kde jsme koho potkali
Re: kde jsme koho potkali
ubohý článek z roku 2008...nemá ani cenu dočítat,když nechci vyzvracet oběd...jinak dnes jiná zkušenost se servisem....
Dnes,po 14:00 h V Ostravě-Porubě,u Vysoké školy Báňské,a pak dolů po Hlavní třídě jsem plachtil v závěsu stříbrného P III se slovenskou SPZ (KS.....)
Řidič jel mým stylem jízdy,prostě si to užíval.(nebo je to styl"Prius"?)
Řidič jel mým stylem jízdy,prostě si to užíval.(nebo je to styl"Prius"?)

PRIUS II.G 2008

Moje nová hračka potkala mojí starou hračku

Naposledy upravil(a) dumardus dne pon 23.05.2016, 23:51, celkem upraveno 1 x.
Lexus IS F
Prius (4 gen.)
Prius (4 gen.)
V sobotu okolo 18:00 na D11 cca na 60 km směrem na Prahu mne (bílý P-III) předjížděl hnědý P-IV. Byl jsem tak překvapený, že jsem stačil zablikat, ale nevšiml jsem si RZ. Nebyl jste to někdo z vás?
Zeman není můj prezident
....chlapi,věřili byste,že jsem takový pako,že jsem šel přeparkovat jen kvůli tomu abych je mohl vyfotit spolu???

- Přílohy
-
- CAM00113.jpg
- (147.23 KiB) Staženo 2055 x
švíháku, to včera odpoledne na Magistrále na Pankráci jsem byl já

Zeman není můj prezident
mida, tak to je super! Mával jsem
Jel jsem domů z absolutoria, takže pozkouškový šok

Jel jsem domů z absolutoria, takže pozkouškový šok

Včera ráno na Průmyslové šedivý trojkový, řidič nekoukal ani nemával.
Prius II 2007
V nedeľu som sa vrátil zo Soulu, ktorý má možno 17mil obyvateľov. Chlapi, prius som tam videl jeden jediný, toyoty celkovo presne dva. K tomu priusu ešte jednu hybridnú camry.
Japonské vozy sa v Južnej Kórei nenosia. Samý hyundai a kia, dosť veľa tých čínskych kópií mercedesov, občas originál. A jedno maserati ghibli.

Japonské vozy sa v Južnej Kórei nenosia. Samý hyundai a kia, dosť veľa tých čínskych kópií mercedesov, občas originál. A jedno maserati ghibli.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
V té Korei je to s trhem aut takové zamotané - oni podporují v maximální možné míře vlastní výrobu a tak si tam sice je možné koupit (téměř) cokoli, ale jakmile si to ten "šťastný" nový majitel zaregistruje, tak v případě, že je to nekorejský vůz, vtrhne na něj berňák a udělají mu detailní kontrolu. Čína je levná a odebírá od nich celkem velký objem komponent, tak byla čínská produkce vzata na milost, ale u japonských, amerických a evropských značek je to nekompromisní. Holt jiný kraj - jiný mrav...
Zeman není můj prezident
z ACEA (Evropské sdružení výrobců automobilů), evropské automobilky si stěžovaly v Bruselu, řešilo se to na vládních úrovních
Zeman není můj prezident
Presne toto vraveli dievčatá z agentúry, čo nám tam robila spoločnosť. Už tak to nemajú ľahké s tým, že nič neťažia, všetok surový matroš, nerastné suroviny atď dovážajú.mida píše:V té Korei je to s trhem aut takové zamotané - oni podporují v maximální možné míře vlastní výrobu a tak si tam sice je možné koupit (téměř) cokoli, ale jakmile si to ten "šťastný" nový majitel zaregistruje, tak v případě, že je to nekorejský vůz, vtrhne na něj berňák a udělají mu detailní kontrolu. Čína je levná a odebírá od nich celkem velký objem komponent, tak byla čínská produkce vzata na milost, ale u japonských, amerických a evropských značek je to nekompromisní. Holt jiný kraj - jiný mrav...
Sranda je že pomerne dosť tam je vidieť renaulty - Latitude, Koleos, Captur - ale predávajú sa pod značkou Samsung. Tak neviem či tam niekde majú žabožrúti brandovú fabriku alebo tie káry vyrábajú v EU len s inými znakmi a vozia to tam.
Ináč mal som tú česť s kiou Niro, a za mňa - celkom zaujímavý počin.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Samsung (jako výrobce automobilů) patří do koncernu Renault/Nissan
Zeman není můj prezident