Tvoje neznalost koncernu mně u tebe, jako odpůrce europiv šokuje...Jimmi píše:Gramo se nezdá, ale jo, má asi pravdu![]()
Mmchdm. minulý týden jsem se bavil s jedním úkáčkem ze Lvova (oba jsme používali nějakou univerzální řeč) a říkal, jak byl překvapen tím, že v Práglu je šíleně podobná architektura, hlavně určité detaily. Lvov byl sice dříve polský, ale pod Monarchii asi nepatřil, že jo.....?
Radegast snad patří pod "koncern"......? Pokud vím, všechny tyhle značky (teda kromě "Radka") se vaří především v Popovicích (Velkých).Luke_Luke píše: ...Kozel, Plzen, Radek a Gambac pro CR se dela u nas v Nosovicich, exportni se dela v Plzni.
Česko anglicky
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Česko anglicky
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
hh Jimmi pobavils, ale takt ne, je to tak, jak pisu, mam to primo od sladka 
Jinak je mozne, ze cast produkce Kozla se v Popovicich vyrabi, je to mozne, ale o zbytku znacek pochybuju.
Kdybys snad mel jeste porad pochybnosti, tak dam jeste dukaz ze skladu, ktery jsem vyfotil

Jinak je mozne, ze cast produkce Kozla se v Popovicich vyrabi, je to mozne, ale o zbytku znacek pochybuju.
Kdybys snad mel jeste porad pochybnosti, tak dam jeste dukaz ze skladu, ktery jsem vyfotil

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Ale to's nepochopil, já o Tvých informacích nepochybuji. Jenom rozšiřuji ty Popovice, jakožto velmi ověřenou informaci. Ale určitě se Plzeň&spol. nevyrábí v Plzni, to by nestíhali....
Tak na Zakarpatský rusi kam jezdím nejčastejc maj furt československo, v ojedinělejch případech dokonce Československou republiku.biscuit píše:manyjak: jestli je podle tebe ukrajina rusky mluvici zeme, tak to rekni nejakymu narostlymu ukrajinci (klicko apod.). ale stejne kecas nebo spatne poslouchas
vypis clanku s obsahem slova "чехiя" z lvovskeho ekspresu
btw. hned prvni clanek je k veci... ale jak muzes videt i "historicky" ten nazev normalne pouzivaji.
A jinak samozřejmě i u nás ukrajinci běžně mluvěj rusky aby se normálně domluvili. Dokonce i na ukrajině dost lidí mluví rusky a navíc kupodivu jsou politicky na EU a západ vůbec dost nasraný. Jiná je věc že tu rádi vydělávaj. Ale potom co už jim udělali pár revolucí, všecko zdražili a platy se moc nezvedly a důchody vůbec tak už ten západ neviděj tak růžově.
Naprříklad je jich spousta schovanejch v horách, aby nemuseli narukovat do armády a bojovat za Ukrajinu.
Jinak v rusku /Pertrohradě a dál na sever/ jsme pro ně byli čechoslováci nebo Českaja respublika.
Ona tu ale ta diskuze o tom co kdo chce slyšet a nebo si myslí a nebo by chtěl. H.
MANYJAK.CZ
Já netvrdim, že nejsou informovaný, ale co maj zažitý běžný obyčejný lidi co byli většinou nejdál v krajskym městě. Většinou cestuju/závodím/ autem a to v těch odlejhlejších oblastech. H.Jimmi píše:Hlavně v Rusku i na všech klíčových výrobcích bývá napsáno "Sdjélano v Čjéchii", schválně to píšu i pro Lukeho foneticky. To prostě přivalíte na letiště, tam kouknete do prvního nápojového automatu, jestli nemají něco vařeného, a hned se to tam koulí, plechovky Kozel, Prazdroj, Krušovice......![]()
Ale stejně mám pocit, že to vaří tam nebo v Polsku.
Jinak polovička Ukrajinců už tady byla a ta druhá tu má někoho z rodiny. Takže o tomto jsou myslím informováni velmi dobře.
MANYJAK.CZ
Je fakt, že s úplným plebsem se tam do styku nedostávám, ale na druhou stranu, kdo má větší váhu.....? 
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Samozrejme, ze obycejni lide 
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS