Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
reniha
Řidič
Příspěvky: 230
Registrován: ned 11.10.2015, 23:03

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od reniha »

Zdravím chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nepozorujete chrčení z předních reproduktorů,mám dva měsíce starého Aurise a začalo mi to chrčet tento týden.Nevíte jestli se dá do toho nějak dostat,nebo to rovnou reklamovat.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Kemo
Člen Týmu
Příspěvky: 64
Registrován: úte 15.12.2015, 19:41
Bydliště: Zlín

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Kemo »

Liquidcz píše:Dnes jen jarní údržba baterie. Po zimě, hodně krátkých tratí, před dobíjením to bylo dlouho na bohu 3, to znemená méně než 80% kapacity.

Obrázek
Ještě Detailing motoru
Kemo
Člen Týmu
Příspěvky: 64
Registrován: úte 15.12.2015, 19:41
Bydliště: Zlín

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Kemo »

Kcheml píše:Včera a dnes jarní příprava na sezónu.

Předmytí ve veřejné práškové myčce,
umytí šamponem,
chemická dekontaminace,
clayování,
ruční leštění,
odmaštění Gyeon Prep,
dvě vrstvy Gyeon Mohs na lak,
dvě vrstvy Gyeon View na okna,
dvě vrstvy Gyeon Trim na vnější plasty a světlomety,
vyčistění plastů v interiéru (Dodo Juice Wipe Out) a jejich konzervace (Gtechniq C6 Matte Dash).

Celkem 11 hodin práce čistého času. Ale to auto si to zaslouží. :bigups:

Zítra vytepování sedaček a vyčištění koženky, výměna gumových koberečků za velurové.
Mám rád výrobky od swisswax a něco od DoDo nebo chemiků
Kcheml
Navigátor
Příspěvky: 88
Registrován: čtv 29.01.2015, 19:01

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Kcheml »

Liquidcz píše:2 Kcheml: Respekt!!!

Jsem rád, že tímhle nejsem postiženej jen já. Jen bohužel na to nemám garáž a tolik času. :-(

Odkud bereš ty prostředky? Doporučiš shop?
Většina chemie je z http://www.detailingshop.cz/, zkušenosti jsem čerpal z přidruženého klubu http://www.detailingclub.cz/.
Jelikož tam nemají skladem věci od Chemical Guys, objednával jsem i z http://www.nanowax.cz/, speciálka na Chemiky.

Plus to chtělo nějaké to vybavení - pořádný LED reflektor, inspekční LED svítilnu, tepovač a wapku... je to drahý koníček. O čase ani nemluvit, tento prodloužený víkend byla jediná šance, jak to zvládnout... a počasí moc nepřálo, garáž mám nevyhřívanou.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Kcheml
Navigátor
Příspěvky: 88
Registrován: čtv 29.01.2015, 19:01

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Kcheml »

Dnes dokončení veledíla. Vyčištění kůže a koženky, kůže nakrmena sloním tukem, poté nanesen sealant. Vytepování všech koberců a sedaček. Na střechu a kapotu nanesen přírodní voska jako ochrana před vodou do vytvrdnutí.

A konečně pořádné fotky ze sluníčka, stále jen mobilem... bez jakýchkoliv dodatečných úprav.

Kéž by to tak vydrželo na pořád. :cry:
Přílohy
1.jpg
(154.9 KiB) Staženo 1530 x
2.jpg
(156.29 KiB) Staženo 1530 x
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Uživatelský avatar
Beneold
Navigátor
Příspěvky: 141
Registrován: čtv 31.12.2015, 15:19

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Beneold »

Ahojte Toyotaci...

Sprava o stave a poznatky z jazd Aurisom, jeho vlastnostami, mozno vyhodami aj nedostatkami a porovnanie s predchazdajucim golfom 5. Zhrnutie celeho automobiloveho smerovania...

