Línej dvoulitr???kadel píše:No jo, ale ty mas linej dvoulitr. Hybrid je 2,5 a je to znat.
Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Kdo říká že po městě? To mám kombinovanou na 60tis km. Ten hybrid žere o litr až litr a půl méně a to je zanedbatelné na to že to je hybrid...treid píše:rafkař píše:Mě žere benzín v automatu do 9ti tak to nevidím jako žádný zázrak ten hybrid tedaxmirekp píše:RAV 4 hybrid AWD,
jede krásně, spotřeba je někde kolem 7-8 litrů kombinace město a dálnice. Auto má najeto malinko cca 300 km nic moc, spotřeba půjde určitě ještě dole. Auto poměrně rychle topí a je ohřáté na provozní teplotu. Bojím se dálnice, tam dle mého při jízdě 130-150 bude spotřeba někde na 9 na 100.
Uvidíme jak se to bude vyvýjet.
Po městě do 9 ? : ) Město se dá s Hybridem do 6l.
RAV4 HSD AWD 2018
O vikendu, v průběhů dnů Toyoty jsem zde v HK došel do prodejny a ... vyjednal svezení s Rav Hybrid. Než auto přijelo s jiným zájemcem jsem si do Ravky sednul, seřídil sedadlo.... a protože "dosud" jezdím Š Roomster, tak mi výhled a sezení vůbec připadalo velmi pohodlné. Pak jsem putoval po prodejně a sednul do Aurise...no, dost mě to dostalo, připadal jsem si jak v tanku, v porovnání s Ravkou (i Rumem) z toho nebylo vidět...pak jsem sedl do "Yaríska" a tam to bylo lepší, myslím tím s výhledem. Pak už přijela černá Ravka a tak jsem zasedl za volant, vedle mladá paní (slečna ?) a .... mooooc se mi to líbilo. Minulý rok jsem jel s Yarískem hybrid a protože to byl také zažitek, který si pamatuji, tak přískočení spalováku v Rav bylo cítit více než v Yarísku, bylo malinko slyšet i kňučení elektromotoru, jel jsem piánko po městě a moc se to líbilo....Ta mladá paní se mi snažila cosi vyprávět a ukazovat na té "televizi", tak jsem musel vysvětlit, že jestli budu na tu televizi koukat, tak to odřeme
.... nejsem si jistý, ale minulý rok se zmiňovali, že na toto ježdění s potencíálními zákazniky mají spec. pojistku, je to tak ?
Nový Prius na prodejně ještě nebyl, ale vypadá to tak, že jestli někdy nějaké jiné auto, tak pořádný výsoký skleník (RAV)a hybrid... Příští rok se svezu Priusem. čus...

Nový Prius na prodejně ještě nebyl, ale vypadá to tak, že jestli někdy nějaké jiné auto, tak pořádný výsoký skleník (RAV)a hybrid... Příští rok se svezu Priusem. čus...

Keď mám pravdu povedať, tak ak by som si mal vyberať medzi akýmkolvek avensisom a RAV4 v hybride tak Ravka by vyhrala nabeton. Povozenie výborne, spotreba v meste ako dízlový avensis bez dízlových problémov... Ceny cca rovnaké. Zaujímavé je že RAV dízel s automatom vôbec nieje v ponuke a cenový rozdiel medzi benzínovou RAV štvorkolkou s automatom a hybridnou RAV dvojkolkou je len 500eur. Keď sa poobzerám okolo seba kolko ludí jazdí s SUV v podstate len po meste a občas medzimesto, kde vlastne 4x4 ani nevyužijú tak podla mňa hybridná RAVka bude hitom, dízlové sa ani moc predávať nebudú.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
-
- Člen Týmu
dlhodobejsi test po cca 450 km jazdenia, motor mal 2800km pri prebrati, zlozenie cesty 1/3 dialnice, 1/3 okresky, 1/3 mesto. Klasicka jazda sem tam plyn na doraz, prevazne v eco mode. Priemerna spotreba 8,4 L / 100 km. Okrem mesta to bolo max +10 km/ h. Dialnica sem tam 160 pri predbiehani. Okreska sem tam 120 pri predbiehani. Pohodlie (192 cm / 130kg) uplne v pohode. Jedine co ma trosku hneva je taky "divny" kufor. A trosku nestandardny tempomat.
Tak ten línej dvoulitr, mě přepravil z Ov do Harrachova a zpět, po trase Skřítek, Suchý vrch.
Naloženo, st.box, snowboardy, výstroj vše 2x, klidná jízda, mírné překračování limitů.
Ujeto 692 km sp 6,6 l/100km.
Naloženo, st.box, snowboardy, výstroj vše 2x, klidná jízda, mírné překračování limitů.
Ujeto 692 km sp 6,6 l/100km.
RAV4 2.0 CVT Multidrive S Valvematic 2010
Tak za tebou bych nechte jet
. Rikejte si, co chcete, ale ten dvoulitr proste nejede.

RAV4 HSD FWD
Věčnej rejpale, proč bys měl jet za mnou, stačí podřadit a předjet. Jo a dvoulitr jede dostatečně!
RAV4 2.0 CVT Multidrive S Valvematic 2010
Ale prd, nejsem vecnej rejpal. Jen tu nekdo pred tebou psal, ze jeho dvoulitr ma stejnou spotrebu jako hybrid. Pritom hybrid je 2,5 a dynamikou je trosku jinde.
RAV4 HSD FWD
Mám to chvilku, průměrná spotřeba 6,4, moc s tím nelítám. Prodejce tvrdí, že spotřeba půjde ještě po zajetí dolů. Ale i tak na auto vážící 2,2t a obsah 2,5lt.
dobrý.
Láďa H.
dobrý.
Láďa H.
Láďa
to Ladahori: pěkné, určitě dej vědět, zda šla spotřeba opravdu dolů , tohle mě docela zajímá .
Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
-
- Člen Týmu
mam otazku - skusal ste tu 4x4 hybrid uz aj v terene, mokrej luke, blate, snehu atd ?
nikde na nete neviem najst ziadne video k tomuto tematu - pre hybridnu 4x4
vie niekto nieco ?
nikde na nete neviem najst ziadne video k tomuto tematu - pre hybridnu 4x4
vie niekto nieco ?
Ja si pod pojmem terenni auto, predstavuji uplne neco jineho..... 

toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
Tak ono testeri v TV zvyknú všetky štvorkolky v teréne potrápiť - Autosalón na PrimaCool, Autožurnál na TA3 a podobne. Príde mi to trošku divné pri Golfe Alltrack, Seate Leon Xperience, Oktávii Scout a podobne. Ale pri Rav4ke? Prečo nie? A že teda tým kombíkom vedia poriadne naložiť, až si vravím, že to snáď ani nikto do takého niečoho hádam auto zavliecť nechce, či?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)