Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Uživatelský avatar
Stan
Carina crusader
Příspěvky: 1163
Registrován: ned 21.09.2008, 12:28
Bydliště: Přerov
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od Stan »

Týjo už druhej týden jezdím na kole do práce okolo tohodle. Proboha kdo to tomu autíčku udělal? Tueros masakralos. Kapota - loupající se karbonový samolepka, interiér na modro, všude samý díry a tuny kitu :shock:
20161104_083118.jpg
(191.32 KiB) Staženo 2763 x
20161104_083209.jpg
(255.49 KiB) Staženo 2763 x
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Uživatelský avatar
29Carlos
Věčnej rejpal
Příspěvky: 939
Registrován: čtv 27.06.2013, 22:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od 29Carlos »

To je Celica kytcááár... :mrgreen:
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od micron »

Safra co to je? Ještě že to nevidí moje modrá v garáži... ta by to nerozdejchala... Tak přeci existuje pár modrých asi někde ale tohle??? To je smutný. To je strašný :roll: To je trapárna no to je v prdeli toto :biggrin: :biggrin:
ps: než to pude do shrotu tak si rád koupim tu anténu :-) jinak se mi asi nic nehodí :biggrin:
ty vole to je psycho ty dirky v nárazníku v předu coooože... majitel musí bejt v bohnicích ne?
Nebo je to někdo kdo mě tajně miluje... až z toho zcvoknul(a) nějaká psycho děva :biggrin: :biggrin:
Zajímavý ale že vyklápěčky nechal ten magor :-) za to + malé bezvýznamné + ale má ho :biggrin:
chudinka modřinka... tak málo nás bylo a je a tohle... :roll: :biggrin:
Co k tomu říct? Děcka: Drogy jsou zábavné, ale člověk musí vědět kdy přestat... v tomto případě se to časově jaksi nepodařilo zkoordinovat. :biggrin:
ale jo tak ten držák přední spz je hustej :biggrin: to je ale jediný co se povedlo. rohy. to je originální až až... ne fakt dobrý... ne opravdu opravdu tohle je zajímavý z designerskýho hlediska...
originální. :wink:
Ne to musí bejt někoho kdo mě nenávidí :biggrin: :biggrin:
ps: v okolí Zlína maj asi kouzelný STK... "we magic you pay"
přihlásil bych jí do takovýho toho závodu jak tam řáděj auta v bahně a drtěj se... ale nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje... fakt ne... jo rallye cross... to by šlo... raso totalissimo...
v tomto případě bych i fandil... :biggrin: "modrá vyklápěcí drtička" trochu carmageddon... :biggrin: ještě 2 háky a bodáky do nárazníků a jedeeem + harpuny 2x - po vystřelení by se zasekla do nárazníku auta, zpomalila ho a pak tlačítkem povolila a zákeřně ho předjela :-) ... :biggrin: "celica harpoona liquid-action team". jo tak asi bych si i vsadil na ní :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od micron »