PS: Dodatok.. Snad sa tym nedotknem nikoho...:-) Nejde mi o vyzdvihovanie/znevazovanie tej ci onej znacky. Na to si vystacia automobilky sami.
Aby som to ozrejmil blizsie. Myslim, ze nie len ja, ale aj ini ocakavaju od vyvoja, ze sa kazdy dalsi model auta posunie niekde dopredu a to napriec vsetkymi znackami.. To, co som mal napriklad v Golfe vychytane a povazoval za dobre technicke riesenia, by som rad videl aj u Toyoty + nieco navyse. X rokov rozdielu medzi auris 2016 a golfom 2008, by malo sakra poznat na vyvoji, novinkach, kvalite atd...

Schladim vsetkych, nepozna.. Mozno aj preto som odmietol ist do dalsieho golfu a dal sancu inej znacke.

Paci sa mi smerovanie Toyoty. Jej vonkajsi poznavaci dizajn aktualnych modelov.. Za mna 1+.
Techniku nemozem hodnotit s predoslymi modelmi Aurisa, nikdy som ich nemal, ale ked si pozriem vyvoj Aurisa a k tomu vyvoj Golfu, je to neporovnatelny rozdiel. Zakryt znacku Toyota Auris/Corolla, ako laik nepoznate, ze ide o tu istu modelovu radu a vyrobcu, akurat v starsom/novsom prevedeni. U Golfu je to jedno od 1 po 7 je stale rovnaky. To moze byt vyhoda aj nevyhoda.

Pripominam opat, ze sa jedna o vylucne moj postreh a nie vsetko spomenute sa musi vyskytovat vo vsetkych autach, modeloch a znaciek. Kludne to moze byt vyhradne pripad konkretneho auta. Napriek odlisnosti v mysleni JPN od europskych automobiliek, co sa nemusi kazdemu pacit a moze sposobit doslova pociatocny sok (mne urcite sposobil poriadny) by som sa do Toyoty nebal ist znova. Resp. Lexusu a tiez uprimne do Subaru..
Vzdy, to bude kompromis pri volbe auta a kazdy ma ine svoje TOP kriteria. To duplikujem.
Znacka neznamena zaruka kvality a kvalita nepatri iba jednej znacke.

......Vsetko sa zacina produkovat na zivotnost/funkcnost max 6rokov, idealne najlepsie 3-4roky. Nezostava ine, len si zvyknut. Lepsie to nebude. Desim sa predpovedi dizajnerov Audi, ze do 10rokov bude vrcholna motorizacia v autach 1L!!! Odstartovane globalne setrenie vyrobnych nakladov vnimam doslova ako sebadestrukcne. Dnesny model a jeho montazna fabrika, nemusi zarucovat kvalitu dalsieho modelu v inej montaznej hale u ziadneho auta. Macka vo vreci. Ked si zoberiete pocet zucasnenych ludskych ruk, mentalit ludi podielajucich sa na vyrobe vozidla, mnozstvo externych dodavatelov je doslova zazrak, ze dake auto vobec funguje. Snazim sa nahovorit si, ze 4roky to bude/musi stacit a potom kadze auto dovidenia.

Ok podme k veci:

Mame najazdene cca 2300km, Spotreba sa drzi okolo 6,3L plus minus, prepoctom od natankovania po hrdlo, po dotankovanie po hrdlo a mam najpresnejsi udaj.. od udajov PC cca v reale o deci-dve viac. To je akceptovatelne.. Golf mi zvladol PP na presno.
Na surovy motor slusne hodnoty a to jazdime dialnicu cca do 120km/h a aj mesto..
Motor moc nepodtacam ani nevytacam (nad 4500ot/min a pod 1300ot/min) Pri tej ustalenej rychosti v meste pomoze prepnutie do rezimu sport. Otacky zdvihne z 1000 na 1300 motor nestrpa.
Spotreba oleja: pri kupe bola na hornom ukazovateli, teraz je cca 3mm nizsie od vrchnej risky. Zatial OK povedzme.
Brzdy nepiskaju, pazvuky z interieru ziadne, multidrive S je super super a este raz super. Pocit z jazdy je velmi dobry, auto posobi lahko, pevne a sebavedomo na ceste..
Od vyfuku trochu pocujem brumenie (ako mini zavodak) na volnobehu a okolo tisicky otacok... Este neviem ci je to vlastnost k danemu motoru, je to od novoty, alebo sa prejavi casom, ako chyba vyfukoveho potrubia.

