Dělám pořád. Ale mám to ted složitější s pitím. Odstěhoval jsem se na samotu u lesa a tam jedině autem.Jimmi píše:Už neděláš na Žižkově, Libore....? Tak to někdy svolej sám
Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Nn, já už nezločincuju 
TVL.... Lihorek na samote u lesa.. .a na jare uz nezaseju..libor12 píše:Dělám pořád. Ale mám to ted složitější s pitím. Odstěhoval jsem se na samotu u lesa a tam jedině autem.Jimmi píše:Už neděláš na Žižkově, Libore....? Tak to někdy svolej sám
Back in Czech.
O víkendu máš renovovat ráfky na sestřinu Corollu...!!!petrbk píše: ... Stejně budu mít o vejkendu zas prd co na práci...
A ve čtvrtek jdem na pivo!
A ano, ta Celica vypadá jako nepodařený Batmobil, Sušenkasan to trefil
Hele, problémy s pitím tady máme v zásadě všichni, jinak bysme na to pivo nechodili!libor12 píše:Dělám pořád. Ale mám to ted složitější s pitím. Odstěhoval jsem se na samotu u lesa a tam jedině autem.
A od čeho jsou kamarádi, aby ses třeba zeptal na nocleh......?
Jo... ty plechy 
Tak pán tam dal nějaký jiný fotky a až na ten špatnej rozměr registrační značky vzadu ( a bombu samozřejmě
) Je fakt hezoulinká.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
Tak pán tam dal nějaký jiný fotky a až na ten špatnej rozměr registrační značky vzadu ( a bombu samozřejmě
Suma sumárum..tohle nebo vylítanou chrochtávku II fdýzlu fmetle na hlínách zaručených 90000kmpetrbk píše:Jo... ty plechy
Tak pán tam dal nějaký jiný fotky a až na ten špatnej rozměr registrační značky vzadu ( a bombu samozřejmě) Je fakt hezoulinká.
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Když mám názor, řeknu to.
No jenže za tu octávku si lidi nestyděj říct ještě jednou, dvakrát tolik.
Espézetku ostříhneš nůžkama. Malý proužek nahoře dole, toho si nikdo ani nevšimne
Mmchdm. ta Tvoje byl taky jenom čtyřkvalt? Já už to pozapomněl. Kolik to točilo na dálnici.....?
Mmchdm. ta Tvoje byl taky jenom čtyřkvalt? Já už to pozapomněl. Kolik to točilo na dálnici.....?
Já ti dám stříhání
Tam má bejt émerickej obdélníček o rozměru 320x160mm http://www.denker.cz/images/novespz.jpg
Ideálně i vpředu ať to má správnej nigga-look. Fakt bublám, když vidim jak tam lidi cpou ty čtverce, co se dávaj na multikáry apod. Pak přicházej na scénu již zmíněné nůžky. Někteří inžinýři to lámou vejpůl.
Tyhle holky v automatu jsou všecho 4kvalty s overdrivem. A kolik to točilo už nevim. Ale nebyl to žádnej nesmysl. 130 a něco kolem 3000. Ale fakt si to už nepamatuju.
Tyhle holky v automatu jsou všecho 4kvalty s overdrivem. A kolik to točilo už nevim. Ale nebyl to žádnej nesmysl. 130 a něco kolem 3000. Ale fakt si to už nepamatuju.
Já tu moji faceliftovku koupil před rokem za 52 tkč a to s menším nájezdem. Takže u téhle umyté předfaceliftovky bych tu cenovku viděl o kus jinde. Řekněme že za takových 48 tkč by byla více atraktivní. Otázka je ovšem v jakém je technickém stavu. Tady ta je vidět že je umytá.Humusus píše:E11 4x4 http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Jasan, taky mi to přijde dost drahý.... ale co bychom čekali od "áček" od nich bych si nekoupil nic už z principu. Dal jsem to sem jen že jich moc neni.
Takže ty máš facelift s motorem 7A-FE? Předpokládám že facelift (normální dvojkolka) s 4A-FE nebo 4E-FE se nevyskytuje,že?
Takže ty máš facelift s motorem 7A-FE? Předpokládám že facelift (normální dvojkolka) s 4A-FE nebo 4E-FE se nevyskytuje,že?
- Tygr
- Věčnej rejpal
Jen u 4x4 faceliftu bylo 7afe. Jinak u dvoukolek pak jen 4zz 3zz, 2c byly nahrazene 1.9d od Peugeota a 1CD s 66kw.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Humus kdyby jsi nebyl línej na čtení, tak by jsi si technických parametrů k mojí Corolle všiml v mém podpisu. Nebo že by provozní slepota? 
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Tvl. div se tomu, když udáváš objem v metrech krychlových