500 možná moc... ale tak 100x minimálně. ale je to prostě zážitek... je to prostě zážitek ze zvuku kterej nikdo mít znova nebude... zážitek jako hovado.
eni to na to ty vyplejtvat v autě... ale při poslechu...

a je to 20 let co sme s tou flaskou lezeli na strese a vyhlizeli ufony
 a je to 20 let co sme s tou flaskou lezeli na strese a vyhlizeli ufony   vzpominam si ze sme se pubosi pripoutali jeden k druhemu aby nekdo nezasraboval az budou pristavat. Pred trema rokama jsem pochopil s THC o cem je ordinace v ruzove zahrade
 vzpominam si ze sme se pubosi pripoutali jeden k druhemu aby nekdo nezasraboval az budou pristavat. Pred trema rokama jsem pochopil s THC o cem je ordinace v ruzove zahrade   Jinak nic vic nic min.
 Jinak nic vic nic min.

jo je šťavnatá ale ani tu nepolíbíš... sráči--- ta pravá je od tebe dost daleko...
 jo je šťavnatá ale ani tu nepolíbíš... sráči--- ta pravá je od tebe dost daleko...   

Já jsem naprosto čistej - kromě závislosti na jídlumicron píše:Mno spíš sem si řikal že by se někdo jako přiznal že měl nějakou zkušenost s nějakym tim matrošem... a nic... nikdko nic... každej si to tají nebo že by fakt nic?.... No to by mě právě zajímalo... mnooo celý to téma je jakoby na hraně... ale proč vlastně? podle mě neni vůbec na hraně ani blbý ani nevhodný, prostě tak patří tak nějak k životu...
 a k životu to prostě nepatří, když vidíš co to s člověkem udělá, stačí blbej chlast, znám pár případů a i kdyby mě nezakázali pít alkohol, tak bych s stejně dával bacha, o těch nelegálních ani nemluvě.
 a k životu to prostě nepatří, když vidíš co to s člověkem udělá, stačí blbej chlast, znám pár případů a i kdyby mě nezakázali pít alkohol, tak bych s stejně dával bacha, o těch nelegálních ani nemluvě.  
 to téma myslim...
 to téma myslim... a nevim co s tim...
 a nevim co s tim...  prodal bych to nějakýmu dealerovi... nebo lékaři... fakt sem se smál jak sem to našel... těch pytlíků... každej měl kdysi cenu 300 a teď má O no ale i ty prázdný pytlíčky maj cenu... nikdo je nemá v databázi...
 prodal bych to nějakýmu dealerovi... nebo lékaři... fakt sem se smál jak sem to našel... těch pytlíků... každej měl kdysi cenu 300 a teď má O no ale i ty prázdný pytlíčky maj cenu... nikdo je nemá v databázi...   fungl každej pytlíček na 200 - 300g skanku... no přece to nevyhodim
 fungl každej pytlíček na 200 - 300g skanku... no přece to nevyhodim 
 nějak se dohodneme...
  nějak se dohodneme...  
 nikdo nemá takhle doma 1000 pytlíků na skank... ne nejsem... to mi jen zbylo... z mládí...
 nikdo nemá takhle doma 1000 pytlíků na skank... ne nejsem... to mi jen zbylo... z mládí...  

hmota gumová hmota
 hmota gumová hmota 

prázdný bombičky... no a mam jich tak 60 tak je zkusim doplnit a až to vyzkoušíš tak to pochopíš...
 prázdný bombičky... no a mam jich tak 60 tak je zkusim doplnit a až to vyzkoušíš tak to pochopíš...  
 usměju se... potřeboval bych 60 nových bombiček
 usměju se... potřeboval bych 60 nových bombiček  :-)_-) ne nedělám si prdel...
 :-)_-) ne nedělám si prdel...   

tu poctivou... ta byla nej... no taky si myslim....
 tu poctivou... ta byla nej... no taky si myslim....  

