Relatka
Relatka
Zdravim chlapi. Mam taky problem, ze mi na aute odchadzaju reletka. Zacalo to pred cca. 4 rokmi v lete. Neslo nastartovat motor. Mechanik zistil vadne rele ( nepustalo prud do cerpadla ). Rok na to mi zase odislo dalsie rele - nefungoval ventilator v pristrojovke. A potom posledne dva roky som opakovane riesil relatka ohladne startovania 2x a raz rele co ma na starosti svetla ( svietili len stretavacie a nic ine, ani zadne, ani hmlovky ). Zaujimave je na tom to ze vzdy odidu tie relatka v lete. Auto mam 6 rokov. Predchadzajucemu majitelovi na nom dva krat menili riadiacu jednotku, v servisne knihe je to zaznacene ako vymena zdruzeneho pristrojoveho panela. Vtedy ze sa mu pri vacsom naklone vozidla vymazal celkovy stav kilometeov (ODO ). Chcem sa len spytat, moze to mat nejaku spojitost? Autam sa rozumiem len laicky, a autoelektrike vobec. Dik za rady, postrehy.
Avensis 2.0 VVTi, 2005
Re: Relatka
Pri kontrole kabelaze co vedie od pristrojovky k palivovemu cerpadlu pod plastami dole na lavo pri nohach vodica tomu nic nenasvedcovalo, ze by bolo podvodou. Ziadne nanosi blata alebo nieco podobne. Auto bolo ako nove kupovane v SR.
Avensis 2.0 VVTi, 2005
Bylo by zajimave vedet, co presne na tech rele odeslo. Napada mne jedine nejake brutalni prepeti, ale to uz bys mel vyvareny elektrolyt z baterie...
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

peter291 .
Prisla"sz" ?
Prisla"sz" ?