Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli náhodou někdo neví, zda-li exituje možnost dát na Corollu větší kotouče s brzdiči jen pouhou výměnou. Např. třeba z něčeho většího, co má stejnou rozteč. Prostě plug and play.
Řekl bych, že brzdy jsou na compressorové Corolle docela dost slabé. Kdyby nic, půjdu asi do nějákých čtyřpístků a nechám udělat držáky..
Jedná se o Toyotu Corollu 2005 Compressor.
Corolla - jaké větší přední brzdy
Corolla - jaké větší přední brzdy
Toyota Corolla TS TTE Compressor
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corolla - jaké větší přední brzdy
Pasují tam "bolt on" 4 písty i kotoouče přední 313mm z celicy ST205. Jen se v nich musí udělat 5děr. Ty máš ted 4díry a 275mm,jestli si pamatuji správně. Pokud se ti zdá slabý brzdný učinek,tak bych se podíval na funkci brzdového systému. E12 pouze s 2zzge jsem řídil několikrát,měl jsem ji i doma,určitě bych pár much našel,ale slabé brzdy bych nevytýkal.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
TVL Libore.... je preci jasne, ze kdo brzdi, prohrava... 

Back in Czech.
Jasné, ale i brzdit je občas potřeba..
Po pár prudších brzdění z vyšších rychlostí absolutně nestíhají, hned se zahřejí a účinek je ta tam..
Tak děkuji moc libore, poohlídnu se po nečem takovém. 
Edit: Jako samozřejmě nevím co tam je, ještě jsem neměl čas to pořádně ani okoukat. Jen jsem si říkal, že kdyžtak už bych tam dal něco většího, pokud by to ještě brzdový válec unesl. Zatím jsem vyřešil problémy co tam byly a vyměni liftové šrouby. Tedy ne já, ale kamarád, kdyby to náhodou četl.

Edit: Jako samozřejmě nevím co tam je, ještě jsem neměl čas to pořádně ani okoukat. Jen jsem si říkal, že kdyžtak už bych tam dal něco většího, pokud by to ještě brzdový válec unesl. Zatím jsem vyřešil problémy co tam byly a vyměni liftové šrouby. Tedy ne já, ale kamarád, kdyby to náhodou četl.

Tak mi napada, a menil si pri tej udrzbe aj brzdovu kvapalinu? Stock brzdy uz sice nemam, ale nemontoval som ani brdzy vacsie, iba lepsie v rovnakom rozmere. A podobne ako libor si nemyslim, ze by boli nedostatocne.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je to stejné jako se sexemEon píše:Po pár prudších brzdění z vyšších rychlostí absolutně nestíhají, hned se zahřejí a účinek je ta tam..)

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
Nene, na brzdy jsem ještě ani nekouknul. Podívám se co tam je a poreferuju. 

-
- Manager Týmu
ahoj prodavaji se na seriove brzdy adaptery na brzdove trmeny a vetsi kotouce 328,tady jsou cisla adapter 47740-yw501,kotouce LH 43512-YW501 a PH 43511-YW501,tremeny zustavaji seriove a brzdic tez i desticky,mam to na aute a brzdi to dobre
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445