Corolla - jaké větší přední brzdy

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Eon
Člen Týmu

Corolla - jaké větší přední brzdy

Příspěvek od Eon »

Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli náhodou někdo neví, zda-li exituje možnost dát na Corollu větší kotouče s brzdiči jen pouhou výměnou. Např. třeba z něčeho většího, co má stejnou rozteč. Prostě plug and play.
Řekl bych, že brzdy jsou na compressorové Corolle docela dost slabé. Kdyby nic, půjdu asi do nějákých čtyřpístků a nechám udělat držáky..

Jedná se o Toyotu Corollu 2005 Compressor.
Toyota Corolla TS TTE Compressor
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Corolla - jaké větší přední brzdy

Příspěvek od libor12 »

Pasují tam "bolt on" 4 písty i kotoouče přední 313mm z celicy ST205. Jen se v nich musí udělat 5děr. Ty máš ted 4díry a 275mm,jestli si pamatuji správně. Pokud se ti zdá slabý brzdný učinek,tak bych se podíval na funkci brzdového systému. E12 pouze s 2zzge jsem řídil několikrát,měl jsem ji i doma,určitě bych pár much našel,ale slabé brzdy bych nevytýkal.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

TVL Libore.... je preci jasne, ze kdo brzdi, prohrava... :-)
Back in Czech.
Eon
Člen Týmu

Příspěvek od Eon »

Jasné, ale i brzdit je občas potřeba.. :-) Po pár prudších brzdění z vyšších rychlostí absolutně nestíhají, hned se zahřejí a účinek je ta tam.. :-) Tak děkuji moc libore, poohlídnu se po nečem takovém. :-)

Edit: Jako samozřejmě nevím co tam je, ještě jsem neměl čas to pořádně ani okoukat. Jen jsem si říkal, že kdyžtak už bych tam dal něco většího, pokud by to ještě brzdový válec unesl. Zatím jsem vyřešil problémy co tam byly a vyměni liftové šrouby. Tedy ne já, ale kamarád, kdyby to náhodou četl. :-)
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Tak mi napada, a menil si pri tej udrzbe aj brzdovu kvapalinu? Stock brzdy uz sice nemam, ale nemontoval som ani brdzy vacsie, iba lepsie v rovnakom rozmere. A podobne ako libor si nemyslim, ze by boli nedostatocne.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Eon píše:Po pár prudších brzdění z vyšších rychlostí absolutně nestíhají, hned se zahřejí a účinek je ta tam.. :-))
Je to stejné jako se sexem :lol: Není to záležitost velikosti,ale techniky. Daleko víc bych však vsadil na mizerné desky,kapalinu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Eon
Člen Týmu

Příspěvek od Eon »

Nene, na brzdy jsem ještě ani nekouknul. Podívám se co tam je a poreferuju. :-)
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

ahoj prodavaji se na seriove brzdy adaptery na brzdove trmeny a vetsi kotouce 328,tady jsou cisla adapter 47740-yw501,kotouce LH 43512-YW501 a PH 43511-YW501,tremeny zustavaji seriove a brzdic tez i desticky,mam to na aute a brzdi to dobre
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
Odpovědět

Zpět na „Corolla“