To UDO: No zatiaľ sa na tom len zabávam, ale už sa mi stalo, že som parkoval u nás pred robotou (nelze najít místo!) a jedným kolem som ostal stáť na trávniku. Vystúpil som z auta, zbadal že som na trávniku....automaticky nastúpil a preparkoval inde.

Deformace.

Za normálnych okolností by ma to ani netrklo asi.
To SY242: Ano, premýšlal som o tom, ale zatiaľ som toho ešte veľa nenajazdil. Takže až najazdím aspoň prvých 1.000 km tak určite založím nejaké fórum špeciálne na Plug-In.

Čo sa týka chovania auta - hneď po prvej jazde som si všimol, že auto má v podstate 2 batérie a nie len jednu! Bol som dosť prekvapený. Kedže auto som kupoval už jazdené, tak pravdepodobne aj režim ukazovateľa plne nabitej batérie vypočítava dojazd na základe predchádzajúceho spôsobu jazdy. Auto bola predvádzačka u predajcu, takže na spotrebu sa moc nejazdilo.

Po plnom nabití mi ukázalo dojazd 18,7km. V skutočnosti som prešiel bez zapnutého kúrenia 16,9km ale odpočítalo mi len 13,8km.

))
Kým používaš tú prvú batériu, tak aj rekuperuješ a dobíjaš len tú prvú batériu. Akonáhle ju vybiješ, hneď ti naskočí na displeyi akoby plne nabitá batéria (to je ta druhá). Potom už pôvodnú batériu nerekuperuješ....dobiť ju môžeš opäť jedine do zásuvky.
Spalovací motor potrebuje na svoju prevádzku cca 23°C, takže ak je veľmi zima a ty zapneš kúrenie, okamžite sa Ti zapne spaľovací motor až kým sa nezahreje na tých 23°C.....aj keď máš zapnutý EV mode. Či má aj motor elektrické vytápení som zatiaľ nezistil, ale kabína ho má....v mojej verzii dokonca priamo na kľúči od auta. (môžeš si ho zapnúť na diaľku) Viem, že ak máš solárnu strechu, tak Ti vie vyhriať aj motor, ale nie som si istý či aj bez nej.