Yaris HSD

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
ace960
Navigátor

Re: Yaris HSD

Příspěvek od ace960 »

Mozes trochu viac priblizit detaily tych uprav? Kde ti to robili? Aka bola cena uprav? Aky bol potrebny cas na upravy?
- vytlmenie dveri a podblatnikov - vdaka tomuto je auto odhlucnene aj od hluku z benzinoveho motora?
- vyhrievanie sedacky karbonovym vlaknom - ja mam auto skoro 4 roky a standardne dodane vyhrievanie zatial ide aj ked mam malo najazdeneho, co ma ale stve, ze to strasne rychlo silno pali, radsej by som uvital dlhodobejsie slabsie vyhrievanie, pripadne aspon dva stupne, idealne menic intenzity vyhrievania ako sa dodava do americkeho modelu Yarisa
- parkovacie senzory vpredu a vzadu - priznam sa, ze sice mam v Yarise zadnu kameru ale pipaci senzor by mi vyhovoval asi viac
- trojblik - daj potom vediet ci okrem trojbliku aj 3x signalizuje akusticky vo vnutri auta
tomas2009
Člen Týmu

Příspěvek od tomas2009 »

No vytlmenie je jednoduche a ucinne ako prase. Minimalne predne a zadne dvere, mozem poslat fotky. Robili mi to znamy s Audiotuning v Ivanke pri dunaji;)..vyhrem cez karbon som si dal urobit u chlapika co robi pre toyotu v Ba akukolvek elektriku. Mam tam dve polohy, nepali hned, pekne pomaly hreje. Chlap povedal ze vyhrievanie orig. u toyoty yaris je len jednopolohove a na figu. Vraj sa casto casom pokazi a hreje na figu. Tak isto robi chlap predne a zadne parkovacie senzory. Predne su dokonca na gombik aby sa dali aj vypnut ked clovek ide v kolone aby mu to nepipalo. Trojblik idem montovat az o tyzden, takze netusim vysledok. Pripadne v sprave dam kontakt.
Yaris hsd style senso
tomas2009
Člen Týmu

Příspěvek od tomas2009 »

tomas2009 píše:No vytlmenie je jednoduche a ucinne ako prase. Minimalne predne a zadne dvere, mozem poslat fotky. Robili mi to znamy s Audiotuning v Ivanke pri dunaji;)..vyhrev cez karbon som si dal urobit u chlapika co robi pre toyotu v Ba akukolvek elektriku. Mam tam dve polohy, nepali hned, pekne pomaly hreje. Chlap povedal ze vyhrievanie orig. u toyoty yaris je len jednopolohove a na figu. Vraj sa casto casom pokazi a hreje na figu. Tak isto robi chlap predne a zadne parkovacie senzory. Predne su dokonca na gombik aby sa dali aj vypnut ked clovek ide v kolone aby mu to nepipalo. Trojblik idem montovat az o tyzden, takze netusim vysledok. Pripadne v sprave dam kontakt.
Yaris hsd style senso
Pajaja369
Člen Týmu

Příspěvek od Pajaja369 »

tomas2009 píše:
tomas2009 píše:No vytlmenie je jednoduche a ucinne ako prase. Minimalne predne a zadne dvere, mozem poslat fotky. Robili mi to znamy s Audiotuning v Ivanke pri dunaji;)..vyhrev cez karbon som si dal urobit u chlapika co robi pre toyotu v Ba akukolvek elektriku. Mam tam dve polohy, nepali hned, pekne pomaly hreje. Chlap povedal ze vyhrievanie orig. u toyoty yaris je len jednopolohove a na figu. Vraj sa casto casom pokazi a hreje na figu. Tak isto robi chlap predne a zadne parkovacie senzory. Predne su dokonca na gombik aby sa dali aj vypnut ked clovek ide v kolone aby mu to nepipalo. Trojblik idem montovat az o tyzden, takze netusim vysledok. Pripadne v sprave dam kontakt.
:?: :?: :?: citovať sám seba a nič nové nedopísať, načo je to dobré???
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

Zdravim, uz asi rok pozorujem stav ked mam oranzovy ukazovatel bezdrotoveho kluca na palubke po vypnuti motora, moze to byt vybita bateria? Ale zeby bola rok vybita a stale to fungovalo? Bateriu som za 4 roky nemenil
Peugeot 206 1,4E
Toyota Yaris HSD Style, Senso 2012
Obrázek
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Ano tohle vybitá baterie dělá. Zkus vyměnit a uvidiš. Každopádně, já mám jednu stále v autě do rezervy, protože jak to pak nastartuju, když se to vybije??? :roll: Otevřít to jde klíčem, takže pro baterku si do auta vlezu vždy.
ace960
Navigátor

Příspěvek od ace960 »

Mne sa vybita bateria v kluci prejavovala tak, ze odomknut auto islo ale neslo nastartovat (po stlaceni START-u sa nic nestalo). Po vymene baterie uz startovat islo.
Inak nastartovat auto s vybitou bateriou v kluci ide tak, ze kluc prilozis uplne blizko ku gombiku START a nastartujes (NFC alebo niec na ten sposob).
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

da sa kluc jednoducho rozobrat? nepamatam si ze by tam bol nejaky srobik alebo tak. pojde to len hrubou silou?
plus da sa zlozit opatovne tak aby to nebolo vidiet?
Peugeot 206 1,4E
Obrázek
ace960
Navigátor

Příspěvek od ace960 »

Stlac na puzdre kluca PUSH a vyber z neho samotny kluc.
Ako vyberies samotny kluc, tak uvidis vodorovnu strbinu.
Zastrc do nej ten samotny kluc a otocenim/vypacenim puzdro otvoris.
Vymenis bateriu, puzdro zaklapnes a samotny kluc zasunies.
Mne uz to robili viackrat v servise kvoli problem so startovanim a neskor mi aj bateriu menili, tak tam vidno jemne oskretie.