Tak tuhle noooo "ošklivou" čičinku nebo drsnýho kocoura :biggrin: těžko říct... mam přesně zmapovanýho/zmapovanou.... vždycky po noční když přijedu na starej parking, tak kolem 7:45 tak tahle číča/kocour psychouš vyráží na procházku.... objeví se každej den přesně mezi 8 a 9:30 a chodí jen po parkovišti pod autama... nikde jinde, má svojí každodenní "sportovní" trasu, protože číča jde od začátku až do konce a podejde tak řekněme 25 aut v 1 směru a zpátky taky... pak se otočí a opakuje sport--- pod každým autem se "prohne" pod subaru se nemusí prohejbat :-)
Ale tu trasu dává 3x za sebou... stejnou každej den, ve stejnej čas.
Sem o tom kočičákovi tak přemejšlel, nebo číče... a proč to dělá? proč nejde jinam? Noooo a myslim že jí to baví... nebo ho to baví a dělá to jen tak... to parkoviště je prostě jeho- její... a dělá hlídače :-) Logický by bylo v -5°celsia že se bude ohřejvat pod autem co přijelo.... ale to ne, to sem už odkoukal, že to jí/ho nezajímá... že by lovil/a něco pod autama? vajgly nebo mý doutníčky :-) taky ne... tak proč to dělá každej den? No a dospěl sem k názoru že je to prostě její jeho práce... má to jako džob... projít se pod autama, zasportovat si "podlejzáním" a prostě jí/ho to baví... :biggrin: :biggrin:
Hrozně těžko se fotí... je jak duch... nenápadná.....a brutálně rychlá... ale jednou jí vyfotim dokonale :-)
Fascinující je ale že je divoká... asi... ale daly by se podle ní řídit hodinky... vždycky tu je... denně... ve stejnej čas ale fest nenápadná/nej.... to zbarvení... je jak ninja
Obrázek
Obrázek
A je to ona/ on co mi kdysi označkoval celicu za přední značkou... normálně se tam protáh a vycvrnkal se... to bylo asi před 2 rokama... když sem si toho všimnul po jízdě na šumavě... sem si k to nabral na prst a očmuchal a celkem to vonělo... neobvykle zvláštně a zajímavě intenzivně :-) máti když sem jí to dal "čmuchnout", tak řekla že to je kočka :-) ale byla nebo byl to tenhle... to je jasný.
+Jestli náhodou nehledá furt celicu že by si jí označkoval.... nooo to těžko číčo... nene tady už nebydlí :biggrin: celicu si ale oblíbila/l... ninja :biggrin:

Ne rád/a se proplazuje mezi autama, je to taková hra... proplazit se co nejelegantnějc a co nejrychlejc... každej den jiná hra... jiný auta---- i když je podobná, je jiná... "proplazovaná" a některý zajímavý exponáty si označkuje :biggrin: fascinující... číča/kočičák

Otázka je jestli je to první generace kočky/kocoura s touhle trasou... nebo už druhá... že by mladý čičinky učil/a pak stejnou trasu? Proč ale... no člověk když si dá 3 pivka po práci na parkovišti a čeká s foťákem na ninju... tak ho napadá tohle třeba... :biggrin: nějaká logika- instinkt v tom musí bejt... logika je už minimálně v tom, že mam vůbec čas se zabejvat tou ošklivou/ náááhodou drsně maskovanou kočkou/čičinem.... no oba nejsme "normální" jak ta kočka/kocour tak já co mě fascinuje že :biggrin: :biggrin:
Vlastně ale máme něco i společnýho... já jedu z práce stejně jako většina humanoidů stejnou trasu... ve stejnej čas.... a ona/on dělá to samý.... :bigups: :biggrin: ale jak je to možný s tim malým mozečkem.... :roll: :wink: :wink: že se chováme stejně... de fakto nás baví cesta stejně... ale on/ona tam nemá tu práci.... ale cesta nás baví pořád dokola tam a zpět--- :mrgreen: ve stejnej čas. a překážky si vychutnáváme.... sníh, led, mokro, mlhu...
A nebooo existuje reinkarnace a fakt to byl kdysi jako člověk mechanik, hlídač parkoviště... nebo překážkovej supersprinter :biggrin: :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od micron »

