šrouby na plasty

vše ohledně modelové řady Avensis
Honza K.
Manager Týmu

Re: šrouby na plasty

Příspěvek od Honza K. »

Milfi píše:Špunty na plasty mi sehnal můj mechanik, nevím kde je objednal, ale 10 jich stálo asi 150. Ve světlech používám už téměř rok Osram Night Breaker, nějakou tu novější verzi. Čekal jsem malou výdrž, denní svícení nemám a jsem jen příjemně překvapen. Ne vše modré svítí dobře. O tom to vůbec není...
Potvrzuju, mám je taky na dálkové, přes 2 roky a svítěj naprosto skvěle. Světlo jak od xenonů a prosvětlej krásně do dálky.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
majkl75
Řidič

Příspěvek od majkl75 »

ebay:
čudle a srouby
http://www.ebay.com/itm/40x-CAR-ENGINE- ... k2&vxp=mtr

cena vcetne postovneho 133.69 Kc:)

nebo cudle
http://www.ebay.com/itm/25pcs-Push-Rive ... 2023672427

neprijemna cena vcetne postovneho za 25 ks : 48.92 Kc
ex. AV T25 2004 2.0 benzin liftb
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
Demon
Manager Týmu

Příspěvek od Demon »

farnell píše:
Plextor píše:Já si taky koupim Čínský věci, ale jsou věci který bych si z Číny nikdy nekoupil.
V pripade typlov by som prave ja z toho taku velku vedu nerobil.
Ver ,ze ich mam objednaných doma dost a ver ,ze kvalitou vôbec nezaostavaju za pôvodnými originalnymi.
A to myslim doslova.
V tomto souhlasím s Plextorem. Co se týká sortimentu příchytek na ebay (Hong-kong, Čína), tak je jejich kvalita žalostná. V nejlepším případě jsou vhodné pro jedno použití.
Argument, že se vyrovnají originálním je směšný - stačí si na ebay prohlídnout fotky v nějakém vyšším rozlišením. Už jen ty otřepy, nedokonalé tvary, tenké stěny pro úsporu materiálu, často nefunkčnost rozebiratelnosti apod. je otřes, a to se neopovažuji mluvit o použitém šitovém materiálu, který se klidně láme už nový. To je otřes^2.
Viděl jsem v reálu i jsem si objednal více typů. Nic z toho se, ani zdaleka, nevyrovnalo originálu ....
Sice by se mohlo říct, za ty prachy - ať je to klidně na jedno použití. Jenže už jen samotná demontáž třeba 20-ti čínských příchytek člověka může vytočit.

Takže tak. Na ebay je spousta supr věcí, ale na kvalitní (Toyota/Lexus compactible) příchytky jsem ještě nenarazil.
Pokud někdo ano, hoďte link.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

Nesuhlasit s dakym to je tvoje vysostne pravo.
Rovnako ako je moje nesuhlasit s tvojim výrokom.
Apropo foto vo vysokom rozliseni a na eBay? Sem s nim, nech sa pokocham.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
xtreo
Navigátor

Příspěvek od xtreo »

Nevím, ale dělat takovou vědu zrovna z plastových příchytek... Taky jsem koupil z Číny a i kdyby měly být na jedno použití, tak proč ne. Mimochodem ty originální krásné a bez otřepů mám taky všechny olámané a taky jdou pěkně blbě vytahovat. Ono kdyby byly tak perfektní a nekonečně krát použitelné, tak by člověk asi nesháněl náhradu...
Demon
Manager Týmu

Příspěvek od Demon »

xtreo píše:Nevím, ale dělat takovou vědu zrovna z plastových příchytek... Taky jsem koupil z Číny a i kdyby měly být na jedno použití, tak proč ne. Mimochodem ty originální krásné a bez otřepů mám taky všechny olámané a taky jdou pěkně blbě vytahovat. Ono kdyby byly tak perfektní a nekonečně krát použitelné, tak by člověk asi nesháněl náhradu...
To je fakt. Nicméně ty čínské jsou v každém aspektu ještě horší.
Ptal jsem se kdysi v Toyotě, kolik stojí jeden origo rivet a tušim za něj chtěli 80 Kč/ks. Snad nekecám. Na eBay vyjde jeden rivet řádově na 2 Kč, i mnohem méně.
Já bych jen ocenil, kdyby ten číňan jej udělal pořádně třeba za 6 Kč, a byl srovnatelný s originálem.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

Problem je , ze typle nie su vec ktora sa ma opakovane pouzivat. Je to spotrebka a ako taka teda po od-isteni ma ist do kosa a ma sa nahradit novym kusom.
Dalsi problem je ten ,ze za "original" (i tak vyrobeny v cine) si necha dakto dobre zaplatit.
Ak Vam predsa len tolko zalezi na tych pôvodných typloch tak si kupte toto
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=pl ... _sacat=267

A moze tak kazdy "kolenovrt" tahat typle donekonecna....

Mimochodom Demon, stale postradam tu foto vo ful format z yebai. :lol:
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
MiBo
Věčnej rejpal

Příspěvek od MiBo »

Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

majkl75 píše: nebo cudle
http://www.ebay.com/itm/25pcs-Push-Rive ... 2023672427

neprijemna cena vcetne postovneho za 25 ks : 48.92 Kc

Majkl díky :bigups: Hned jsem si dvoje objednal za 4 USD, nechápu, že je to vč. poštovného, ale i kdyby ty čudle byly na jedno použití, tak to je naprosto v pohodě, kolikrát ty kryty dávám pryč? Tak jednou, max 2x do roka, když měním olej apod. To ještě nějak přežiju 8)
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Avensis“