1/ Ukazovatel paliva a PC:
Prepocet dojazdu sa riadi vlastnou matematikou. Na toto si nezvyknem. Spravim od ukazovatela PP 0km vlastne uz nesvieti nic, iba pomlcky este cca 20km a dotankujem 46L.. ale to tam mam este cca 4 mozno aj viac L benzinu na cca 80km. Vyhovoval by mi viac presny udaj.... Ziadny Amik to neospravedlnuje. Moj nazor je, ze to maju v Toyote zle skalibrovane/prepocitane, skratka odflakli to. Keby to bolo koli Amikom, ako tu niekto pisal, potom by Toyota musela upravit pre istotu aj udaje o teplote motora, teplote ovzdusia, otackach motora, kurenia atd.. ale to nespravili.. Taku vyhovorku by som rad pouzil na pumpe natankujem 50L a zapocitam si 45L, ved koli Amikom, aby ma niekto nehnal pred sud, ze mam menej paliva.. Urcite nie :-)... Podla mna, podcenena kvalita.... Nebol by to problem, ale nevidim dovod, navstevovat pumpy kazdych 200km a znervoznovat tym vodica, lebo PP ma vlastne myslenie. Ten hnev bude aj tym, ze prechadzam z TDI Bluemotion kde 55L mi stacilo na viac, ako 1200km a potom som rozmyslal o tankovani. Tu kazdych 400km ma strasi PP.

2/Stmievanie displeja:
Zapnute tlmené svetla, intenzita sa znizi na mozne dopredu prednastavitelne minimum. Super. Hodiny svietia intenzivnejsie. Zastavite, prepnete svetla do parkovacej polohy a vsetky svetielka vratane displeja sa prepnu do denneho vypalovacieho rezimu. A hodiny sa utlmila. Preco mi to robis Auris? Nechcem si pocas noci svietit v interiéri ako vo vyklade obchodaku.

3/
Toyotu vnimam a mam ulozenu v hlave, ako znacku zameranu na ekologiu, bezpecnost, so snahou o pruznu ustretovost k potrebam zakaznika atd. Uvital by som keby to nebolo len marketingove papierove sialenstvo, ktore od reality ma velmi daleko. A nie len u Toyoty. Jeden listok ECO to nezachrani. Su to mozno malickosti a mozno nie.. Napriklad aspon v najvyssej vybave, mi chyba osvetlenie dveri cervenym/bielym svetlom pri otvoreni. Pre priblizujuce sa auta zo zadu v tesnejsich ulickach mesta, vystupovani, nastupovani na ceste atd. Velmi dobra informujuca vec. To mi chyba z golfu. Co je rovnaka trieda aut. Tiez dat autu dve cuvacie svetla. (to nemal ani golf a hnevalo ma to, petrolejky setria naklady, ale ztazuju zivot vodica). To dnes uz nemaju/nebudu mat ani kamiony. Mozno sledovanie mrtveho uhla v spatnych zrkadlach, by bolo zaujimavejsie, ako svojsky fungujuci Safety system.. Pre bezpecnost by to bolo iba plus, pre zisk zase minus.

4/
Preco si zakryvam/tienim svetlo urcene na osvetlovanie zrkadielka v clonach hore vyklopnymi dvierkami? Tuto absurdnost nik neobhaji. Do boku odklopenie o 180st by som to este akceptoval, ako ist inou cestou od Nemcov. Najlepsie pre mna zostava supatko VW a spol..
Teraz ma napadlo, vlastne vyklopenim hore vznikne mala policka a mate kde odlozit zuvacku. Sofistikovane riesenie...:-)
(Mozno sa Japonci hanbia, ze by mali vsetko na aute navrhnut sami a nieco dali dizajnovat Martanom a tak to dopadlo, alebo za kazdu cenu sa odlisit?)

5/
Touch 2 go navigacia:
Ocenujem, ze si zariadenie a USB pamata co prehravalo aj po odpojení a opatovnom pripojeni USB kluca, kde prestalo hrat pokracuje dalej. Co nechapem je absencia prehravania podla zloziek. To je zrejme jedna z odlisnosti v mysleni EU a JPN..

6/
Chyba mi, zobrazovanie Radiotextu a zobrazenie hodin na pristrojovke. Opat priklad, ako by sa dal ulahcit zivot vodicovi od odtrhavania zraku zo smeru jazdy. .. Ked to dokaze pri USB zobrazovat viacero riadkov, preco nie pri radii? Skoda, mozno v dalsej Auriske, to objavia..
Co sa mi paci, ze zobrazenie navigacie, aj ked iba smerovymi sipkami sa ukazuje na 4,2 displeji pred vodicom.. Ked mate zapnute dopravne spravy + navigaciu a USB pesnicky dobra pomoc vodicovi.. Navigacia je aktivna, v pozadi hra USB a zrazu naskocia dopravne informacie.. Navigacia zmizne, objavi sa modra obrazovka s popisom. Pokracovat Zrusit. Takto sa da v krizovatke aspon, ako tak riadit sipkami/udajmi na displeji. Ked chcete pocut dopravne hlasenie, zrusenim ho, prepnete opat do rezimu USB a naskoci navigacia.

7/
Preco mi buchne po uvolneni nohy z brzdy, brzdovy pedal (automat)? Naposledy som pocul taky klep-zvuk na Skode 100. (myslim, ze niekedy vtedy v CSSR boli JPN naposledy a ucili sa od nas)

8/
Musim Auriske pochvalit aerodynamicky vzhlad aj jeho funkcnost. Postradam sice ostrekovace svetiel, no svetla zostavaju viac menej aj po jazde v necase celkom ciste. Celkovo aj zafulanie spatnych zrkadiel a bocnych okien je minimalne. Oproti golfu 5.. Piate dvere bohuzial nie a tym trpi aj vecne zaspinena kamera (ta by sa mohla vysuvat) U HTB to asi inac nejde vyriesit s obtokom vzduchu okolo 5dveri. Celkovy aerodynamicky hluk neviem posudit na zimnych pneu Nokian..Po nahodeni letnych a tej istej trase skusim porovnat rozdiel... Rozne pneu robia velky rozdiel v prenose hlucnosti do interieu.. Take Dunlopky Bluerespon 16" tie boli super tiche na golfe oproti Continentalkam contipremiumcontact 2..

9/
Cenim si, ako Toyota zvladla elektronicke prvky a ich sucasti bez rusiveho zvukoveho doprovodu.. Poznam auta, ktore si stale alebo po starte alebo po dojazde, cvakaju, klopkaju, chrumkaju, sipia a vydavaju tie najblaznivejsie zvuky ake si viete predstavit. Ziju si svoj zivot. U Aurisa to zatial nepozorujem.

10/
ProTect: neviem zhodnotit. Museli by sme mat dve auta s a bez.... Nechali sme si spravit iba, exterier.. Mozno tie cistejsie okna, svetla s menej zaspinenim v dazdi predsa len suvisia.

11/ Spodok vozidla:
Tam sa bezne nepozerame, ale je to aj tak vidiet..... Su auta, ktore to maju take hmm povezdme uhladenejsie. Golf 5 zakrytovany cely spodok, nic netrcalo. Super. V Aurise je to tazky harakiri. Hroza co vsetko trci (musi) z auta. Akoby tam bol magnet a presli ste srotoviskom. Zakrytovanie, by tomu velmi pomohlo. Znizenie prieniku hluku od vozovky do kabiny aspon, ako volitelna vybava prosim. Ten bordel co auto pozbiera pocas uzivania bude uplne zbytocny a auto, ktore samo seba nici, je hanbou jeho stvoritela/dizajnera.


