Neviem ci som jediny ale po aktualizacii iphonu na soft v.10 mozem komukolvek zavolat ale primanie hovorou je asi urcene podla toho aku ma naladu TNS 510. Doteraz fungovalo vsetko super. S iphonom a softom 9.3.5 spolupracuje super. Vyskusal som uz aj druhy iphone s iOs 10 a rovnaky problem. Verzu softu v TNSku netusim aku mam ale mam tam mapy 2015-2016 V2. Druhe telefony s androidom a nizssim operacnym systemom iOS funguju super. Nestretli ste sa niekto s tym?
Dik
Emil
TNS 510 a iPhone iOS10
Re: TNS 510 a iPhone iOS10
No, cudujem sa, ze hned aktualizujes na najnovsiu verziu. Pozri, chyba je jednoznacne v apple uz len podla toho co opisujes. Vzdy si pockaj aspon na update danej verzie a neinstaluj hned novy iOS po vypusteni. Vyhnes sa zbytocnym kiksom, ktore vyvojarom pri tvorbe softwareu unikli. Vrat sa na v9 abo pockaj na update, hadam to bude doriesene.
P.S. A nie, nie som jabko-hater ale user

ave t25, 2,2d4d-110kw '06
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ja mam problem aj s Andym. Ten TNS510 je na nieco haklivy v BT protokole. Sparovat nie je problem, aj ovladat, ale niekedy nepocujem druhu stranu ...
Cim starsi BT protokol, tym lepsie mi to funguje.
Cim starsi BT protokol, tym lepsie mi to funguje.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Lukas, problem je v tom ze ten debil sa nainstaloval sam v nocilukas8738 píše:No, cudujem sa, ze hned aktualizujes na najnovsiu verziu. Pozri, chyba je jednoznacne v apple uz len podla toho co opisujes. Vzdy si pockaj aspon na update danej verzie a neinstaluj hned novy iOS po vypusteni. Vyhnes sa zbytocnym kiksom, ktore vyvojarom pri tvorbe softwareu unikli. Vrat sa na v9 abo pockaj na update, hadam to bude doriesene.