0 V6 Quattro ale prešlo ma to pri cene poistenia atd :D ale auto to bolo super aj ked koncerny nemám rád.-
Denisbiker
Člen Týmu

Příspěvek od Denisbiker »

Ahoj , auto jsem kupoval bez jakýchkoliv zkušeností a jsem spokojen. Asi jsem měl více štěstí než rozumu. Jinak motor je fakt úchvatný,brzdy s podvozkem zaostávají ale to poznáš při hodně vyhrocené jízdě. jinak pokud TS-ko chceš tak nevidím jediný problém se na něj jet podívat,svézt se a jak už ti tu už dobře radily,tak nechat v servise zkontrolovat vačku atd.To,že se mi taky zdá,že za ní chtěj trochu víc to už je věc druhá.
BnR
Člen Týmu

Příspěvek od BnR »

Ahoj, no 4000€ je u vás 120tkč , navyše na SVK je len tato jedina na predaj v CZ je jedna na predaj za 99 000 keby si zratam prepis výjde ma pekných 140000tkč. Motor ma 60 000 km možno aj preto ta cena.
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Lenze ten motor imho nema 60t km. Ja som pred 10t km daval do auta tiez "novy" motor. Akurat ze novy znamena, ze bol nahradou stareho a v dobe vymeny mal nalietanych 105t km.

Ostatne uz tu bolo povedane, skontrolovat vacky, tlaky a skresat cenu.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“