Odhliadnuc od vsetkych (osobnych, mozno prehnanych/zbytocnych) pocitoch, zatial s autom spokojnost (hlavne polovicka), technicka stranka auta interier, spracovanie, zlicovanie, hmatatelny pocit hodnoty je naozaj prikladne, a vzdy sa tym viem rad pokochat. Makcenymi plastmi sa naozaj nesetrilo. To mnohe auta mozu iba zavidiet...Interier je naozaj uzasny. Uvidime uzivanim, ako sa udrzi stav materialov.
Rozmiestnenie ovladacov, intuitivne ovladanie klimatizacie, ide bez pozerania sa na tlacidla. Toto vela aut nezvladne v zhluku prazvlastnych tvarov ovladacov v tych najcudnejsich zoskupeniach. U mna za 1+. Ovladanie Touch 2 je na dotyk uz horsie, to nedam bez pozretia.

/////////////////////
Hlasove povely:
Su dostupne pre model Touch2 and Go Navigacia 660€? alebo su dostupne hlasove povely, iba pre model Go Plus 950€?
//////////////////////


PS: pozerali sme aj novu Ravku hybrid full vybava. Bez problemov s doplnkami 40tis € a podblatniky nedali cele ani tam. Prosim? Az toto bude v pravom slova zmysle rachot kamienkov od kolies, ako na bubon. Zlaty Auris... :-)

Uvedomujem si, ze dnes sa setri uplne vsade a kazdy to obhajuje zachovanim potrieb konkurencieschopnosti na trhu, pruznosti reagovat na poziadavky trhu, prijatim vyziev atd. (hrozny blabol, tomu snad neveri ani skolkar)...

Z toho celeho pozorovania pri vybere auta aj z praxe, bude asi vsetko o veeeeela kompromisoch.. Vychadza mi z toho, ze najmenej bolesti sposobuje, ako som uz spominal Lexus a Subaru.To je uz ale ina kategoria. Tak hura do setrenia...:-)

Niektore veci nie som schopny pochopit, ale da sa s tym zit. Vsetko to bude o sile zamilovanosti.

Rozmyslam a casto si kladiem otazku, cim su dnes auta a nove modely lepsie od tych starsich, ale nenachadzam uspokojujucu odpoved.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Uživatelský avatar
Liquidcz
Řidič
Příspěvky: 156
Registrován: pát 20.07.2012, 15:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Liquidcz »

Řešil jste někdo podznačníky, případně SPZ rovnou na auto, sucháč nebo jinej způsob? Řešil někdo přední SPZ bez toho černého plastu vepředu?
Obrázek
- ex Golf Variant IV
- ex BMW E46
- ex BMW E91
- Toyota Auris TS 1,6 Multidrive S Executive 2015
slabostka
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2009
Registrován: stř 12.08.2015, 22:13

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od slabostka »

Pre Beneolda...
Musíš si uvedomiť že je podstatný rozdiel v kultúre východu a západu a Nemecka ešte viac.... Azijské automobilky robili, robia a budú robiť autá troška inak ako Nemci. Každé auto bude len kompromis a bude v niečom lepšie a v niečom horšie. Ty si musíš vybrať čo máš za prioritu. Ja som sa dostal k Toyote náhodou, potreboval som súrne automat a jazdený auris hsd bol po ruke.... a pre mňa je priorita jednoduchosť, lacná údržba a spoľahlivosť. Oželiem debilný stredový mostík v starom aurise, mnohé neergonomické veci ktoré možno súvisia s tým že Japonci sedia za volantom vpravo, oželiem že auto je dosť preposilované a nieje veľmi šoférske LEBO chcem veľa jazdiť a málo a draho servisovať...
Golf asi nieje zlé auto ale to ani Auris... myslím že rozdiel triedy medzi nimi nieje a to je dobre, treba si vybrať podľa priorít.
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
milano
Řidič
Příspěvky: 174
Registrován: pon 25.01.2016, 19:22

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od milano »

Beneold píše:
"Motor moc nepodtacam ani nevytacam (nad 4500ot/min a pod 1300ot/min)."