Si tak jedu z baumaxu s prachama za vyreklamovaný umyvadlo... nezažil sem větší hardcore reklamaci než v baumaxu... nikdy v životě / už chápu proč lidi co se vyznaj mi řikali do baumaxu ne... je to tam totiž samej idiot/ kreten.... občas i 2 kreteni vedle sebe... naprosto neuvěřitelný, je pár vyjímek, ale inteligence celýho podniku je opravdu silnej podprůměr... až to hraničí s demencí. Je to prostě tak... zajímavý že Obi, nebo Bauhaus nebo sconto atd. to je naprosto něco jinýho. Zvláštní... baumax je fakt hroznej, a může za to jen personál resp. "personální oddělení a pseudo manažeři"... já bych tam vyházel 90% lidí. Hlavně i ty nahoře... v tom je totiž ten problém, ne u těch joudů co nevědi o ničem nic...
Pár lidí mi to řikalo... baumax nejezdi... ale neposlech sem, musel sem se přesvědčit... ale opravdu 90% zaměstnanců = debil a nebo blbeček :-) beze srandy.
Ale tak dlaždičky a obklady měli pěkný.... věci taky, ale ta hloupost, arogance při reklamacích- nemaj ani oddělení reklamací???? celej ten podnik je psycho, nikdo nechápe nic a nerozumí ničemu.
Nějak to ale furt jede ve stejných kolejích.... to bude další případ AHold.... mam ten dojem. Fíííha no nerozčílil sem se tenhle rok víc než v baumaxu... a když se rozčílim sem fakt nasranej.
Tentokrát sem si myslel že už to pude jednoduše... neeee já musim zavolat šéfa.... šéf volal do skladu že ho vyhodí... zase nějakej bezmozek :-) pak zásek na pokladně další bezmozek zapomněl na papír... jediná pokladní měla mozek, tady máte peníze ať nečekáte.... oooo děkuji :-) Ne celej baumax je případ pro dr. chocholouška- myslim baumax v michli.
Prdel byla že mi zvoní mobil se skrytým číslem.... tak to típu... automaticky... jakej magor má potřebu si skrejvat číslo? Tak nějakej magor nebo marketingový tele sračky....
3x sem mu to típ a po 4 sem to zved... BM česko Baumax dobrý den, nooo dobrý den... reklamaci jsme uznali (slovák) a řikám no to sem rád, výborně, jen můžete mi říct proč voláte ze skrytýho čísla? Asi si neuvědomujete že Vám to málokdo zvedne...??? No to je muj soukromej telefon, aha a vy se něčeho bojíte? Někdo po vás de? To mi nevysvětluje proč voláte ze skrytýho čísla, už to nikdy nedělejte, doporučuji :-) Děkuji Děkuji.... magoři... fakt magoři totál ale. (A nebo se lekli když jsme se hádali ohledně toho pojebanýho umavadla, tak sem řek že jim tam pošlu černý ovce... bude to prdel řikám... protože to co tu předvádíte už přesírá totálně všechno, a to já vydržim celkem dost. pak prej tak si je sem pošlete :-) třeba růžový ovce... mně je to jedno :-) :woot:
No a den poté zemřel chudák Vlado z ovcí.... fuck byl to borec, měl sem ho rád jako Buda Spencera... takovej zajímavej náš komik. Sem netušil že režíroval i pár filmů, sem si je stáh a kouknu na to...

No ale tak si jedu a vidim... sním či bdím.... mlha aleee tu siluetu znám hohohoho celica 5g... vytáhnutí foťáku z báglu zabralo za jízdy v levým trochu času... jižní spojka... jel sem ještě do tesca do butovic naštěstí ona taky... tak sem si jí vytípal :-) Exotka... sem jí pronásledoval jak voajer... :biggrin:
jen počkej.... blesk nebo ne blesk kurva... do toho 1 rukou řídit, řadit, vnímat dopravu a snažit se stabilizovat foťák... noooo prohnala mi reflexy :-)
Obrázek

Obrázek
aleee ty hvězdy... nebeská... jojojoj :-) nebo to jsou smítka... nebeský :-) to je fuck :-)

Obrázek
to křovíčko... ty křoví na levo vypadaj jak z GTA san andreas :-)

Obrázek
K takovýmu úlovku se hodí dobrá muzika--- 320kb/s
http://tunein.com/radio/Spynet-Station- ... d-s233151/
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od micron »

