Střešní příčníky (hagusy) Verso 2013

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
plehky
Člen Týmu

Střešní příčníky (hagusy) Verso 2013

Příspěvek od plehky »

Zdravím s dotazem na typ na střešní příčníky (hagusy) na Verso 2013 bez podélných příčníků s plochou (rovnou) střechou?
Samozřejmě odkaz na origo díly umím taky vyhledat ;-) ....
indet
Manager Týmu

Re: Střešní příčníky (hagusy) Verso 2013

Příspěvek od indet »

Na OII mám Thule, ale dle mého názoru nesedí na střeše tak dobře jak originál Toyota.
Naopak na montáž jsou Thule mnohem jednodušší. To že Thule na střeše Škodovky tak dobře nesedí muže ale být také rozdílným tvarem střechy a že OII nemá střešní žlábek. Jinak na Toyota nosič pasuji Thule zámky, original plastové jsou totiž k prdu. V Bazaru jsem viděl několik nosičů na Verso originál od Toyoty třeba za 1/2 ceny nového. Volba je na tobě
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
plehky
Člen Týmu

Příspěvek od plehky »

díky, taky jsem samozřejmě kouknul na aukro, bazary, ale po pravdě nosníky za 6 tis. při použití 1x za rok, tak na dva roky {než vyměníme velký kočár za golfky na dovolenou} se mi dávat nechce, "rakev" si půjčím, ale nosníky v KV kraji ani na půjčení jsem nesehnal.. typ na bazarový odkaz?
indet
Manager Týmu

Příspěvek od indet »

Je pravda že teď jsem nic levneho nenašel. :(
Thule jsem viděl od 4700Kč za nové, když Aero 5700Kč
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
mytago
Člen Týmu

Příspěvek od mytago »

Zdravím, shanim pricniky na verso 2013- (ve verzi s podelnikama)
Jaké mate kdo zkusenosti - z cim jezdite na střeše??
Když budu jenom u thule, pak mi všude na eshopech vyskakuji k versu patky typu thule 775-jenže ty se mi moc nelíbí kvůli pripevneni temi plechovymi pasky- bojím se aby si někdo nevzal nůžky na plech, 4xstrihnul a neodesel mi z parkoviste s rakvi za 12tis. Mate je někdo?
Nejvíc se mi líbí patky Thule 757- pisou , ze by měli sednout na podelniky az 55mm (verso ma dle me šuplery podelniky cca. lichobeznikoveho tvaru 55x35mm)ale zase je k versu přímo nepisou...nemate je náhodou někdo?
No a pak samozrejme jaký má kdo zkusenosti s origo pricnikama?
ban
Člen Týmu

Příspěvek od ban »

Ja som si kupil original priecniky na lyziny pri kupe auta v roku 2014, na starom citroene som mal tiez original, ktory sa polozil na lyziny, zaklikol, zamkol a hotovo. Vobec mi nenapadlo pri kupe toyoty riesit uchytenie priecnikov, bol som preto prekvapeny, ked som neskor zistil, ze sa uchytavaju srobovanim. na citroene som vedel lyziny zlozit alebo nahodit na auta za 2 minuty. urcite by som si uz takyto typ ako ma toyota original pre verso nekupil a radsej by som isiel do inej znacky, ktora sa nahodi na lyziny, zaklikne a zamkne
Toyota Verso Style 1,8 CVT 7S 2014
Toyota Auris 1,6 MMT 2008
mytago
Člen Týmu

Příspěvek od mytago »

ban píše:Ja som si kupil original priecniky na lyziny pri kupe auta v roku 2014, na starom citroene som mal tiez original, ktory sa polozil na lyziny, zaklikol, zamkol a hotovo. Vobec mi nenapadlo pri kupe toyoty riesit uchytenie priecnikov, bol som preto prekvapeny, ked som neskor zistil, ze sa uchytavaju srobovanim. na citroene som vedel lyziny zlozit alebo nahodit na auta za 2 minuty. urcite by som si uz takyto typ ako ma toyota original pre verso nekupil a radsej by som isiel do inej znacky, ktora sa nahodi na lyziny, zaklikne a zamkne
Na kolik tě tenkrát přišly?
A jak drží na střeše, jsi s nimi po provozní stránce(kromě té montáže) spokojený?
Neměl bys pár fotek, bylo by super vidět jak to na tom versu sedí (jak celkovej pohled na auto s nimi, tak detail, jak čelisti obepínají podélník) Dík předem.
ban
Člen Týmu

Příspěvek od ban »

Pri kúpe auta stáli 150,- Eur, mal som ich zatiaľ nahodené len raz, na skúšku, bez toho aby som niečo na streche viezol. Foto žiaľ nemám a momentálne ani neviem kde sú, lebo sme sa sťahovali a všetko mám nahádzané niekde v garáži. Každopádne by som si šrobovací systém už viac nekúpil. Moja chyba, že som si to neoveril priamo u predajcu
Toyota Verso Style 1,8 CVT 7S 2014
Toyota Auris 1,6 MMT 2008
indet
Manager Týmu

Příspěvek od indet »

plehky píše:Zdravím s dotazem na typ na střešní příčníky (hagusy) na Verso 2013 bez podélných příčníků s plochou (rovnou) střechou?
Samozřejmě odkaz na origo díly umím taky vyhledat ;-) ....
Jinak tady na foru se prodavá nosič Thule Aero z Avensisu T25 - nepasoval by?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=37335
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
indet
Manager Týmu

Příspěvek od indet »

Až teď jsem si všiml že už jsou rezervované.
Ale jsou samozřejmě s těma páskami.
To je daň za univerzálnost montáže.
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
plehky
Člen Týmu

Příspěvek od plehky »

--> INDET: ..ty pásky jsou právě jen na podélníkové uchycení, já mám střechu rovnou a je tam třeba speciálních patek k nosné tyči, co se zasouvají do hrany dveře/střecha..
..a teď, když přemýšlím nahlas... nevím jak ty patky budou moci být uchycené na hraně vpředu, kde mám celoprosklenou část střechy :-( ??!! sakra :-(
indet
Manager Týmu

Příspěvek od indet »

Máš štěstí že mam box zrovna na autě :-)
Přílohy
Verso_2.jpg
(88.56 KiB) Staženo 3278 x
Verso_1.jpg
(117.52 KiB) Staženo 3278 x
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
plehky
Člen Týmu

Příspěvek od plehky »

pěkné... ale asi to vypadá na řešení (u skleněné části ..) jen v rámci originálu... nebo?
indet
Manager Týmu

Příspěvek od indet »

Myslím si že to bude podobné i u Thule.
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Verso“