navod na odstraneni pipani, kdyz nejsou pasy zapnute
Takže místo postupu u T25 je nový postup. Šroubovák, klíče, kladivo a štípačky. 
Kde sehnal ten první uživatel návod jak to odstranit? Existuje nějaký servisní manuál kde je popsáno co vše se dá různou kombinací stlačování a podobně zapnout nebo vypnout? Možná takový existuje i pro T27

Kde sehnal ten první uživatel návod jak to odstranit? Existuje nějaký servisní manuál kde je popsáno co vše se dá různou kombinací stlačování a podobně zapnout nebo vypnout? Možná takový existuje i pro T27

ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Já mám servisní manuál stažený v angličtině, už ani nevím, kde jsem ho splašil, ale asi by se to vygooglit dalo. Nepátral jsem v něm nějak podrobně, takže jestli jsou nějaké další postupy, to fakt nevím, já to beru tak, že co čech neobjeví a nenajde jak něco obejít/cracknout, tak to neexistuje a nejde 

- MaraMytic
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím co dělám pánové špatně
Zdravím vás pánové, poslední dva dny zkouším na mém Avikovi T25 2.0 D4D 2003 aplikovat výše popsané návody na vypnutí pípání nezapnutých pásů, ale ani jeden z nich mi nefunguje a v prstu už mám vytlačený kráter. Opakoval jsem všechny pokusy několikrát, ale prostě nic nezabralo. Od minulého majitele je nějakým způsobem vyřazené pípání u sedadla řidiče a pípá to jen na spolujezdce. Já se poutám a i po spolujezdcích to požaduji
. Ale to pípání mě stejně otravuje, když třeba občas na sedadle spolujezdce vezu batoh anebo když je spolujezdec zpomalený a poutá se až během jízdy. Můžete mi poradit, co bych mohl dělat špatně? Zkoušel jsem pás zapínat po neúspěšných pokusech i do držáku pásu spolujezdce, ale stejně se nic nedělo. A ještě mám dotaz ten nápis B-ON,B-OFF by se měl zobrazit na tom displeji s ujetými KM nebo na PP? PP mám uprostřed palubky. Dík za odpověď.

- extremehany
- Věčnej rejpal
to je snad jednoduchy ne, protože ti nepípá sedadlo řidiče, bude asi propojené to čidlo co zjišťuje že je pás zapnutý, proto i když pás zacvakáváš nebo zacvakáváš, pořád je v poloze jako že tam je, takže musíš to rozdělat napojit jak to má být a pak to už standratně půjde...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- extremehany
- Věčnej rejpal
Re: navod na odstraneni pipani, kdyz nejsou pasy zapnute
Nahodou niekto nevie ako sa vypina zvuk pipania pasov na ave 2016? (Bezklucove startovanie)
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
Jo vim jak se to da vypnout. Bez k dealerovi na servis a rekni at ti to vypnou. A na odpoved ,ze se to nesmi jim rekni at ti to vypnou.......
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
Odpojit to jde ,ale pouze diagnostikou.jelinek4 píše:Nahodou niekto nevie ako sa vypina zvuk pipania pasov na ave 2016? (Bezklucove startovanie)
J
Avensis T27 2,2 D-cat 130KW
Ok dakujem. Opytam sa v servise.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
-
- Věčnej rejpal
Re: Tak nevím co dělám pánové špatně
Nazdar,MaraMytic píše:Zdravím vás pánové, poslední dva dny zkouším na mém Avikovi T25 2.0 D4D 2003 aplikovat výše popsané návody na vypnutí pípání nezapnutých pásů, ale ani jeden z nich mi nefunguje a v prstu už mám vytlačený kráter. Opakoval jsem všechny pokusy několikrát, ale prostě nic nezabralo. Od minulého majitele je nějakým způsobem vyřazené pípání u sedadla řidiče a pípá to jen na spolujezdce. Já se poutám a i po spolujezdcích to požaduji. Ale to pípání mě stejně otravuje, když třeba občas na sedadle spolujezdce vezu batoh anebo když je spolujezdec zpomalený a poutá se až během jízdy. Můžete mi poradit, co bych mohl dělat špatně? Zkoušel jsem pás zapínat po neúspěšných pokusech i do držáku pásu spolujezdce, ale stejně se nic nedělo. A ještě mám dotaz ten nápis B-ON,B-OFF by se měl zobrazit na tom displeji s ujetými KM nebo na PP? PP mám uprostřed palubky. Dík za odpověď.
musí to jít vypnout, display musíš mít na celkovým nájezdu ODO, potom vytáhni klíček, následně podrž tlačítko nulování km a drž je STISKNUTÉ vlož klíč a otoč do polohy, kdy Ti svítí "všechny kontrolky" - (poloha před nastartováním). Poté vyčkej cca 20 sekund (pořád držíš to tlačítko) a zapni pás. A už by Ti měl na display (pod ukazatelem rychlosti) svítit volba B-ON, B-OFF. Tlačítkem resetu km přepneš na B-OFF a necháš chvilku než se to uloží do paměti....
Kdyby něco, stav se do Brna na škopek a poladíme to....
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Třeba to auto po těch třech letech už ani nemá... 

- CommonUser
- Věčnej rejpal
To som zvedavy, co ti povedia. Mna poslali ... aj pipanie kluca v zapalovani dost nasiera. Pre prve T27 som nasiel len nastavenie urovne hlasitosti a aj to odmietli.jelinek4 píše:Ok dakujem. Opytam sa v servise.
Nas zakaznik, nas pan ... tak pan kasle na nich.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Super tip, skusil som a fungovalo
Nebol by este tip na to ako deaktivovat pipanie ked mam kluc vo vnutri a otvorene dvere ??? Je to dost otravne ked som na parkovisku, chcem si zapnut radio co bez kluca v zapalovani nejde, otvorim dvere nech mam cerstvy vzduch a ono to zacne piskat...

Nebol by este tip na to ako deaktivovat pipanie ked mam kluc vo vnutri a otvorene dvere ??? Je to dost otravne ked som na parkovisku, chcem si zapnut radio co bez kluca v zapalovani nejde, otvorim dvere nech mam cerstvy vzduch a ono to zacne piskat...