Otvaranie je vidno napr. tu https://www.youtube.com/watch?v=ZzmNt5R3Q5A (bateria je v nasom puzdre inak).
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Hodněkrát jsem už klíč otevřel a nic poznat není :wink: S tim startovanim to zkusim, s vybitou baterkou. Každopádně při vybité baterce se dosah zkracuje, tak možná ten klíč ještě vysílá na krátkou vzdálenost.

Věděli jste, že auto má funkci svícení na cestu domů? :)
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

Aku funkciu? To mi vysvetli
Peugeot 206 1,4E
Obrázek
Pajaja369
Člen Týmu

Příspěvek od Pajaja369 »

Ahoj Huli, keď je v diaľkovom slabá batéria a už nechce auto štartovať tak pomôže priloženie kľúča k štartovaciemu tlačítku a ešte to párkrát má pomôcť. Ale aj tak potom treba vymeniť batériu v diaľkovom.
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Takže se hodí mít baterku do rezervy :)

Huli: No to jak auto svítí ještě 30s i když je total off a zamknuté. Vypněte auto a zapněte dálkové a vypněte, tedy ne jen probliknout.
ace960
Navigátor

Příspěvek od ace960 »

tomas2009 píše:No vytlmenie je jednoduche a ucinne ako prase. Minimalne predne a zadne dvere, mozem poslat fotky. Robili mi to znamy s Audiotuning v Ivanke pri dunaji;)..vyhrem cez karbon som si dal urobit u chlapika co robi pre toyotu v Ba akukolvek elektriku. Mam tam dve polohy, nepali hned, pekne pomaly hreje. Chlap povedal ze vyhrievanie orig. u toyoty yaris je len jednopolohove a na figu. Vraj sa casto casom pokazi a hreje na figu. Tak isto robi chlap predne a zadne parkovacie senzory. Predne su dokonca na gombik aby sa dali aj vypnut ked clovek ide v kolone aby mu to nepipalo. Trojblik idem montovat az o tyzden, takze netusim vysledok. Pripadne v sprave dam kontakt.
- vytlmenie - fotky urcite uvitam a myslim, ze aj ostatni, tak ak mozes, tak ich daj bud rovno sem alebo kamkolvek uznas za vhodne. Audiotuning je tento http://www.audiotuning.sk/kontakt ?
- vyhrev + senzory - posli mi prosim kontakt do spravy, ak by si mohol odfotit senzory z vonku a aj ovladanie tych prednych senzorov vo vnutri a polohy vyhrevu, tak by som bol vdacny
- trojblik - urcite daj prosim potom vediet funkcnost, predpokladam, ze toto ti ide robit ten isty clovek co vyhrev a senozry, tak?
tomas2009
Člen Týmu

Příspěvek od tomas2009 »

No ano, tlmenie robili v audiotuning.sk Andrej Sivacek, jedna z naj. dielni v SR. Vyhrev ma klasicky gombik, hore sa stlaci silnejsi vyhrev, dolu slabsi, stredna poloha to vypina. Moznost namontovat aj 3 polohovy vyhrev, ale podla mna staci tento dvojpolohovy.
Senzory zadne su ako ktorekolvek ine senzory, nalakovane do farby auta, napajaju sa len na pipac do reprakov a od cca 30-40cm pipaju a cim je clovek blizsie k prekazke, pipaju hlasnejsie. Predne senzory reaguju tak isto, akurat sa vypinaju nad 20km rychlost. V kolone kde by mohly zacat pipat o auto pred vodicom sa daju vypnut klasickym tlacidlom tam kde je vedla nastavovania svetiel v lavo miesto pre alarm ak ho clovek nema zabudovany a potom znova zapnut. Tak ale ja som vzdy akonahle som mal auto, zadne najtmavsie folie hned museli byt na aute, potom nasledne parkovacie senzory a vytlmenie vsetkych dveri a sportovy k and n filter podla typu auta na miesto toho hnusneho papieroveho co tam daval vyrobca, bavlna je bavlna. Samozrejme v starom aute som mal menene aj reproduktory znacky morel lebo rad pocuvam metalovu a gitarovu hudbu, plus zosilovac pod sedackou a sub do kufra. Kto pozna repro znacky do auta, tak dalej ani nemusim pisat,:)...Fotky prikladam: Or. tlmenie ziadne, len nejaka trapna papierovina na prek. diery. Samotne tlmenie najlepsim materialom zlate STP. Plus prikladam fotku platov pouzivanych na vyhrev sedaciek. Ziadne drotiky, ale kvalitny vyhrev.
Přílohy
IMG_9500.jpg
(115.98 KiB) Staženo 918 x
IMG_9486.jpg
(88.5 KiB) Staženo 918 x
IMG_9714.jpg
(71.36 KiB) Staženo 918 x
Yaris hsd style senso
Odpovědět

Zpět na „Yaris“