test hybridního systému

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
dumardus
Člen Týmu

test hybridního systému

Příspěvek od dumardus »

Tak jsem se stal majitelem Priusu(3 Gen.) a zatím se seznamuji se svým novým vozítkem :bigups: . Půjdu zanedlouho na test hybridního systému. Volal jsem do Toyoty Autobond Ostrava Hrabová a řekli si o 1500 s tím že mají volno nejdříve za 14 dní. Ta cena je nějakým způsobem daná nebo si cenu určují jednotlivé servisy? Díky za odpověď :)
Lexus IS F
Prius (4 gen.)
PetrPH
Řidič

Re: test hybridního systému

Příspěvek od PetrPH »

Jeste pred rokem tam za to chteli 1000, letos uz tech 1500. Nemale zdrazeni
Prius II 2008
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

...možná v těch cenách mají sami zmatky...
Oficiálně by měla být cena 1000,- / se současným provedením pravidelné roční prohlídky - mimo ni těch 1500,-
Já platil v listopadu 1200,- / v kombinaci s podzimní kampaní...
milanos
Navigátor

Příspěvek od milanos »

V Autobondu v Hrabové chtěli za kontrolu hybridní baterie 1500,- už v vloni v říjnu.
Bohužel,v Ostravě ti test hybridního systému jinde neudělají.Aspoň já o jiném nevím.
PRIUS II.G 2008
dumardus
Člen Týmu

Příspěvek od dumardus »

milanos píše:V Autobondu v Hrabové chtěli za kontrolu hybridní baterie 1500,- už v vloni v říjnu.
Bohužel,v Ostravě ti test hybridního systému jinde neudělají.Aspoň já o jiném nevím.

Těch 500 Kč není moc, teda pokud by se jednalo třeba o servisu za pár tisíc, ale navýšení o 50% oproti oficiální doporučené ceně :mad:
Lexus IS F
Prius (4 gen.)
milanos
Navigátor

Příspěvek od milanos »

Nejspíš platí jiný kraj,jiný mrav,aneb region razovity.
Toyota měla(snad ještě má?) akci pro nové majitele ojetých vozů https://www.toyota.cz/service-and-acces ... eteho.json
Ale v Autobondu mi naúčtovali 499,-peněz.
V rozsahu prohlídky figuruje i položka "Kontrola stavu akumulátoru pomocí testeru".Jedná se ovšem pouze o baterii 12V.
Přesto i tato služba byla pro mě přínosná,alespoň jsem se dozvěděl v jak dobrém stavu můj povoz je.
PRIUS II.G 2008
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

...tu kontrolu 12V umí P II sám :mrgreen: :mrgreen: - dá se to naťukat na monitoru...
Keksisce
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keksisce »

Jestli se něco stane s hybridním systémem (dokonce nějaká maličkost), na přistrojovce ihned to uvidíte. V případě, jestli budete potřebovat dokonalý test buď hybridního systému, nebo baterky, tak zveme k sobě do Prahy. :wink: .
www.hybrid-servis.cz - diagnostika, oprava autoelektroniky, oprava a servis hybridů, půjčovna Priusů. (Praha)
Odpovědět

Zpět na „Prius“