Chipnutí vřele doporučuju,s motorem se nic nestane, to se nemusíš bát! stojí to kolem 10 000,- (už se na něho taky chystám)Měl jsem půjčenou Mazdu 6 nechipnutou a pak chipnutou.... auto se proměnilo v raketu!!!prostě masakr!!a nejen to, klesla i spořeba,cca o 1l. zvedl se nejen výkon, ale i krouťák.já do toho jdu někdy před prázdninama.
krchovman píše:Chipnutí vřele doporučuju,s motorem se nic nestane, to se nemusíš bát! stojí to kolem 10 000,- (už se na něho taky chystám)Měl jsem půjčenou Mazdu 6 nechipnutou a pak chipnutou.... auto se proměnilo v raketu!!!prostě masakr!!a nejen to, klesla i spořeba,cca o 1l. zvedl se nejen výkon, ale i krouťák.já do toho jdu někdy před prázdninama.
a presla ta chpinuta cez emisnu kontrolu bez uplatku?
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km. http://www.toyotateam.sk
Myslím, že bez dalších úprav na motoru to je zbytečné. Daleko větší význam to má u přeplňovaných motorů benzínových nebo naftových. Ty prachy bych raději ušetřil a koupil si nějaká lehoučká závodní kola.
Co a kde chceš s těma skoro 170 koňma dělat. To bych se přišel podívat.Celicu jsem měl 136 kW teď mám 110 kW avensise,ale plný výkon jsem nikdy nevyužil.Ale každý své toyoty strůjcem.Chipu zdar.
Porsacek píše:Mate nekdo zkusenosti s chipem ridici jednotky u Toyoty
mam 110 kw a podle chipu narust na 126kw
Ty máš diesel,..tak to jo to bych zvážil,....jde hlavně o ten krouťák,..kW nejsou tak podstatné,...ale je pravda že za ty prachy se daj pořídit parádnější věci
krchovman píše:Chipnutí vřele doporučuju,s motorem se nic nestane, to se nemusíš bát! stojí to kolem 10 000,- (už se na něho taky chystám)Měl jsem půjčenou Mazdu 6 nechipnutou a pak chipnutou.... auto se proměnilo v raketu!!!prostě masakr!!a nejen to, klesla i spořeba,cca o 1l. zvedl se nejen výkon, ale i krouťák.já do toho jdu někdy před prázdninama.
a presla ta chpinuta cez emisnu kontrolu bez uplatku?
je fakt, že jsem ji jen řídil, taková informace je pro mě zcela nová a žádná z chiptuning firem nic o tom , že by byl problém s emisema neříkala( asi proto, že mě ani nenapadlo se na to ptát), ale nechápu proč by měl být, když se pouze upraví časování a mělo by tím dojít i k lepěímu spalování(ale to je jenom moje dedukce)ještě si to nechám projít hlavou dík za ohlasy!!
Jde tam o to ze u urcitych otackach kdy se drive strikovalo mene paliva- uspora , se to predela ze se tam vstrikuje vice (a nekdy naopak) . Z toho ten problem s tema emisema. Myslim teda ( po ranu mi to nemysli )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Vážení, bez jakékoli motivace dělat někomu nebo něčemu reklamu bych se s vámi chtěl podělit o zkušenost s chipem mého Avíka 2.2 DCAT s automatem 110kw. Tak předně - ukázalo se, že skutečný vákon motoru byl jen 105kw - rozdík 5kw se mi zdá docela dost. Po chipu v Kladně (firmu ať si každý vygooglí) 126kw (171k), krouťák 380Nm (původně 320). Auto jede super, předjíždění je úplně o něčem jiným, ale teď to hlavní - spotřeba klesla o 1.5 litru mimo město a o 1 litr ve městě. Absolutně nechápu proč Toyota auta takto nenastavuje už z výroby....
To si robis prdel nie ?
Zasa ta spotreba ?! Len a len spotreba vs vykon ...
Preco sa asi na nejake Nm dimenzuje spojka ? A co ojnica, hlava atd ... ? Toyota pocita s nejakou zivotnostou a moznym trvalym zatazenim. Ty nie ... ci ano