Prius +
Prius +
Zdravím všechny fandy Priusáky z Liberce.
Mazlíka dvojkového máme již 9 let, a naběhal nám více jak 240 tisíc km. A to prosím bez závad. Lepší auto jsem si nemohl nikdy přát, a to jsme jich již vyzkoušeli. Za celou dobu jsme měnili jen dvakrát komplet brzdy, jednou pravý přední čep řízení a jednou malou baterku. Nyní po devíti letech každodenního ježdění a bezgarážového stání jsme museli vyměnit i výfuk. Ale to je vše. No prostě super.
Rozhodli jsme se tedy pro upgrade a pořídili si PRIUS +. Vzhledem k cenové politice českých prodejců jsme se rozhodli pro dovoz ze zahraničí. A zadařilo se. Našli jsme auto od dealera, které je 4 roky staré, má najeto 60 tis. km a vypadá jako nové a hlavně jeho cena......... První km(máme jich zatím najeto asi 1000) jsou super.
A nyní dotaz. Vzhledem k tomu, že čeští prodejci jsou uraženi, že jsme auto nekoupili u nich, nechtějí s námi komunikovat ohledně aktualizace map, softwaru atd. Rádi bychom auto nějak přemluvili na češtinu, ale zatím nevíme jak. Dokážete někdo poradit? Prosím.
Díky
Mazlíka dvojkového máme již 9 let, a naběhal nám více jak 240 tisíc km. A to prosím bez závad. Lepší auto jsem si nemohl nikdy přát, a to jsme jich již vyzkoušeli. Za celou dobu jsme měnili jen dvakrát komplet brzdy, jednou pravý přední čep řízení a jednou malou baterku. Nyní po devíti letech každodenního ježdění a bezgarážového stání jsme museli vyměnit i výfuk. Ale to je vše. No prostě super.
Rozhodli jsme se tedy pro upgrade a pořídili si PRIUS +. Vzhledem k cenové politice českých prodejců jsme se rozhodli pro dovoz ze zahraničí. A zadařilo se. Našli jsme auto od dealera, které je 4 roky staré, má najeto 60 tis. km a vypadá jako nové a hlavně jeho cena......... První km(máme jich zatím najeto asi 1000) jsou super.
A nyní dotaz. Vzhledem k tomu, že čeští prodejci jsou uraženi, že jsme auto nekoupili u nich, nechtějí s námi komunikovat ohledně aktualizace map, softwaru atd. Rádi bychom auto nějak přemluvili na češtinu, ale zatím nevíme jak. Dokážete někdo poradit? Prosím.
Díky
Re: Prius +
Prius+ neumoznuje. Leda nejaky tretistranny soft jako autacesky nebo tak neco.
Back in Czech.
Díky za odpověď. Autačesky to neumějí a do žádného jiného dobrodružství se mi nechce. Tak tedy budu se učit jazyky 

- priusek plusek
- Navigátor
Já mám stejný problém a údajně by to mohlo jít. Už to mám domluvené tak doufám že to stihnu během týdne. V servisu řekli že to není nemožné, ale potřebují to auto vidět.
- priusek plusek
- Navigátor
No uvidíme, já jen doufám že splní zbytek věcí které jsem s tebou probíralaczasa píše:To jen říkají, aby viděli jaký model rádia a navigace tam je.....

Toto uteklo... Tak snad bude 200...
- Přílohy
-
- IMG_20160925_183111-600x800.jpg
- (53.57 KiB) Staženo 8412 x
-
- IMG_20160925_183143-600x800.jpg
- (59.51 KiB) Staženo 8412 x
-
- IMG_20160925_183221-600x800.jpg
- (53.69 KiB) Staženo 8412 x
Ahoj! Tak jsem si dnes ráno taky přivezl Prius+. Ale má to jeden háček. Letěl jsem původně pro bílý, ale nakonec jsem přijel náhradním černým. Takže si jej asi nenechám a budu shánět dál.
Samotná jízda v plusku mě hodně nadchla!
Samotná jízda v plusku mě hodně nadchla!
- Přílohy
-
- image.jpeg
- (154.62 KiB) Staženo 8275 x
Vesnička se vyděsila, že přijel pohřebák... 

- Přílohy
-
- image.jpeg
- (119.51 KiB) Staženo 8160 x
Oproti předešlým vozům, mi odcházejí u P+ rychleji zadní kotouče...?!
Jo jo. Je to tak. V předu vládne rekuperace a v zadu je nutno kotoucema...
Back in Czech.
Pokukuju taky po plusku a nic moc na znamych bazarech..., nejake zajimave stranky?švihák píše:Vesnička se vyděsila, že přijel pohřebák...
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
- priusek plusek
- Navigátor
Měl jsem svého Priuse+ na diagnostice při 171 024 km, tak se s Vámi podělím o výsledky