Vrakoviště u Brna
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrakoviště u Brna
Nevíš prosím Tě jestli tam mají celicu 5-té gen.? Potřebuji origo rozpěrnou tyč co je v motorovym prostoru. Nebo pokud někdo o nějaké neví...Mají otevřeno i v so a ne? Já končím v práci stejně jak tam zavírají, takže přes týden prd.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak k té otvíračce už v poho...kdybych dočetl přízpěvky až dolů tak bych se dozvěděl vše
Vrakoviště v Brně za Olympií stále funguje. Otvírací doba PO-PA 9 - 17h.
tel: 602 817 027
Pořídil jsem tam celkem solidní plechový disky 700,-/kus. Spokojenost
Michal
tel: 602 817 027
Pořídil jsem tam celkem solidní plechový disky 700,-/kus. Spokojenost
Michal
Toyota Avensis 1.8VVTi kombi (2001)
Dnes jsem nastivil vrakoviste u Olympie. Uz tam neni. Zvedl jsem telefon, zavolal a pan mi rekl, ze se prestehovali k Znojmu. Nekde kolem obce Miroslav. Rekl jsem mu co potrebuji, prave bocni sklo a pravy speigel na E10 hatchback 1996, a rika: Jasny mame, kdy to chcete dovezt, dneska?? Ja rikam: Muze byt
Tak jsme dali sraz na motokarach v Modricich v 18.00. Dovezeno, predano, dohromady 1500,-
Maximalni spokojenost, maximalni ochota, vrele doporucuji.
Tak jsme dali sraz na motokarach v Modricich v 18.00. Dovezeno, predano, dohromady 1500,-
Maximalni spokojenost, maximalni ochota, vrele doporucuji.
Vrak
To mně připomíná ,jak jsme se optal jednoho Roma jestli by nesehnal nějaký kolo a on povídá -dnes ne , ale do zítřka budeš mít jaký chceš
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Zdravím všechny Toyoťáky. Poblíž jaderné elektrárny Dukovany je autovrakoviště Toyota : www.toyotapelc.cz. Kupoval jsem tam zatím pouze stěrač čelního skla ale dalo se domluvit.
-
- Člen Týmu
Já znám jedno přímo v Brně http://www.vrakoviste-brno.cz/sluzby/ . Taky se tam dá sehnat sem tam něco za dobrou price. A už jsem tam jedno auto nechal