Rozdíl dvěří 5D Liftback vs. Hatchback 1993

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Hans_cz
Člen Týmu

Rozdíl dvěří 5D Liftback vs. Hatchback 1993

Příspěvek od Hans_cz »

Ahoj, už jsem se jednou ptal, ale nikdo mi neodpověděl :cry:
Už rok marně sháním ofuky (plexi) na přední okna 5D liftbacku 1993, ale na netu přímo na tenhle typ nejsou uvedený. Jenom na hatch. Tak mě napadlo, jestli náhodou nemá 5D hatchback stejný přední dveře jako liftback? Jestli jo, tak kterej to je typ? Prosíííím :cry:
Toyota Corolla AE 101 5D 95R
Toyota Corolla CE 80 SED 83-->
Toyota Corolla Compact 3D 89R
Toyota Corolla LB 5D ---> 91R
Toyota Corolla 3D 2002R
Toyota Corolla 3D 93-->96R HB
Toyota Corolla 3D 97R HB TMP-8
Toyota Corolla 4D 92-->93R TMP
Toyota Corolla 4D --->91R TMP-
Toyota Corolla 5D 2002R
Toyota Corolla 5D 97R TMP-80
Předem děkuju

Hans_cz
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Dveře určitě stejný nejsou (u liftbacku zabíhají do střechy), ale můžou být stejná ta skla. Kdyby to někdo byl schopen porovnat, taky by mě to zajímalo.....
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Hans_cz
Člen Týmu

Příspěvek od Hans_cz »

Nejvíc mě vrtá v hlavě, že jsem jednou viděl na sídlišti červenýho liftbacka, kterej ty ofuky na předku měl!!!!!!! :shock: Takže to na tenhle typ musejí vyrábět!

Díky za první odpověď.
Hans_cz
Člen Týmu

Příspěvek od Hans_cz »

Ahoj ahoj,

tak jsem pátral a pátral, z jednoho internetového obchodu mi napsali, že na LB mají právě tyhle ofuky...
Plexi ofuky Toyota Corolla 4D 92-93R TMP-50 HB-SED,
což se mi moc nezdá, protože na HB a SEDan, jsou prý úplně jinak tvarované dveře. No, nakonec jsem zašel do jednoho Tuning shopu, kde jsem jim nahlásil auto a oni mi ty ofuky do 5-ti dnů poslali. Mám je doma a je to dárek pro tátu (já mám Swiště), takže jestli pasujou se dozvím nejdřív teď o víkendu nebo až za 14 dní. Jsem na to moc zvědavej...a dám pak vědět.

Díky všem, čus Hans_cz
Tomas LJ70
Člen Týmu

Příspěvek od Tomas LJ70 »

Sklo u předních dveří LB je jiné než HB. Vlastní zkušennost, prasklo mi u spolujezdce. Koupil jsem starší na vrakáči a po namontování nešlo úplně dovřít. Pak se zjistilo, že je z LB. A já mám HB.
Hans_cz
Člen Týmu

Příspěvek od Hans_cz »

Zdravim,

tak jsem ty plexi nakonec objednal v jednom kamennym tuning shopu v Usti nad Labem na Strekove. Nevim pres koho to berou oni, ale ten prostrednik to sebral primo z HEKO.pl asi jako vsichni ostatni.
S radosti oznamuju, ze to sedi jak ma, tata je spokojenej - a ja taky:-) Na tom baleni bylo napsano to co primo na strankach vyrobce (heko.pl): Toyota Corolla Liftback 92-96. Zadny TMP nebo HB tam nebylo, takze to co mi psali v tom webovym shopu je urcite blbost!!! Bacha na to!
Pokud to budete objednavat, tak tam radsi jeste napiste poznamku, ze se jedna o tenhle typ a ze na strankach vyrobce HEKO.PL je maji pod cislem 29368. Mrknete se tam a nenechte se uchlacholit prodejcem z webu.

Přední dveře a okna u 5D Liftbacku jsou opravdu jina nez u 5D hatchbacku a sedanu!!!!!!!

Zdravi Hans_cz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“