a žádný vedlejší učinky to nemá... ani po 20 bombičkách
 a žádný vedlejší učinky to nemá... ani po 20 bombičkách  čistá sranda...
 čistá sranda... 

vy vypadáte jak kdybyste měli zmražený mozky hovada.... čí je ten šlehačkomet
 vy vypadáte jak kdybyste měli zmražený mozky hovada.... čí je ten šlehačkomet  

a tak by zmizel i jeden z posledních šlehaškometů... co ale budou dělat dealeři jen s bombičkama? když nebudeme mít šlehačkomety?
 a tak by zmizel i jeden z posledních šlehaškometů... co ale budou dělat dealeři jen s bombičkama? když nebudeme mít šlehačkomety?

asi tak rok a půl, možná 2 roky... něco mi blokovalo dokonalost sluchu v pravým uchu... až sem si na to i zvyknul... kdysi sem byl u doktorky... dokonce na sono jsme testovali po pročištění, ale slyšel sem podle "dokonalýho" systemu prej perfektně na obě uši. prej slyšim jak 20 letej... řekla mi jen, že to nesouvisí s uchem, ale s čelistí... resp. zubama? Jako asi že sem si nechal 8. Nechal sem to bejt, ale dostal sem z toho takovej tik... že sem si neustále musel jakoby prokřupávat pravý ucho
 asi tak rok a půl, možná 2 roky... něco mi blokovalo dokonalost sluchu v pravým uchu... až sem si na to i zvyknul... kdysi sem byl u doktorky... dokonce na sono jsme testovali po pročištění, ale slyšel sem podle "dokonalýho" systemu prej perfektně na obě uši. prej slyšim jak 20 letej... řekla mi jen, že to nesouvisí s uchem, ale s čelistí... resp. zubama? Jako asi že sem si nechal 8. Nechal sem to bejt, ale dostal sem z toho takovej tik... že sem si neustále musel jakoby prokřupávat pravý ucho 
 Ale ten tik mě ty 2 roky fakt sral... min. 2x za 10 minut sem si ucho musel pohybem čelistí "prokřupnout" což vydrželo tak 5 minut... strááááášný.... dá se říct že to ovlivní celýho člověka... jak je to nepříjemný... člověk trochu i chápal proč si Van Gogh uříznul ucho... myslim že i nějakej skladatel... je to táááák nepříjemný... A je to pryč. Uff už sem si byl fakt jistej že to mam na pořád
 Ale ten tik mě ty 2 roky fakt sral... min. 2x za 10 minut sem si ucho musel pohybem čelistí "prokřupnout" což vydrželo tak 5 minut... strááááášný.... dá se říct že to ovlivní celýho člověka... jak je to nepříjemný... člověk trochu i chápal proč si Van Gogh uříznul ucho... myslim že i nějakej skladatel... je to táááák nepříjemný... A je to pryč. Uff už sem si byl fakt jistej že to mam na pořád 
 člověk pak zjistí jak je šťastnej... když slyší 100% stereo... normální člověk si toho neváží...
 člověk pak zjistí jak je šťastnej... když slyší 100% stereo... normální člověk si toho neváží...  

prostě výrobci tisknou na krabičky nesmysly... tamtum verde je prošlej možná 2 roky... ale fachal... Audi sprej je taky asi 100% prošlej... ale fachal... a vůbec všechny prášky maj podezřele nízkou "životnost" aby se konzumovaly nový balení...
 prostě výrobci tisknou na krabičky nesmysly... tamtum verde je prošlej možná 2 roky... ale fachal... Audi sprej je taky asi 100% prošlej... ale fachal... a vůbec všechny prášky maj podezřele nízkou "životnost" aby se konzumovaly nový balení...  je to komický... reálná životnost je podle mě 3x než to co uváděj etikety... business.... spotřebuješ 1/10 a  9/10 vyhodíš... protože je to "asi" hahaha prošlý.... celkem by mě zajímalo jestli se někdo otrávil nebo měl problém při prošlým léku
 je to komický... reálná životnost je podle mě 3x než to co uváděj etikety... business.... spotřebuješ 1/10 a  9/10 vyhodíš... protože je to "asi" hahaha prošlý.... celkem by mě zajímalo jestli se někdo otrávil nebo měl problém při prošlým léku  těžko anežko... reálná životnost je totiž jaksi cca nekonečná... ale je to nastavený tak... žer dokavaď můžeš... než budou prošlý
 těžko anežko... reálná životnost je totiž jaksi cca nekonečná... ale je to nastavený tak... žer dokavaď můžeš... než budou prošlý  

