konecne som si zaobstaral ae86
 konecne som si zaobstaral ae86  je to rok vyroby 1986 motor 4age bluetop. Nieco o stave : zhrdzavena velka cast podlahy, prahy, blatniky, kufor atd. Prasknute celne okno, vyrezana diera do strechy na stresne okno, polamane casti interieru, vola v riadeni, roztrhane sedacky a podobne. Toto auto bol moj sen uz velmi dlho a konecne ho tu mam
 je to rok vyroby 1986 motor 4age bluetop. Nieco o stave : zhrdzavena velka cast podlahy, prahy, blatniky, kufor atd. Prasknute celne okno, vyrezana diera do strechy na stresne okno, polamane casti interieru, vola v riadeni, roztrhane sedacky a podobne. Toto auto bol moj sen uz velmi dlho a konecne ho tu mam  budem pridavat foto z rekonstrukcie toho auta. Chce to velmi vela lasky casu a penazi. Takze tu su nejake fotky na zaciatok ako vyzerala ked som ju kupil a ako vyzera teraz a dufajme ako sa bude menit k lepsiemu.
 budem pridavat foto z rekonstrukcie toho auta. Chce to velmi vela lasky casu a penazi. Takze tu su nejake fotky na zaciatok ako vyzerala ked som ju kupil a ako vyzera teraz a dufajme ako sa bude menit k lepsiemu.

- ten prolis v pulce blatníku byl uplně jinde než na uatě a nenavazoval
  - ten prolis v pulce blatníku byl uplně jinde než na uatě a nenavazoval