Avensis D-Cat 130kw
Avensis D-Cat 130kw
Zdravím, mám dotaz, při stání na místě a volnoběhu mi ukazuje akt.spotřebu 30L a více, ve služebním 0,6L neví někdo zda to tak má být nebo co by to mohlo být?
Avensis D-Cat 130kw
Avensis D-Cat 130kw
Re: Avensis D-Cat 130kw
Dělá mi to taky. Až do nekonečna a oběví se tam jen čára. Po rozjezdu se to vrátí. Koncerny to mají daleko vychytanější. My mámě pravěk.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Takže by to nemělo být nic z čeho bych si měl dělat hlavu
nee. Zastavím, skočí to na deset, patnáct a furt pryč.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
U mě při stání na volnoběh taky jenom čárky....
Už se to tu probíralo: TOY ukazuje i při stání aktuální spotřebu v l/100 km; když auto stojí, ujetá vzdálenost se limitně blíží nule a spotřeba je pak theoreticky nekonečná (čili nejvyšší možné zobrazitelné číslo, případně čárky). Koncern při stání ukazuje spotřebu v l/h.
- a1bert
- Manager Týmu
[FLAME]
jaky koncern? myslis KO,AXP,JNJ,KFT,GOOG,ORC nebo jeste nejakej jinej?
[/FLAME]
jaky koncern? myslis KO,AXP,JNJ,KFT,GOOG,ORC nebo jeste nejakej jinej?

[/FLAME]
Koncern sice ukazuje pri stani litry za hodinu, ale podle me to pocita stejne jako toyota l na 100 km. Kdyz jsou zimy, tak auto chodim treba 15 minut pred jizdou nastartovat, abych mel teplo a jak vyjedu, tak treba prvnich 10 minut jizdy mam na displeji vysokou spotrebu a trva delsi dobu az to spadne nez kdyz vyjedu hned.
RAV4 HSD FWD
Vsak samozrejme, ze pocita rovnako l/100km, matematika nepusti. Ine auta akurat pri nulovej rychlosti prepinaju zobrazenie aktualnej spotreby z l/100km, na l/hod. Aktualna spotreba l/100km je pri nulovej rychlosti nekonecna. Ak hodinu stojis a spalis na volnobeh 1l paliva tak aj po 2km dole kopcom budes mat priemernu spotrebu cca 50l/100km