za ty 2 roky sem si to natrénoval celkem drsně... ale ne každej to umí... většina lidí si je schopná "profounout" uši tim že ucpe nos a foukne... neboooo zívaj... ale jde to i pohybem čelistí... to sem se naučil v letadle
 za ty 2 roky sem si to natrénoval celkem drsně... ale ne každej to umí... většina lidí si je schopná "profounout" uši tim že ucpe nos a foukne... neboooo zívaj... ale jde to i pohybem čelistí... to sem se naučil v letadle  ale podle mě tak 70% lidí to neumí... bez zívnutí nebo fouknutím si pročistit sluch... tady se to ale natrénovat dá... jako stačí sjezd z Barrandova dolu a nahoru.... každýmu zalehnou uši... jak v tram, tak v autě... jsou ale lidi co to ani necejtěj že slyšej hůř...  prostě si žijou "v podtlaku".... a nijak si uši neprofouknou na jinej "tlak". ten tlak je fakt krutě jinej než dole... když jedu dolu nebo nahoru vždycky mam pocit že sem hluchej... přetlakuju a ok... ale to převýšení je prostě cejtit... naprosto jinej tlak, ucpe to uši...
 ale podle mě tak 70% lidí to neumí... bez zívnutí nebo fouknutím si pročistit sluch... tady se to ale natrénovat dá... jako stačí sjezd z Barrandova dolu a nahoru.... každýmu zalehnou uši... jak v tram, tak v autě... jsou ale lidi co to ani necejtěj že slyšej hůř...  prostě si žijou "v podtlaku".... a nijak si uši neprofouknou na jinej "tlak". ten tlak je fakt krutě jinej než dole... když jedu dolu nebo nahoru vždycky mam pocit že sem hluchej... přetlakuju a ok... ale to převýšení je prostě cejtit... naprosto jinej tlak, ucpe to uši... prej vůbec... ale takhle třeba když sem to řikal kdysi tý doktorce na ušním... tak řikala že její syn to prej dělá taky... pořád si profukuje uši a ten tlak cejtí... prej to nemam dělat
 prej vůbec... ale takhle třeba když sem to řikal kdysi tý doktorce na ušním... tak řikala že její syn to prej dělá taky... pořád si profukuje uši a ten tlak cejtí... prej to nemam dělat  To byla rada nad zlato když mi to ucho neprozkoumala dokonale fakt že jo...  ale někdo to cejtí, někdo ne...
 To byla rada nad zlato když mi to ucho neprozkoumala dokonale fakt že jo...  ale někdo to cejtí, někdo ne... Na jednu stranu chemii nenávidim... nesnášim... ale tohle je vyjímka... tady palec nahoru
 Na jednu stranu chemii nenávidim... nesnášim... ale tohle je vyjímka... tady palec nahoru   
   stejně nechápu na čem to testovali... jako na zvířátku? počkej my ti tady stříknem do krku a pak nám řekneš jestli tě škrábe v krku
 stejně nechápu na čem to testovali... jako na zvířátku? počkej my ti tady stříknem do krku a pak nám řekneš jestli tě škrábe v krku  těžko stejně jako s ušním sprejem Audi.... zvířátko nic neřekne... muselo se to testovat na lidech... + hodně lidem sem doporučil ten tamtum verde forte a každej byl spokojenej... s audi-em je to horší... tam to může trvat dloooouho než se pacient přizná... že blbě slyší... dloooouho.....bad!!! Ne vůbec si to normal lidi nedokážou přestavit... sedíš u kompu muzika a snažíš se si posunout sedačku trochu víc do prava... protože v hlavě cejtíš že to pravý ucho vnímá míń... posuneš a stejně vnímá míň... kurva kurva!!!!! tohle bylo k nasrání!!!!!! Dokáže to kazit život... neskutečně... a proč to píšu? No proto aby kdokoli kdo má podobný pocity... si radši prostříknul uši než trpěl 2 roky... a dýl... i když ten pokles akustiky byl o max cca 20% 10% stejně je to nepříjemný a člověk se pořád snaží to vyrovnávat- tlak... psycho kurva.... strašný psycho... kvůli čemu? no kvůli doktorce... která prostě viděla prdlajs... ale měla čistit pořádně... bylo to "za rohem... třeba"... její chyba... nebo snad moje???
 těžko stejně jako s ušním sprejem Audi.... zvířátko nic neřekne... muselo se to testovat na lidech... + hodně lidem sem doporučil ten tamtum verde forte a každej byl spokojenej... s audi-em je to horší... tam to může trvat dloooouho než se pacient přizná... že blbě slyší... dloooouho.....bad!!! Ne vůbec si to normal lidi nedokážou přestavit... sedíš u kompu muzika a snažíš se si posunout sedačku trochu víc do prava... protože v hlavě cejtíš že to pravý ucho vnímá míń... posuneš a stejně vnímá míň... kurva kurva!!!!! tohle bylo k nasrání!!!!!! Dokáže to kazit život... neskutečně... a proč to píšu? No proto aby kdokoli kdo má podobný pocity... si radši prostříknul uši než trpěl 2 roky... a dýl... i když ten pokles akustiky byl o max cca 20% 10% stejně je to nepříjemný a člověk se pořád snaží to vyrovnávat- tlak... psycho kurva.... strašný psycho... kvůli čemu? no kvůli doktorce... která prostě viděla prdlajs... ale měla čistit pořádně... bylo to "za rohem... třeba"... její chyba... nebo snad moje??? je to bomba
  je to bomba   fakt je že si sluchu vážim víc po těch 2 letech... jojo... nejvíc--- kurva to je požitek....
 fakt je že si sluchu vážim víc po těch 2 letech... jojo... nejvíc--- kurva to je požitek....  ten pocit nerovnováhy je strašnej... příšernej...
 ten pocit nerovnováhy je strašnej... příšernej...

