Ahojte.
Chcem sa opytat preco ked si zapnem vlastny USB kluc nemam moznost vidiet vlastne priecinky na USB kluci ale len umelcov, skladby, zanre atd.....
To bol koho vymysel:-)
Da sa to nejako vyriesit? Mate s tym skusenosti ako to odstranit? Dakujem pekne
Toyota touch 2 USB zobrezenie vlastnych priecinkov
Re: Toyota touch 2 USB zobrezenie vlastnych priecinkov
Nejde s tym spravit nic. Zostava respektovat JPN myslenie a prisposobit sa. Mne celkom sadol program mp3tag na úpravu a editaciu obsahu. Radim tam vsetko podla interpreta. Tym nahradzam "zlozku". A ....... zakazdym v myslienkach kopem do zadku cele oddelenie inzinieringu Toyoty.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Ja som riesil tento problem tiez a poriesil som to cez playlisty. Na kazdy jeden priecinok mam spraveny playlist cez Winamp, ktore mam ulozene v koreni USB kluca a ked potrebujem spustit konkretny priecinok na USB kluci, tak len spustim prislusny playlist, ktory obsahuje zoznam skladieb pre dany priecinok.nessuss píše:Ahojte.
Chcem sa opytat preco ked si zapnem vlastny USB kluc nemam moznost vidiet vlastne priecinky na USB kluci ale len umelcov, skladby, zanre atd.....
To bol koho vymysel:-)
Da sa to nejako vyriesit? Mate s tym skusenosti ako to odstranit? Dakujem pekne

Toyota Corolla 1.8 TS Executive
Toyota Auris 1.8 HSD TS Executive FL 2015 ex
Toyota Avensis T27 2.0 D-4D (2010) ex
Skoda Octavia II 2.0 TDI (2008) ex
Toyota Auris 1.8 HSD TS Executive FL 2015 ex
Toyota Avensis T27 2.0 D-4D (2010) ex
Skoda Octavia II 2.0 TDI (2008) ex
To ma aj napadlo cez playlist, ale aj tak tych japoncov nechapem

Mňa to tiež neskutočne štve, ale podarilo sa mi to obísť a aj keď je to trochu pracnejšie, za ten výsledok mi to stojí. Na USB kľúči mám nahraté jednotlivé priečinky s muzikou. Je v podstate jedno ako sa jednotlivé priečinky volajú. Otvorím si daný priečinok s hudbou a označím všetky mp3 súbory daného albumu. Stlačím pravé tlačíko myši, dám "vlastnosti" a potom "podrobnosti".
Tam v "Média" a "Album" prepíšem názov tak ako chcem aby som ho videl v rádiu. No a potom keď to hodím v aute do rádia a dám "album", tak sa mi pekne vypíšu všetky albumy tak ako ich mám popísané.
Viem, že to nie je úplne to pravé, ale niekomu možno pomôže
Tam v "Média" a "Album" prepíšem názov tak ako chcem aby som ho videl v rádiu. No a potom keď to hodím v aute do rádia a dám "album", tak sa mi pekne vypíšu všetky albumy tak ako ich mám popísané.
Viem, že to nie je úplne to pravé, ale niekomu možno pomôže

- Přílohy
-
- radio.jpg
- (58.12 KiB) Staženo 1872 x
*Toyota Auris TS 2014, 1.6 Valvematic
Mne tento SW absolutne vyhovuje, je to uplne intuitivne a jednoduche, ako iPod. Kopiroval som vsetku hudbu na USB z iTunes, vsetko je krasne a systematicky zoradene, s obrazkami albumov. Ale uznavam, kazdemu vyhovuje nieco ine 

A existuje aspon moznost preskakovat medzi adresarmi/interpretmi/albumami ? v ramci albumu sa pohybujem <> ale ak chcem prejst dalej,tak musim stale cez Preskumat ... ma to hrozne vytaca ze to nema jednoduche ovladanie cez adresare... hold IT 

Auris TS Hybrid
Ovládanie/ponuka je na primitivnej úrovni. Zapni -pocuvaj-spet- preklikaj sa k inemu suboru-pocuvaj a tak dokola. Zabudni na rychle posuvanie v pesnicke alebo v hovorenej knizke atd prstom po liste, ako ma napr VW, listovanie/vyber cez obrazky, zoradovanie v adresaroch. Toto JPN objavia tak za 100rokov. (Bez urazky)
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Neni co objevovat, mam Aurise 2013 a tam to funguje normálně, prostě vidim svoje složky a hudba hraje složku po složce i posouvat se snad da... V novém Aurisu to dokurvili natolik že jsem ani nepřišel na to jak to udělat aby to hrálo vkuse a nemusel jsem co chvíli matlat po displeji. Coz je dalsi prekazka, nevim jaky maj v japonsku silnice, ale v CR je fakt problém se casto trefit tam kam chci takze ovladani multimedii v novem Aurisu je fakt opruz. Hlavne ze to umi cist SMS ktery uz prakticky nikdo nepouziva. Aspon ovladani hlasitosti mohli nechat nedotykovy. Ten displej me vadi natolik ze i kdyz se mi novej Auris libi tak kvuli tomu bych ho asi nekoupil, sralo by me to den co den. Je to sice prkotina, ale...