prévie II Pardubice a okolí
prévie II Pardubice a okolí
zdravím, chtěl bych se optat, zda někdo nevlastní dvojkovou prévku v okolí Pardubic a chtěl by se pochlubit, ukazát auto. případně by mě zajímala spotřeba benzínu, uplně nejlíp v automatu. vlastnil jsem první generaci, ale bylo nutné koupit auto v automatu, takže šla z domu, přišla alhambra, jenže ta krom spotřeby stojí za prd a na parkingu před sámoškou nevím která je moje
. tudíž přemýšlím, že bych opět pořídil prevíta II a rád bych se svezl, prohlídnul, pokecal ať mám představu zda jooo a nebo dál trpět seata. díky za odpověď

Re: prévie II Pardubice a okolí
Já jsem z Prahy Západ, takže leda bys jel někdy kolem.
Automat má Daviddd a myslím, že psal, že jezdí za 11. Já jezdím s manuálem do 10 LPG nebo 8 benzínu.
Za rok a půl, co Prévii mám jsem jinou potkal asi 15x
Automat má Daviddd a myslím, že psal, že jezdí za 11. Já jezdím s manuálem do 10 LPG nebo 8 benzínu.
Za rok a půl, co Prévii mám jsem jinou potkal asi 15x

Kořen slova Toyota je Toy!
JJ, jsem kousek za Kolínem, směrem k Pardubkám, když budeš chtít dorazit (napišem si s.z.), nemám problém.Čím víc Previí, tím líp. 
Akorát Herry nevím, jestli radši nepřijedeš vlakem, protože pak hned sednout do šaryka bude znamenat zdravotní potíže

Akorát Herry nevím, jestli radši nepřijedeš vlakem, protože pak hned sednout do šaryka bude znamenat zdravotní potíže

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Super, díky za reakce, během listopadu by to mohlo klapnout. V to právě doufám, že mě to rozhodí natolik aby nebyla cesta z5 a začal jsem hledat nové vozítko