Hej chlapi, včera jsem se hecl. Skončila mi 9tidenní neschopenka, na které jsem se neskutečně nudil. A docela jsem se aj těšil, jak zabuduju nakoupený komponenty. Takže včera za pomoci kámoša dovezena moje bílá mrcha ze stodoly, aby se na ní pokračovalo.
Takže 20mm zadní rozšiřovací podložky hozený ve fabrice na elox. Zítra to snad bude. K nim koupených 10 delších šteftů. Nechcu, aby to vypadalo, že jsem se vrhl na těžkej tuzing, ale zadní gumy mám tak centimetr od spodních misek tlumičů. Takže to pomůže. Zítra se budou vylisovávat a zalisovávat nový štěfty. Od Grama mám luxusní zadní rozpěru. Podle původních názorů měla sednout přesně. Ale dneska jsem zjistiil, že mám auto asi o cenťák užší. Je možný, že je to tou bouračkou na pravej zadní blatník. Nevím. Zítra teda v rámci zpevnění auta proběhne zůžení rozpěry za pomocí flexy a svářečky.
Krom toho proběh dneska výzkum umístění budíků na tlak a teplotu oleje. Půjdou pod rádio a přijdu tak o držák pohárků na nápoje

ale co už. U kámoša se povalujou karbonový pláty, tak budou budíky razit ven z pravýho karbonu. Zapojeni by melo bejt na pohodu. z každýho budíku půjdou 3 dráty, který možu napíchnout do napájení radia. Směrem do motoru půjde za každej budík jenom jeden drát k čidlům pod olejovej filtr. Druhý dráty od čidel půjdou na nějakej kostřicí bod v motoráku.
Zítra nahodím aj nějaký fotky, takže stay tuned