Hlášení :-))

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
tonicek
Navigátor

Hlášení :-))

Příspěvek od tonicek »

Zdravím všechny příznivce značky.Juknul jsem tu trochu a tak vidím,že bych měl asi taky něco " nahlásit " Už druhý měsíc jsem čerstvým majitelem Avensise -r.v. 1988-sedana 1.6 Má servisku,byl dost hýčkán-najeto 42000km.Jsem spokojen! Přesto-poradíte někdo prosím???-Začalo mě zlobit dál. ovládání-na dálku zamknu,ale neodemknu.Může to být jen bateriemi v klíči???Dík. T.
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

To je klasický problém. Taky jsme měli jednoho z prvních Avensisů a taky tam byl problém s dálkou. Ale už nevím přesně co stím bylo, řešili to v záruce v Toyotě.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

ten rok je správný??????
RAV4 D-CAT
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Radus2,0Gti píše:ten rok je správný??????
taky sem si při čtení říkal jestli se nesekl :)
tonicek
Navigátor

oprava :-)

Příspěvek od tonicek »

Omlouvám se-ten rok výroby je samo 1998-dík
Deedi
Člen Týmu

Příspěvek od Deedi »

Taky mi to dělá, baterií to není, to by nešlo ani jedno. Je potřeba znovu nastavit ovládací kód centrálního zamykání a pojede to. Ruší se to třeba v obchodech (mně i u vjezdu na jedno parkoviště se závorou - už tam nejezdím) a tyto Avensisy na to trpí - mají "nešťastné" frekvence - tedy dle servisu. Když tak už mám návod, jak obnovit ten ovládací kód.
Aktuálně teď mi to taky nejde a nepomáhá ani znovunastavení kódu, tak předpokládám, že je to bateriemi - vydržely jen cca 7 měsíců.
Toyota Avensis 2.0TD
Odpovědět

Zpět na „Avensis“