No Si klimu nemá, má el. okna, abs a pytle. Je to 6/96 i podle VINu, dovezl jsem si ji před 4 lety od Mariboru s ojnicí venku, i když měla jen 96 tkm. Podle hliníkových šupin všude v olejovém vedení neměla motoricky jednoduchý život, ale jinak ty km odpovídají. Popravdě za tu dobu co jí mám, tak jsem s ní jel jen na dovozovou technickou a minulý týden první přejezd, jinak není čas, čili celkem nějakých 120 km

. Motor dostala druhý 4afe na přihlášení a na stojanu už druhým rokem visí age smallport. Nějak teď jen sbírám díly (podvozek D2 z E9 Kuby Krčmy, pancéřové hadice a svody od Libora atd atd...), ale na vrtání se není čas

.
Tu tvoji si pamatuju, když byla na prodej ještě na SK a popravdě jsem po ní taky tehdy koukal
XLi je 4E, kdysi daily, od 2011 "taky uloženka", čili 300 km za 5 let..
Zástěrky jsou origo. Od jara jako daily zase trápím tu E10 se žlutýma mlhovkama, s nově nalakovaným bokem spolujezdce.
Nemám moc lepší fotky. Od února už má naběháno 10 tisíc a v sobotu dostala nové přední brzdy. Carina už jezdí na jiném kontinentu a abych ukonejšil vzpomínky na pohodlné sedačky, tak corolla dostala přední z 6g čeldy.... + ještě na výlety přibylo IS200

. A pak kdo je případ pro Chocholouška.