Neskutečný, včera jsem úspěšně prošel technickou!! Minulej týden proběhly emise. Tam samozřejmě nevyšly plyny CO a lambda. Ještě, že tam byl hodně rozumnej a pohodovej chlápek a nějak to poladil, aby ty čísla byly zelený. Překvapil mě, že nejdřív lezl do kabiny s kabelem k diagnostice, což prej mají povinný. Tak jsem se mu snažil vysvětlit, že to má marný, ukázal jsem mu zásuvku pod kapotou. Sice se mu povedlo najít nějakou redukci, která tam pásla, ale spárování s PC samozřejmě nedopadlo. Takže nic. Říkal mi, že od podzimu se to má zas ještě víc zpřísnit a budou mít novější mašinu a kdo má diagnostickou zásuvku, tak musí být vyčteny závady. Když ne, tak pápá.. Tak mi asi nezbyde tu zásuvku na příště někam schovat a zamlčet.
Na technické borec docela v klidu. Namítal jen něco proti sportovnímu volantu. Myslel, že tam byl původně airbag. Tak jsem ho vyvedl z omylu. Pak kafral, že bílýma LEDkama vzadu nad SPZ a vpředu v pozičkách provokuju policajty. Že prej svítí modře. Radši jsem se s ním nepouštěl do hlubších optických debat, jak definovat bílou a modrou barvu

Čirý nehomologovaný paraboly v mrkačkách neřešil vůbec. Očividně se mu ani nechtělo drbat s jejich štelováním. Pak gumy... Dal jsem zimní kola z cariny. 185/65 R14 zimní nokiany. Splňujou nosnost, rozměr, ale ne rychlost. Tak jsem s ním kecal jestli mám řešit nějakou tu nálepku, co by mi říkala: "jezdi pičo pod 190!" Ale asi na to borec taky neměl náladu, tak zabrblal cosi o pojišťovně a šel lepit červenou nálepku.
Mám dotaz - je normální, že mi furt tlakuje palivová nádrž? Včera jak jsem dojel před tu technickou, tak vylezu a cosi syčelo. Mrkl jsem a bylo to zas z té tenké trubky u nádrže. Tam kde jsem dával novou sponu, viz fotka výše. Samozřejmě povolil jsem víčko nádrže, odfouklo si to a byl klid. Nemá to víčko ty změny tlaku nějak řešit automaticky?