Koupě Cariny E
Koupě Cariny E
Ahoj,
chtěl bych koupit Carinu E s motorizací 2.0GLi. Má cenu hledat na českých bazarech, nebo se raději zaměřit na zahraničí? Děkuji za Vaše tipy.
chtěl bych koupit Carinu E s motorizací 2.0GLi. Má cenu hledat na českých bazarech, nebo se raději zaměřit na zahraničí? Děkuji za Vaše tipy.
Re: Koupě Cariny E
K sehnání jsou celkem často:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... a/16653992
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... a/16653992
Carina E T19 2,0 liftback 1997
Má určitě cenu projít i české nabídky. Před 2 lety jsem měl rozjetou dost dobrou carinu 2 Gli, akorát pan majitel nakonec couvl a nechal si ji. Výborný stav, korozi jsem nenašel, garáž, v zimě neježděno, rok 1994, hatchback. Projel jsem ji, tehdy potřebovala jen trochu něco na podvozku, klepalo tam cosik. Je majitelem snad od 1998, dovoz Švýcarsko, jen drobné škrábance. Najeto reálných 146tis.před dvěma lety. Zkusím se poptat, zda nenastal ten pravý čas teď. Pan majitel je už jeden z nejzkušenějších, má kolem 80. Zřejmě si ji bude i dost vysoko cenit, ale staral se o ni hezky. Lokalita Ostrava. EKO dosud neplaceno a v techničáku ta norma zapsaná není.. 

EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
I když Carina asi nebude nikdy ceněný veterán, tak svou hodnotu i přes značně narůstající věk pořád ještě má. Usuzuji, že je to jeden z nejlepších modelů z historie Toyoty vůbec. Velmi vysoká kvalita a spolehlivost.
Viz zde:
http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/ind ... ota-carina
(TÜV testy spolehlivosti)
vždy do 10-tého místa!!!
Nejednou jsem uvažoval koupit něco novějšího, nejspíš Avensise, ale pak jsem si to vždy tak nějak zatím ještě rozmyslel...
Carina je prostě jedinečná a fantastická
Viz zde:
http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/ind ... ota-carina
(TÜV testy spolehlivosti)
vždy do 10-tého místa!!!
Nejednou jsem uvažoval koupit něco novějšího, nejspíš Avensise, ale pak jsem si to vždy tak nějak zatím ještě rozmyslel...
Carina je prostě jedinečná a fantastická

Za ten tip od toho staršího pána bych byl moc vděčný, čím lepší stav, tím lépe. Jinak děkuji všem za rady, popř. i nabídky! 

Tak pořád nic, prý že snad za rok... 

EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Asi čeká, až jí začne růst historická hodnotafrostie píše:Tak pořád nic, prý že snad za rok...

možná ano, ale historická hodnota roste i lidem... 

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mam tu 2.0 Gli, po prvním majiteli ( koupeno v čr ), sypal do ní dost, servis u nás několik posledních let ( lze dohledat ). Vykoupena protiučtem za dovoz Ave.
Klima, elektrická okna a šíbr, 2.0.
Skrtá synchron při podřazování ze 4 na 3 jinak bez problému. Lehká koroze spodku dveří a olezlé konce prahů. Zvenku kosmetika - proste provoz po praze , navíc bývalý majitel byl "roztržitý" a za doku našeho servisu několikrát "přehlédl" lavičku u které den předtím zaparkoval
. Auto muže tak jak je sloužit jeste hodne let, krasavec to není.
O cene jsem ochoten mluvit nad autem ( koupil jsem pro sebe ) ale pod 30tis nepustím, to si ji radeji nechám..
Klima, elektrická okna a šíbr, 2.0.
Skrtá synchron při podřazování ze 4 na 3 jinak bez problému. Lehká koroze spodku dveří a olezlé konce prahů. Zvenku kosmetika - proste provoz po praze , navíc bývalý majitel byl "roztržitý" a za doku našeho servisu několikrát "přehlédl" lavičku u které den předtím zaparkoval

O cene jsem ochoten mluvit nad autem ( koupil jsem pro sebe ) ale pod 30tis nepustím, to si ji radeji nechám..
Poslal by si mi prosím fotky Cariny na email např.? ( marek.bouzek@gmail.com) Děkuju.