Včera sem si šel po práci pro pár pivek na benzínce a co neslyšim totálně motor před smrtí ten zvuk to byly rány- superb člověk co šel kolem tak řikal "tak to je konec" já sem řek tak to je pěkný hovado... šajzung škodka---- to byly rány že by to slyšel i hluchej... motor před smrtí a hádejte kam s tou kraxnou škodkou superb 2g jel???? No do myčky :-) :-) :-) já sem myslel že se poseru smíchy... s čistým autem s motorem před smrtí si jede to hluchý hovado do myčky... :biggrin: :biggrin: :biggrin: možná si myslel že mu to opraví motor, když dá program od spodu :-) :-) ale takovýho magora sem ještě neviděl...
Ten motor mlátil a křičel: "proboha nechte mě zemřít" a majitel si jde auto umejt do myčky v -1°celsia :-) kokot :biggrin: :biggrin: a nebo si řikal že je to jen nějakej uvolněnej plech co tam mlátí jak kovář :-) :-) hustý tohle tu lidskou debilitu vidět co všechno je možný u pardon totálního BURANA se superbem... hlavně aby tam nebyla špinka :-) :-) tohle už asi neuvidim, ale svědek to viděl... taky nechápal... to ovšem netušil ale že jede fakt do myčky :-)
No faktem je že by se nebožtík měl asi umejt před smrtí... v tom se moc nevyznám... třeba to myslel takhle??? Ale to silně pochybuju :-)

Dneska si tak jedu a najednou nějaký starý jetý BMW 3 dveřový 3 asi ne ale to úplně starý... no ony všechny BMW vypadaj dost stejně... proto mě nikdy nezajímaly.... prostě fádně... ale zajímavý bylo že jel bez značek... a bez zelený karty.... prostě bez značek a jako že nic.... vzadu nic v předu nic... a jel stylem že prchá... ale zabočil na barrandov.... zvláštní blázen... člověk by ho 100% podezříval že to auto je čorka... nebylo nový... ale zase že jel sem? asi spíš podivnej quick převoz do servisu? no ale taky sem čuměl... kdo by si lajznul jezdit s autem bez značek?
Na chvilku sem si řikal mam vytočit 158? nebo ne.... ne... zatočil k nám... ale teda ject s autem bez značek celkem agresivně bez povinnýho ručení... atd... noooo magorů je dost :biggrin: nebo to byla sázka... proč by ale někdo krad auto a jezdil bez značek? To by musel bejt totální magor... takže to nechápu... ale to je jedno :-)
Asi sázka... pokuta by byla v celku vyšší než cena tý kraxny... otázka je kdo by jí měl platit... když majitel je neznámej a řidič by neměl papíry a jeho neni... takže víc prachů je v sázce... no už se v tom nebudu radši babrat... :biggrin: že by nová gamesa? "rychlý prachy"? Nooo adrenalin by to byl... to každopádně---- ale je to fest přepísklý... otázka je kolik se v tom točí prachů.... noooo že by generace co je prej nezajímaj auta jim nakonec přišla na chuť? Nooo zajímavá úvaha.... majitelem auta bude bezdomovec... všechno snímaný online kamerama... z bodu a do b a do c... tam jsou penízky... odposlech policie atd... nooo zase za sebe musim říct že sledovat tohle a vsadit si tak mě tobaví víc než fotbal, nobo hokej, oboje mě nebaví :-) hokej mě baví trochu víc ale stejně nebaví...celkem drsná hra... ale zábavná... bod A B C tam jsou peníze... a sází se na modrý nebo na šílence bez značek... trochu to připomíná scifi filmy... prostě sázíš život, ten polda tě může zastřelit omylem... ale když hra, tak drsná... já bych jí nezakázal... mam rád když jsou lidi vynalézavý a uměj si najít zábavu... i když drsnou, tak bych si klidně taky vsadil... ne nebudu ten fogi co bude řikat tytyty... to až někdy v budoucnu :-) Ale měl bych říct i teď tytyty... to se nedělá toto... ale vim že by se mi vysmáli... :biggrin: takže jakej je kurz? na pilota XY2458564222XM? vsadil bych si online... :biggrin: a chce to hack na gps...
mnooo tak sem zvědavej jestli se tahle hra už hraje nebo se bude hrát... je brutální ale zároveň zábavná... lepší než fotbal.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
MaestroD
Člen Týmu
Příspěvky: 7
Registrován: sob 09.07.2016, 11:43

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od MaestroD »

To posledni je radlicka ne? Tam jezdim s 5g casto ale ja mam modrou :D
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od micron »

