TNS 510 a iPhone iOS10

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
spidercek
Člen Týmu

TNS 510 a iPhone iOS10

Příspěvek od spidercek »

Neviem ci som jediny ale po aktualizacii iphonu na soft v.10 mozem komukolvek zavolat ale primanie hovorou je asi urcene podla toho aku ma naladu TNS 510. Doteraz fungovalo vsetko super. S iphonom a softom 9.3.5 spolupracuje super. Vyskusal som uz aj druhy iphone s iOs 10 a rovnaky problem. Verzu softu v TNSku netusim aku mam ale mam tam mapy 2015-2016 V2. Druhe telefony s androidom a nizssim operacnym systemom iOS funguju super. Nestretli ste sa niekto s tym?

Dik
Emil
lukas8738
Řidič

Re: TNS 510 a iPhone iOS10

Příspěvek od lukas8738 »

No, cudujem sa, ze hned aktualizujes na najnovsiu verziu. Pozri, chyba je jednoznacne v apple uz len podla toho co opisujes. Vzdy si pockaj aspon na update danej verzie a neinstaluj hned novy iOS po vypusteni. Vyhnes sa zbytocnym kiksom, ktore vyvojarom pri tvorbe softwareu unikli. Vrat sa na v9 abo pockaj na update, hadam to bude doriesene.
P.S. A nie, nie som jabko-hater ale user ;)
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Ja mam problem aj s Andym. Ten TNS510 je na nieco haklivy v BT protokole. Sparovat nie je problem, aj ovladat, ale niekedy nepocujem druhu stranu ...
Cim starsi BT protokol, tym lepsie mi to funguje.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
spidercek
Člen Týmu

Příspěvek od spidercek »

lukas8738 píše:No, cudujem sa, ze hned aktualizujes na najnovsiu verziu. Pozri, chyba je jednoznacne v apple uz len podla toho co opisujes. Vzdy si pockaj aspon na update danej verzie a neinstaluj hned novy iOS po vypusteni. Vyhnes sa zbytocnym kiksom, ktore vyvojarom pri tvorbe softwareu unikli. Vrat sa na v9 abo pockaj na update, hadam to bude doriesene.
P.S. A nie, nie som jabko-hater ale user ;)
Lukas, problem je v tom ze ten debil sa nainstaloval sam v noci :D Sorry ze odpovedam az teraz ale mal som za sebou docela dlhy trip. Ave zvladla vsetko v pohode. Naststie apple mal rozum a nechal digitalne podpisany aj soft 9.3.5 na ktory som sa vratil a funguje v pohode. Ale teraz bohuzial musim kazdy den vecer odkliknut aby mi nahodou nenainstaloval novy soft. Uz vydali tretiu verziu v ktorej tvrdia ze uz nie je problem s modrym zubom tretich stran. Tak musim skocit za nejakym kamaratom co ma najnovsi nainstalovany a vyskusat :)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“