Btw, zostava mi rozum stat nad stieracmi, ze sa po vypnuti motora nevratia do povodnej polohy ale ostanu v strede okna, to som mal naposledy na Felde z roku 1996

Mám to stejně.reniha píše:Zdravim,chtěl bych se vás zeptat jak vám hraje rádio FM v novém Aurisu,mně se zdá dosti slabé,musím mít hlasitost tak na třicítce aby to aspoň nějak hrálo, z usb to hraje slušně.Je to normální?
U mě to je taky tak. Když přepnu na USB a zapomenu na hlasitost, tak je to hrozná ráno do uší.reniha píše:Zdravim,chtěl bych se vás zeptat jak vám hraje rádio FM v novém Aurisu,mně se zdá dosti slabé,musím mít hlasitost tak na třicítce aby to aspoň nějak hrálo, z usb to hraje slušně.Je to normální?
Mám Aurise před FL ( jaro 2015) a šel jsem do 1.6 a naprostá spokojenost. Přecházel sem z Fabie combi 1.4 spotřebou jsem víceméně na stejno. Nejsem Latvalabrutulus píše:Tak jsem byl včera projet na zkušební jízdě jak 1,6 tak 1,2 turbo. Po přečtení mnoho recenzí a diskuzních fór o lenosti 1,6 jsem měl velkou obavu, že s 1.6 se ani nerozjedu a jet se bude moct jen na trojku min. na 4 000 otáček. Jaký to byl šok, když auto jelo dle mne úplně normálně a točit nad 3 000 jsem vůbec nepotřeboval. 1,2 turbo bylo trochu živější, ale ne až tak dramaticky jak jsem čekal. Trochu tam byl cítit navíc turbo efekt. Takže dilema zda vzít klasickou 1,6 nebo nevyzkoušené turbo 1,2 mám pořád dál. Jezdit budu hlavně po městě a závodů F1 se s tím účastnit taky nebudu. Asi si ve finále budu muset hodit korunou co vzít.