Coooo modrou? tak proč nehodíš fotky do "Fine fotky s club celicama" ??? použij http://www.imgbank.cz + jeden z odkazů a fotka je tu...
jo jasně radlická :-) nahoře fest zaprasená... jel sem tam 2x za měsíc a teda auto vypadá jak kdybych jezdil po poli / po hnoji sajrajt... neskutečný... no subaru ten bordel sluší ale je to teda fakt bordel... hnus tamtudy ject... ( o to víc pobaví myčka autoexpress v butovicích :-)" Tam musej jezdit fakt hovada... bahno sračky... "walterovka" se tam staví a nikdo nečistí silnice!!!! prasata.... fakt prasata... tohle by v německu nebylo možný rakousku itálii nikde prostě takovej humus na silnici... a nikdo nic neuklízí... všichni na všechno serou... prostě cm nános bahna a lidi jezděj kamínky lítaj... a pak si jedou dát auto do auto express myčky :-) aby vyjeli a za minutu byli zasraný :-) jak u debilů :biggrin: ps ne já si umejvám subaru i celicu ručně.... to jen kdyby někdo rejpal... ale většinou na to seru....
Ale sem tak nahlídnul do tý automyčky express... v butovicích... a čumim Rolls Royce Phantom nebo co zadní dveře vyklápěcí obráceně... a interier červenej... tam obří loketní opěrka i z tý dálky nooo sem si řikal mam tam jít a nafotit si to? No neměl sem náladu... ale masakr luxus vzadu RR :-) loketní opěrky musej bejt jak v předu Subaru XV tak v zadu výýýýýborně :-) :biggrin: červenou kůži no to neni potřeba :-) nejsme Rolls Royce že.... ale nedivil bych se kdyby ten RR měl podavač i zapalovač doutníků all in one---- digitální :biggrin: kundovina RR
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
gramo
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1770
Registrován: čtv 25.09.2008, 13:11
Bydliště: Středoplky

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od gramo »

Dnes jsem potkal dvě bílé Celici, nejdřív 7g s černým pruhem tuším někde mezi Holicema a Vysokým Mýtem, sice zdravice z Daihatsu asi vypadala divně, ale zkusil jsem zablikat a zamávat. O kousek dál v Hrušové stála zaparkovaná bývalá Hugova 6g.
Uživatelský avatar
29Carlos
Věčnej rejpal
Příspěvky: 939
Registrován: čtv 27.06.2013, 22:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od 29Carlos »

A když teď v Praheee potkáte Cecilku beze mně, tak se nedivte, má jí půjčenou Strýček... :)
Uživatelský avatar
WTE-greenfa
Řidič
Příspěvky: 175
Registrován: pon 01.11.2004, 13:16
Bydliště: Praha, Zlin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od WTE-greenfa »

dnes - 19.00 cerny most, modra 6gen s bilýma kolama... a cca 19.30 D10 smer brandýs jednoka 6gen. asi uspěšný den
celica 97 super black&white edition
moulis222
Člen Týmu
Příspěvky: 19
Registrován: pát 01.01.2016, 20:12

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od moulis222 »

Jezdim z práce přes Novou ves a minule jsem, ani nevím jak zahlédl siluetu Celicy. Málem jsem to otočil na rukáv abych se kouknul :-D a viděl jsem dobře. Obrázek
Uživatelský avatar
29Carlos
Věčnej rejpal
Příspěvky: 939
Registrován: čtv 27.06.2013, 22:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od 29Carlos »

Kterou Novou Ves? Když nevíme odkud jsi, to je pak těžký... :?
Uživatelský avatar
Artie
Navigátorka
Příspěvky: 797
Registrován: pon 17.07.2006, 00:52
Bydliště: Jak kdy ;)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od Artie »

Dneska kolem poledne - černá 5gen stála na parkovišti u Penny na Opatovské (u zastávky busu Metodějova)... jsem netušila, že nám tu další 5gen jezdí takhle blízko :bigups:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
moulis222
Člen Týmu
Příspěvky: 19
Registrován: pát 01.01.2016, 20:12

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od moulis222 »

Pardon :-D zapoměl jsem, že jich je asi tuna po ČR...Nová Ves u Prahy (Mezi Čakovičkami a Měšicemi)
Odpovědět

Zpět na „Celica“