Kam se poděla Toyota SAPRO Kladno?
Kam se poděla Toyota SAPRO Kladno?
Koncem roku 2006 tato firma doslova zmizela z ul. M.Horákové v Kladně.
Ví někdo z vás, zda opravdu skončila?
Na uvedený telefonický dotaz u Toyoty Motor Czech mi neodpověděli, nechtěli se o této prý nedůvěryhodné firmě vůbec bavit.
Naznačili ovšem vznik nového zastoupení v letošním roce - v Kladně.
Já byl s nimi naopak vždy spokojen, tedy s pracovníky servisu.
Dodnes mám u nich uschované letní pneu/asi už napořád/.
Na telefonáty nereagují, ani na e-maily neodpovídají.
Žádný oficiální dopis o tom, že končí mi neposlali.
Pokud někdo z vás ví, jak se s nimi spojit, prosím napište mi.
Zároveň uvítám info o novém /letošním/ dealerovi v Kladně.
Díky.
Ví někdo z vás, zda opravdu skončila?
Na uvedený telefonický dotaz u Toyoty Motor Czech mi neodpověděli, nechtěli se o této prý nedůvěryhodné firmě vůbec bavit.
Naznačili ovšem vznik nového zastoupení v letošním roce - v Kladně.
Já byl s nimi naopak vždy spokojen, tedy s pracovníky servisu.
Dodnes mám u nich uschované letní pneu/asi už napořád/.
Na telefonáty nereagují, ani na e-maily neodpovídají.
Žádný oficiální dopis o tom, že končí mi neposlali.
Pokud někdo z vás ví, jak se s nimi spojit, prosím napište mi.
Zároveň uvítám info o novém /letošním/ dealerovi v Kladně.
Díky.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
nastastie ma nezaujimaju len auta a zeny
akurat, ze ten odkaz nefunguje, takze si treba vyhladat 'sapro'.
akurat, ze ten odkaz nefunguje, takze si treba vyhladat 'sapro'.
SAPRO KLADNO
Dobrý den,
reaguji na příspěvek z února, bohužel jsem se dnes chtěla objednat na servis do Vám zmíněné firmy Sapro Kladno. S úžasem nebo spíše s obavami jsem, ale zjistila,že telefoní čísla již neexistují a zřejmě ani firma. Nepodařilo se Vám náhodou zjistit něco bližšího o této firmě, zda-li je v likvidaci nebo mají provozovnu někde jinde na Kladně. Jsem na tom stejně jako vy, máme u nich uloženy lité disky i s letními gumami, asi už je neuvidíme.
Byla bych Vám vděčná za jakoukoli informaci.
reaguji na příspěvek z února, bohužel jsem se dnes chtěla objednat na servis do Vám zmíněné firmy Sapro Kladno. S úžasem nebo spíše s obavami jsem, ale zjistila,že telefoní čísla již neexistují a zřejmě ani firma. Nepodařilo se Vám náhodou zjistit něco bližšího o této firmě, zda-li je v likvidaci nebo mají provozovnu někde jinde na Kladně. Jsem na tom stejně jako vy, máme u nich uloženy lité disky i s letními gumami, asi už je neuvidíme.
Byla bych Vám vděčná za jakoukoli informaci.
Hanka, skuste sa popytat na Obchodnom registri, ci prislusnom sude, kde bola firma registrovana (neviem ako je to presne v CR). Tam by mohli vediet, kam sa dotycna firma stratila. Drzim palce nech tych nestastnikov najdete.
Děkuji za radu,ale bohužel na Obchodním rejstříku dodnes nevědí, že by firma byla v likvidaci, a pak důvěřujte úřadům.
Nic méně se mi zdařilo dopátrat se aspoň jednoho bývalého zaměstnance této firmy. Firma je samozřejmě v likvidace, ale z důvodu tragického úmrtí majitele, který si sáhl na život kvůli svým dluhům.
Minulý týden mi svitla naděje, když se ozvali, že si mohu přijet pro své disky s pneu. Jenže po příjezdu do předem určeného místa, přišla ještě větší studená sprcha. Místnost v polorozpadlé budově, kde bylo naskládáno pár disku s pneu, ale ať jsem koukala jak jsem chtěla, ty moje tam prostě nebyly. Ze zoufalství jsem musela vzít za vděk alespoň 4 ojetými letními pneu a bylo hotovo. Bohužel na nové alu disky si musím znovu našetřit a za ty ukradené,mohu už akorát zapálit svíčku.
Poučení pro mne : Nikdy nikomu nevěř.
Nic méně se mi zdařilo dopátrat se aspoň jednoho bývalého zaměstnance této firmy. Firma je samozřejmě v likvidace, ale z důvodu tragického úmrtí majitele, který si sáhl na život kvůli svým dluhům.
Minulý týden mi svitla naděje, když se ozvali, že si mohu přijet pro své disky s pneu. Jenže po příjezdu do předem určeného místa, přišla ještě větší studená sprcha. Místnost v polorozpadlé budově, kde bylo naskládáno pár disku s pneu, ale ať jsem koukala jak jsem chtěla, ty moje tam prostě nebyly. Ze zoufalství jsem musela vzít za vděk alespoň 4 ojetými letními pneu a bylo hotovo. Bohužel na nové alu disky si musím znovu našetřit a za ty ukradené,mohu už akorát zapálit svíčku.
Poučení pro mne : Nikdy nikomu nevěř.
-
- Člen Týmu
Sapro Kladno
Zdravím,řešil jsem stejný problém s komresorem do klimatizace o který jsem v Sapru přišel.Pokud bych měl popsat celou roční anabázi,nestačilo by mi zde místo.Proto pro vás všechny pouze nejdůležitější fakta. Mluvil jsem telefonicky s manželkou pana Pesla,který je v rejstříku zapsán jako majitel.Potvrdila mi,že se manžel zastřelil,celá provozovna byla odvezena za ne úplně čistých podmínek (zřejmě exekutorem, nebo těm co dlužil-nevím) a že se už nedá nic v té věci dělat.Telefony na techniky,které mi dala, jsou samozřejmě nedostupné.Z jiných zdrojů jsem se dozvěděl,že pan majitel měl ohromné dluhy v řádu desítek milionů a že někteří přišli v Sapru dokonce i o celá auta. Proto mám pocit,že Sapro je kapitola uzavřená.
Já jsem sháněl ten můj komresor do Cariny E.Nový stojí bez práce 30.000,- Kč.Hrozná cena.Podle dobré informace z tohoto fóra, jsem na vrakovišti v Hradešíně sehnal starší za 5.000,- Kč.Zatím nějak funguje, ale netěsní mi různé jiné hadičky a trubičky,takže pořád dávám na opravu,pořád platím a většinou když je horko, zrovna klima nejede.To by ale bylo vyprávění zase na dlouho.
Moc radosti jsem tímno příspěvkem asi neudělal,ale takový je život.
Já jsem sháněl ten můj komresor do Cariny E.Nový stojí bez práce 30.000,- Kč.Hrozná cena.Podle dobré informace z tohoto fóra, jsem na vrakovišti v Hradešíně sehnal starší za 5.000,- Kč.Zatím nějak funguje, ale netěsní mi různé jiné hadičky a trubičky,takže pořád dávám na opravu,pořád platím a většinou když je horko, zrovna klima nejede.To by ale bylo vyprávění zase na dlouho.
Moc radosti jsem tímno příspěvkem asi neudělal,ale takový je život.