Osobně si myslím že jsi mohl kouknout do 6000ot/min nic by se nestalo a dole já nedávám pod 2000ot/min.
Jak se už psalo dopřát motoru cele spektrum otáček, měnit rychlosti a režimy jízdy, nekoukat až moc na spotřebu.
Jinak díky za postřehy.
Uživatelský avatar
Beneold
Navigátor
Příspěvky: 141
Registrován: čtv 31.12.2015, 15:19

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Beneold »

Slabostka: Prave pre tie priority som napriek vsetkemu radsej dal sancu Toyote, ako k VW. Dizajn je naozaj podareny, techniku preverim v praxi.... Uz si len pockam na vysledok... :D

Milano: Urcite planujem vyuzit obcasne cele spektrum otacok motora (cez padla na volante). Aj ked v tom vyraznu efektivitu moc nevidim v tejto kategorii vozidiel.. Krutiaci moment sa konci pri 4400 ot..Beriem to skor z tej nutnej praktickej stranky.. Obcas motor jednoducho prehnat.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Uživatelský avatar
Liquidcz
Řidič
Příspěvky: 156
Registrován: pát 20.07.2012, 15:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Liquidcz »

Krouťák ano, ale výkon roste k těm cca 6000 ot.
Obrázek
- ex Golf Variant IV
- ex BMW E46
- ex BMW E91
- Toyota Auris TS 1,6 Multidrive S Executive 2015
Kcheml
Navigátor
Příspěvky: 88
Registrován: čtv 29.01.2015, 19:01

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Kcheml »

Liquidcz píše:Řešil jste někdo podznačníky, případně SPZ rovnou na auto, sucháč nebo jinej způsob? Řešil někdo přední SPZ bez toho černého plastu vepředu?
Já včera večer ještě měnil podložky za bezpečnostní s nerezovým rámečkem (o bezpečnost mi tak nejde jako o vzhled). Teď musím počkat a rozhodnout, zda se mi to líbí. Vzadu je to pěkný, ale vepředu už je toho "chromu" docela dost a navíc má rámeček trochu jiný odstín. U zadních budu muset zkontrolovat, zda to nezrcadlí LED osvětlení registrační značky do očí za mnou jedoucích řidičů. :)

Zadní momentálně nedrnčí, ale dával jsem tam kus oboustranné lepící pásky a je otázkou, zda to vydrží.
Přílohy
01.jpg
(88 KiB) Staženo 1363 x
02.jpg
(108.62 KiB) Staženo 1363 x
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Kocúr
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2536
Registrován: sob 14.02.2015, 10:35

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Kocúr »

milano píše:Beneold píše:
"Motor moc nepodtacam ani nevytacam (nad 4500ot/min a pod 1300ot/min)."

Osobně si myslím že jsi mohl kouknout do 6000ot/min nic by se nestalo a dole já nedávám pod 2000ot/min.
Jak se už psalo dopřát motoru cele spektrum otáček, měnit rychlosti a režimy jízdy, nekoukat až moc na spotřebu.
Jinak díky za postřehy.
Beneold má automat, s ním sa moc jazdiť nedá tak aby ho nedostal pod 2000 otáčok.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
milano
Řidič
Příspěvky: 174
Registrován: pon 25.01.2016, 19:22

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od milano »

Kocúr píše:
milano píše:Beneold píše:
"Motor moc nepodtacam ani nevytacam (nad 4500ot/min a pod 1300ot/min).
Beneold má automat, s ním sa moc jazdiť nedá tak aby ho nedostal pod 2000 otáčok.
OK jestli se nedá pod 2000 snad se da na 6000ot/min protože má skoro 3000km a netočil nad 4500 jak sám piše což je škoda.
Nemam automat ale i s manuálem lide psali že to do 1500km netočí přes 3000ot/min a právě to je špatné ten motor se má zvykat na různé režimy jízdy.
milano
Řidič
Příspěvky: 174
Registrován: pon 25.01.2016, 19:22

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od milano »

Kcheml od tebe by se se vyplatilo koupit ojetinu, to by člověk neměl strach jak je o to postaráno a jak se s tím zaházelo. Palec nahoru.
Odpovědět

Zpět na „Auris“