Teplota motoru,dobíjení.
Teplota motoru,dobíjení.
Poradite mi někdo prosím?Při nastartování a zapnutí ventilátoru se mi automaticky zvednou otáčky a dokud není motor v provozní teplotě tak otáčky se drží nad 1000ot/min.Je to normální?Dík. 

teplota motoru
Diky za odpověd.A taky se Ti pomaleji zahřívá motor?
Avensis 2.0TD98
Avensis 2.0TD98
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No tak to samé mám na Celice,...po nastartování tak kolem 1600 otáčky a až se mi to zahřeje na provozní teplotu tak to jde na těch 900,..ale taky mne to už delší dobu štve,...a takhle to vždycky nedělalo,..takže je něco špatně,... 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Tygr
- Věčnej rejpal
Ahoj, tak rozdil mezi Celicou a Avensis TD urcite tedy je
No nic.
Kazdopadne.. u kazde Avensis 2.0TD, kterou jsem mel, tak otacky po nastartovani a zapnuti ventilatoru se zvysily. Po vypnuti ventilatoru sly zpet dolu. JInak klesaji az po zahrati..

Kazdopadne.. u kazde Avensis 2.0TD, kterou jsem mel, tak otacky po nastartovani a zapnuti ventilatoru se zvysily. Po vypnuti ventilatoru sly zpet dolu. JInak klesaji az po zahrati..

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
2.0 D-4D (r.v.2000)
Ahoj Kačko, mám diesel d4-d a zvyšování otáček je úplně normální, zvyšují se právě kvůli tomu aby auto dříve topilo, pokud vypneš topení na OFF tak otáčky půjdou zase dolů. Motor se mi zahřeje na 60C do takzvaného cvaknutí (nevím co cvaká, ale vždy pak ručička teploty povyleze o kousíček nahoru) asi po ujetí 2-3km.
-
- Člen Týmu
avensis
já si myslim že to je normálni protože 1, je tam pojistka na vyšší otáčky 2,já auto nastaruji a má asi 1100ot potom to postupně pádá na 800-900ot, 3, když nastartuji a je pod nulou tak jsou ot 1100a když je nad tak se to točí kolem 1000ot, 4, počkám asi minutu holku oblíknu a vezu do školky a ujedu asi 1km a už cítim na topení že začíná topit , jo a předtím jsem měl vw pasat 87 a ten se ohřál až po 10 km a termostat byl v pořádku petr 

toyota avensis kombi 2TD 1998