motor nechce do otacek
motor nechce do otacek
Ahoj, můj děda vlastni Yarise, r.v 1999, 1000ccm. Pri seslapnuti plynu/rozjezdu je jednu až dvě vteřiny prodleva než jde do motor do obratek. Motor celkove postrádá silu a nechce příliš jet. V motoru jsou nove svicky i vzduchový filtr. Vím, te takhle pomoci písmenek lze tezko konstatovat příčinu, ale za každý koment předem díky ☺

Toyota Celica T20

Re: motor nechce do otacek
možná zkus pořídit video a pak ho sem hodit, takhle težko posoudit  tohle mi přijde jako u meho litroveho Yarise jako normalni pruběh
 tohle mi přijde jako u meho litroveho Yarise jako normalni pruběh  od nizkych otaček jeto chcíple auto ale jakmile se dostaneš nad 3500 tak už to celkem jede
 od nizkych otaček jeto chcíple auto ale jakmile se dostaneš nad 3500 tak už to celkem jede

tohle mi přijde jako u meho litroveho Yarise jako normalni pruběh
 tohle mi přijde jako u meho litroveho Yarise jako normalni pruběh  od nizkych otaček jeto chcíple auto ale jakmile se dostaneš nad 3500 tak už to celkem jede
 od nizkych otaček jeto chcíple auto ale jakmile se dostaneš nad 3500 tak už to celkem jedeToyota Yaris I, 1,0 VVT-i 48kw

Re: motor nechce do otacek
asi tak nějak  ale přijde mi že jakmile se motor pěkně ohřeje že už tam prodleva taková není
   ale přijde mi že jakmile se motor pěkně ohřeje že už tam prodleva taková není