Náhodou znám jednoho pána, který si u Priusu chválil zadní místa a že tam prý jako v jeho VW Passatu není "ten přiblblej tunel" na podlaze, kdy má prostřední cestující "kolena vražený v bradě". Jeho slova.
Passata prodal a koupil si Prius 3.
švihák píše:Náhodou znám jednoho pána, který si u Priusu chválil zadní místa a že tam prý jako v jeho VW Passatu není "ten přiblblej tunel" na podlaze, kdy má prostřední cestující "kolena vražený v bradě". Jeho slova.
Ja stale nechapem čo majú všetcia s tým nepohodlím. Ja mám verziu koža-textil a sedadlá sú podľa mňa o hodne lepšie a pohodlnejšie než v RAVke - Alcantara napríklad. Predtým som jazdil BMW 520d a nezdá sa mi ten rozdiel až tak výrazný.
švihák píše:Náhodou znám jednoho pána, který si u Priusu chválil zadní místa a že tam prý jako v jeho VW Passatu není "ten přiblblej tunel" na podlaze, kdy má prostřední cestující "kolena vražený v bradě". Jeho slova.
Bílá vrána Jj, hodně lidí valilo oči na prostor při mých "předváděčkách" a hned argumentovali cenou baterek a tím to skončilo (když někteří přiznali investice do "moderních" kchamonrejlů )
Botecka: Super, co je po jelenovi
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Bílá vrána Jj, hodně lidí valilo oči na prostor při mých "předváděčkách" a hned argumentovali cenou baterek a tím to skončilo (když někteří přiznali investice do "moderních" kchamonrejlů )
Botecka: Super, co je po jelenovi
Ja hovorím, že toto je prvé auto kde mi moje decká neokopávajú sedačky.
Pánové,prosím,pomozte.Při pomalé (15-20km) jízdě levotočivou zatáčkou,s nerovným povrchem slyším otevřenými okny plechové klepání ze strany spolujezdce ze zadu.Jakoby od PZ kola.Tipoval jsem na plechový kryt tlumiče výfuku,ale tam je gumka,která by tomu měla zabránit.
Desim se toho,že mi něco upadne!
Tak tedy,byl to skutečně kryt výfuku.Je z tenkého hliníku a navíc v místě uchycení zoxidovaný.O zbytek se postaraly vibrace.
Šroubek rezavý,takže samozřejmě nešel povolit.Na obrázku šipka ukazuje v kufru místo,kde je nabodovaný.
Vyvrtal jsem novou dirku,kousek vedle,kde je kryt v lepším stavu.
...doporučuji Vám vyměňovat baterku v bezklíčovém ovladači, včera mě nechalo auto na Šumavě. Bez něj nenastartujete. Asistence od Toyoty mě poslala do háje, že si ji mám koupit v třeba v OBI... Pomohli známí, kteří tam byli s námi. Ale celá sobota i pro ně v háji.
...mám takový pocit,že někde v manuálu je postup k nouzovému nastartování,když se vybije baterie...
Ovladač se přiloží ke tlačítku POWER,a mělo by to "houkat"..pak se má normálně stisknout POWER....zaplať buh se mi to ještě nestalo - jen auto psalo,že je slabá baterie v klíči - takže byla blesková výměna...baterie kolem 100,-
...nejvíc mě vadilo, že neprojevili vůbec žádnou snahu pomoct, poradit... Ani odtahovku nenabídli zprostředkovat. Když auto prodávali to mazali med kolem pusy, jak pomůžou, zařídí... Zítra to ještě proberu s prodejcem...
Mám sice Aurise HSD, ale postup by mohl být stejný. Aspoň jsem si to v manuálu našel a nebudu plašit. Nicméně takovou radu bych čekal od asistenční služby...
Použijte mechanický klíč k odemknutí dveří.
Sešlápněte brzdový pedál.
Dotkněte se spínače POWER stranou elektronického klíče se znakem Toyota.
Když je detekován elektronický klíč, zazní bzučák a spínač POWER se zapne do režimu ZAPNUTO.
Když jsou systém bezklíčového nastupování a startování nebo tlačítkové startování deaktivovány v přizpůsobeném nastavení, spínač POWER se přepne do režimu PŘÍSLUŠENSTVÍ.
Sešlápněte pevně brzdový pedál a zkontrolujte, zda je na multiinformačním displeji zobrazen obrázek něco jako "klíč s wifi".
Stiskněte spínač POWER.
V případě, že hybridní systém stále nelze nastartovat, kontaktujte kterékoliv autorizovaného prodejce nebo servis Toyota, nebo jiného řádně kvalifikovaného a vybaveného odborníka.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
...přesně to samé jsem očekával. Radu, co s tím. Jak to nastartovat. Cokoliv... Já se na to ptal. Pani jen suše konstatovala, že neni technik, že tomu nerozumí. Že jsou od Toyoty pouze najmutí. Odkaz na autorizovaný servis nebo technika je taky úsměvný, v sobotu.
smutné lebo je samozrejmé že auto sa dá naštartovať aj zamknúť-odomknúť bez baterky v kľúči... toto keby nebolo pozichrované tak by v USA len tak neprešlo.... hoď si manuál do auta....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000