i když si myslim že jednoho dne bude plechovka 10/89 celica dost dost zajímavá pixla na rozdíl od tvých...
 i když si myslim že jednoho dne bude plechovka 10/89 celica dost dost zajímavá pixla na rozdíl od tvých...  
 kapišto? příběh dělá i cenu....
 kapišto? příběh dělá i cenu....

Nooo jo  likvidace mozku... jak romantické
  Nooo jo  likvidace mozku... jak romantické  takže teď z ní bude prostě blbka... ideální žena??? !!! No nevim je to celý divný... vážně
 takže teď z ní bude prostě blbka... ideální žena??? !!! No nevim je to celý divný... vážně 
 resp stojí to za prdlajs... totáně...
 resp stojí to za prdlajs... totáně...

Tak například v sobotu jsem najezdil asi 400km, i když jsem nikam nepotřeboval, většinou po okreskách, navštívil pro mě do té doby neznámý pivovar Chříč na Křivoklátsku, rozhlednu na Vrátenské hoře na Kokořínsku, celé jsem si to náramně užil a to nás takových plechovek jelo 4-7. Většina teda jela nakonec do Krkonoš, ale pro mě se bod B shodoval s bodem A. A asi není podstatné, že to nebyly Toyoty. Jela s námi třeba i Felicie, to je přece taky typické přibližovado z bodu A do bodu B.... Pro někoho možná taky "tuctovka, jako cokoliv jiného"progym píše:Moje plechovka, tvoje plechovka.......všechno jsou to přibližovadla z boda A do bodu B