zdravim všechny prosím neporadil by někdo, vycucal jsem baterku v autě a nemohu nastartovat,baterku jsem vyndal a dal nabít auto pokaždé jako že naskočí ale pak dál nic toyota avensis kombi 2D r.v.98
zkusim popsat podrobně ce se mi stalo, včera jsem montoval t.z. a měl jsem celou dobu zapnuté rádio no apotom jsem různě zapínal světla atd jak jsem hledal kam ca prípojit, když bylo hotovo tak jsem chtěl nastartoval ale baterka už byla slabá, dal jsem ji nabit ale nic, jedině když napumpuju pal. filtr tak motor jako když chce naskočit ale jen jako, když odpojim od čerpadla hadisi na vracečku tak nafta vytejká, zatím dík petr
zhaveni v poho? cerpadlo.. ja nevim.. pojistky jsou vsechny v poradku?
Nechci kecat kraviny, ale fakt bych koukal po dodatecne montovanem zabezpecovacim zarizeni, protoze tyhle veci muzou nadelat vice skody, nez uzitku.. prave pri odpojeni baterky atd atd..
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Měl jsem ten samý problém i když u benzinu,ale je to jedno.Po úplném vybití baterie došlo k rozporu mezi řídící jednotkou motoru a řídící jednotkou imobilizeru.Po 11hodinách na to přišli v toyotě Zlín (klobouk dolů před mechanikem).Cena směšná (nová baterie,svíčky,oprava čidla srs,několikrát počítačová kontrola,práce 11hod.)-3.200,- SKVĚLÉ!!!
Taky je možnost že baterka se odporoučela,..i když jsi ji nabil opět a má nějakých 12V, ale nemá potřebné Ampery na start,...buď je kaput nebo je fakt problem v elektrice,....ale spíše bych to viděl na tu baterii
chci poděkovat všem co mi odepsali a poradili, už jsem objednanej do orig. servisu, snad to nebude pálka, snad to rozdejchám, pro všechny ostatní až budete potřebovat poradit se stěračem na 5tejch dveří tak rád poradím, opravil jsem si ho doma sám a nestálo to ani korunu!!!
pak napiš co tomu bylo. Já měl problém letos při -20 v Alpách... baterka točila a motor naskočil po cca 20 minutovým trápení baterky a "poklapání" starteru.