Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Ahoj Láďo, vzdálenost proudu vody volím jak potřebuji. Tlak 150 bar by neměl laku ublížit. Stejně zůstává lehce našedlý film, který se jednou za čas musí vzít mikrovláknem. Vapka je vynikající pomocník v zimních měsících.
Já bych měl také dotaz - po delší jízdě s klimatizací zůstává po zastavení pod vozem mokrý flek. Nevšiml sis toho také? U Versa se mi to nestávalo, ale domnívám se, že je to zřejmě odpadový kondenzát.
Já bych měl také dotaz - po delší jízdě s klimatizací zůstává po zastavení pod vozem mokrý flek. Nevšiml sis toho také? U Versa se mi to nestávalo, ale domnívám se, že je to zřejmě odpadový kondenzát.
Je to z klímy,pod RX ho mám taky
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Lexus RX400h,rv.2008
Odvod kondenzátu z klimy. Na všetkých autách so zapnutou klímou som to takto vždy mal.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Jiří, louže vody pod autem je z klimy. Daleko víc mě vadí při klimě na automat, že si řídí proud vzduchu a nedá se nastavit ručně, kam fučí. Mám vypnuté silné provětrávání, ale i tak. U Avensisu 2003 to šlo.
L.
L.
Láďa
fouká to hodně co i na nejslabší proud..Ladahori píše:Jiří, louže vody pod autem je z klimy. Daleko víc mě vadí při klimě na automat, že si řídí proud vzduchu a nedá se nastavit ručně, kam fučí. Mám vypnuté silné provětrávání, ale i tak. U Avensisu 2003 to šlo.
L.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Zdar, co to je to 'silné provětrávání' ?
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Nezlob se, nerozumím, na automatickou klimu si to řeší samo a neovlivníš co a jak (já klimu moc nemusím a nebo minimálně). Když to je i u Avensisu, tak to hledám u svého a nevím.... díky.
Ahoj, myslel jsem toto nastavení - viz foto.
U Avensisu se nechalo na výstupech nastavit kam to fouká, tady ne při AUTO - jen při manuálním nastavení.
U Avensisu se nechalo na výstupech nastavit kam to fouká, tady ne při AUTO - jen při manuálním nastavení.
- Přílohy
-
- 24082016.jpg
- (160.99 KiB) Staženo 1178 x
Láďa
Díky.
-
Petr Novak
- Člen Týmu
Dobry den vsem moc rad sleduji vsechny vase poznatky ohledne rav a jelikoz jsem se dnes rozhodl take koupit hybrida po predvadeci jizde byl jsem velmi spokojen jen se nemohu rozhodnout mezi ctyrkolkou nebo predkolkou vetsinou jezdim po meste a myslim ze predkolka by stacila tak jsem se chtel zeptat na vase poznatky diky moc .
Ahoj kde si objednal?
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
-
Petr Novak
- Člen Týmu
Toyota louwman
Ahoj Petře,Petr Novak píše:Dobry den vsem moc rad sleduji vsechny vase poznatky ohledne rav a jelikoz jsem se dnes rozhodl take koupit hybrida po predvadeci jizde byl jsem velmi spokojen jen se nemohu rozhodnout mezi ctyrkolkou nebo predkolkou vetsinou jezdim po meste a myslim ze predkolka by stacila tak jsem se chtel zeptat na vase poznatky diky moc .
také jsem před objednáním rozmýšlel jestli vzít předokolku nebo čtyřkolku.
Nakonec jsem zvolil předokolku, jezdíme převážně město a okolí v méně členitém terénu. Čtyřkolka se určitě lépe chová při razantnějším projíždění zatáček, což já nepraktikuju.
Až ji budeš mít, stejně zjistíš, že musíš změnit myšlení a styl jízdy abys využil výhod hybridního pohonu, které jsou opravdu úžasné.
Jinak se zadní náprava připojuje dle informací majitelů málo.