Kupa 2.0 VVTI načo dať pozor?
Kupa 2.0 VVTI načo dať pozor?
Zdravím , mam vyhladnutú Rav ku 2.0 VVTi r.v.2008 , najazdených 230000 km, motor ide pekne ticho, 4x4 som nemal možnosť vyskúšať v teréne takže to neviem posúdiť.. Aké mate skúsenosti s týmto motorom, pripadne načo sa zamerať pri kúpe?
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008
Re: Kupa 2.0 VVTI načo dať pozor?
ahoj preco nechces radsej 2005 zo stalym nahonom a menej km?
niesom odbornik ale dal by som pozor prave na to zapnutie 4x4 cez tu prvodovku lebo ten olej tam treba menit kazdy rok, potom viem ze katalizator svieti cez tie kontroky , a vzfukove potrubie, interier ti vela ukaze a ja osobne uyrcite bez tazneho motor vvti je super
Vela stastia pri kupe
niesom odbornik ale dal by som pozor prave na to zapnutie 4x4 cez tu prvodovku lebo ten olej tam treba menit kazdy rok, potom viem ze katalizator svieti cez tie kontroky , a vzfukove potrubie, interier ti vela ukaze a ja osobne uyrcite bez tazneho motor vvti je super
Vela stastia pri kupe
RAV4 2005 2l vvti
Re: Kupa 2.0 VVTI načo dať pozor?
Chcem nieco novsie a nevidim alebo nepotrebujem vyuzivat staly pohon 4x4 napr. pri jazdach po dialnici. Mozno keby som to chcel iba do lesa tak by som sa na to inak pozeral ale zase si nemyslim ze je toto auto nato stavane a nema ani nato svetlu vysku.. Interier je v pohode a po kontrole podvozku po nesp. cestach vela nenajazdilo. Kontrolka nesvietila ziadna a motor zacal poriadne cca okolo 4000 otacok . Ked som zapol 4x4 rozsvietila sa kontrolka ale bolo sucho takze tazko povedat ci tahal aj zadok.. inak sa mi zdalo dost tvrdo ladene co som sa docital aj v recenziach.. Mal som obavy z nabehu km ale snad to bude ok...
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008