Avensis T25 - cvrlikani z motoru pri pridani plynu
Re: Avensis T25 - cvrlikani z motoru pri pridani plynu
Zkus to, mě řekli že to reklamovat nelze.
Mám taky prodlouženou záruku. V normální záruce prý ano.
Nabídka od servisu zněla materiál si zaplatím s asi 20% slevou a práci udělají zdarma (ale mam tam nějakou dohodu z minulosti, kdy jsem jim pro změnu zase vyšel vstříc já).
Mám taky prodlouženou záruku. V normální záruce prý ano.
Nabídka od servisu zněla materiál si zaplatím s asi 20% slevou a práci udělají zdarma (ale mam tam nějakou dohodu z minulosti, kdy jsem jim pro změnu zase vyšel vstříc já).
AUR 10, OCT II, VER 13

Jen ze zvědavosti jaký tam máš řemen? Taky Mitsuboshi?kanas píše:Zdravím,
tak to „cvrlikání“ motoru 2.0 D 91kw (2012) potvrzuji, přesně jak popisuje Indet.
Dělá to až 4-5-6tka když se sbírá od 1500 otáček, tak to cca do těch 2000 cvrliká.
Mám auto ještě v záruce (dokoupená prodloužená), myslíte že má cenu v Toyotě hlásit, žádat výměnu řemene ?
Díky
Naposledy upravil(a) indet dne úte 13.11.2018, 04:50, celkem upraveno 1 x.
AUR 10, OCT II, VER 13

Teď bohužel výrobce nevidím, ale někdy na to zase kouknu.
A myslíš že výměna pomůže ?
A myslíš že výměna pomůže ?
Len na margo - vyrobca tychto remenov je Mitsuboshi. Nemylme s Mitsubishi.
Su naozaj brane za lepsiu volbu, najmä preto , lebo ich na vozoch vyrabanych v jpn pouzivaju ako prvovyrobu.
Co vsak neznamena , ze ine nebudu rovnako dobre.
Su naozaj brane za lepsiu volbu, najmä preto , lebo ich na vozoch vyrabanych v jpn pouzivaju ako prvovyrobu.
Co vsak neznamena , ze ine nebudu rovnako dobre.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Ano opravuji je to Mitsuboshi. Překoukljsem se. 

AUR 10, OCT II, VER 13

Teď jsem objednal Contitech 7PK1867 tak uvidím. 

AUR 10, OCT II, VER 13

Podla mna je to ok. Tiez mam jeden od nich - rozvodak ( narychlo iny nebol vtedy).
Co sa tyka drazkovych , negativnu skusenost mam len s Dayco , aj ked popravde remene nemenim nejako casto. Tu islo o pripad, ked sa menil este originalny na alernator vlastne iba preventivne a to Dayco , ktore som vtedy dal zial po cca3tkm zacalo piskat . Zistil som ze je jedna krajna drazka zhoblovana na polovicu. Tak to islo prec. Este som zvazoval ci to nebolo naespravnou montazou ( vyosenie) , ale po vymene za stary bolo vsetko ok. Kazdopadne teraz tam mam Gates a uz dlho v pohode.
Aj ked ten povodny 20 rocny som pre istotu nevyhodil radsej
Co sa tyka drazkovych , negativnu skusenost mam len s Dayco , aj ked popravde remene nemenim nejako casto. Tu islo o pripad, ked sa menil este originalny na alernator vlastne iba preventivne a to Dayco , ktore som vtedy dal zial po cca3tkm zacalo piskat . Zistil som ze je jedna krajna drazka zhoblovana na polovicu. Tak to islo prec. Este som zvazoval ci to nebolo naespravnou montazou ( vyosenie) , ale po vymene za stary bolo vsetko ok. Kazdopadne teraz tam mam Gates a uz dlho v pohode.
Aj ked ten povodny 20 rocny som pre istotu nevyhodil radsej

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Chtěl jsem se zeptat zda máš vyměněno a zda pomohlo ?indet píše:Teď jsem objednal Contitech 7PK1867 tak uvidím.
Díky
Zatím jsem na to nesáhl, musím se dokopatkanas píše:Chtěl jsem se zeptat zda máš vyměněno a zda pomohlo ?indet píše:Teď jsem objednal Contitech 7PK1867 tak uvidím.
Díky

AUR 10, OCT II, VER 13

Tak dnes vyměněno a nic necvrliká.
Provedeno v Trend Caru v NJ , tedy ještě před 9měsici autorizovaném servisu Toyoty.
Auto se muselo zvednout a dole oddeklovat pro výměnu řemene.
Dokonce bych řekl že motor i celkově trochu utichl, ale to může byt placebo efekt.
Provedeno v Trend Caru v NJ , tedy ještě před 9měsici autorizovaném servisu Toyoty.
Auto se muselo zvednout a dole oddeklovat pro výměnu řemene.
Dokonce bych řekl že motor i celkově trochu utichl, ale to může byt placebo efekt.
AUR 10, OCT II, VER 13

Tak můžu potvrdit že výměna drážkového řemenu na cvrlikání funguje. Nikdy bych neřekl že to může dělat on. Podle zvuku bych to sváděl na vstřiky ale teď i když v nízkých otáčkách dám plný plyn tak auto zrychluje a žádný cvrlikání slyšet není. 

Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
Jinak prozatím ani po najetých 30tKm na Contitech 7PK1867 řemen necvrliká.
AUR 10, OCT II, VER 13