chtěl bych Yarise, tak do 180 t.kč
chtěl bych Yarise, tak do 180 t.kč
Ahoj, chtěl bych Yarise, tak do 180 t.kč. Procházím bazary- do Aček bych nešel, tam jsem prodal Opla oblafly mě s úsměvem. ESA, nemáte někdo zkušenost? Jestli má někdo vědomost proč oni prodávají auto na půjčku o 30 tisíc levněji než za hotové??? To nemohu pochopit. Vždyť hotové peníze jsou hotové, ne? A co třeba najetých 130t.km, je to na Toyotu hodně? Jsem starej pán a chtěl bych jezdit nějaký čas bez problémů.. Díky za případné odpovědi Medik
Re: Prosba o radu
Já jsem kupoval ojetinu Yarise v autobazaru u autorizovaného prodejce Toyoty. Na 10 let starý vůz drželi ještě rok záruku, kterou jsem u nich bez problémů využil. 130 000 km na benzinového Yarise není hodně.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
To se rovnou podivej po dealerech Toyoty, kde mas preci jistotu oproti ackam apod. V aaa bych nikdy nic nekoupil, kdyz auta ani neproverujou..prodali ksme tam dvoulety rio s prasklym zadnim loziskem, hnutym volantem a nic nepoznali, ani neresili, takze to je ta jejich kontrola vykupovanych aut. Za 140 vykoupej, za 190 hodej na plac. Jeste koukni na bazos apod. Obcas nejaky pekny kousek se objevi.
- Standa50
- Manager Týmu
Co se týče nižší ceny auta na úvěr,tak se neboj,že je levnější.Ve finále s úroky zaplatíš ještě podstatně víc než za hotové.Medik píše:Ahoj, chtěl bych Yarise, tak do 180 t.kč. Procházím bazary- do Aček bych nešel, tam jsem prodal Opla oblafly mě s úsměvem. ESA, nemáte někdo zkušenost? Jestli má někdo vědomost proč oni prodávají auto na půjčku o 30 tisíc levněji než za hotové??? To nemohu pochopit. Vždyť hotové peníze jsou hotové, ne? A co třeba najetých 130t.km, je to na Toyotu hodně? Jsem starej pán a chtěl bych jezdit nějaký čas bez problémů.. Díky za případné odpovědi Medik

Co tahle,jestli ti vyhovuje barva...http://www.tipcars.com/toyota-yaris/toy ... 41199.html
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Ja koupil v r 2009 yarise / v bazaru/1.0 4 valec z roku 99.Čepo píše:Já jsem kupoval ojetinu Yarise v autobazaru u autorizovaného prodejce Toyoty. Na 10 let starý vůz drželi ještě rok záruku, kterou jsem u nich bez problémů využil. 130 000 km na benzinového Yarise není hodně.
Byl pěkny,v pohodě,najezd 70 000km.
Ted před vanocemi jsem koupil yarisa noveho 1,33 a chtěl jsem aby mi prověřili meho pro připadny odkup.
Teprve tam jsem se dozvěděl že před prodejem do čR z Italie bylo staženo 120 000km !
Takže muj starší Yaris ma 17 let,najezd přez 200 000km a je naprosto v pohodě,ve velmi dobrem tech stavu.
Udajně 200 000 km nic není.
Díky za zajímavou zprávu, tak z toho mám obavy, abych na starý kolena někomu nenaběhl. A jinak přeji asi moc prima povození v novém autíčku.hanzipv píše:Ja koupil v r 2009 yarise / v bazaru/1.0 4 valec z roku 99.Čepo píše:Já jsem kupoval ojetinu Yarise v autobazaru u autorizovaného prodejce Toyoty. Na 10 let starý vůz drželi ještě rok záruku, kterou jsem u nich bez problémů využil. 130 000 km na benzinového Yarise není hodně.
Byl pěkny,v pohodě,najezd 70 000km.
Ted před vanocemi jsem koupil yarisa noveho 1,33 a chtěl jsem aby mi prověřili meho pro připadny odkup.
Teprve tam jsem se dozvěděl že před prodejem do čR z Italie bylo staženo 120 000km !
Takže muj starší Yaris ma 17 let,najezd přez 200 000km a je naprosto v pohodě,ve velmi dobrem tech stavu.
Udajně 200 000 km nic není.
Já měl až doposud nová auta, až teď chci jít do staršího, tak snad to dopadne... Ahoj
Re: chtěl bych Yarise, tak do 180 t.kč
při koupi z bazaru jsem tehdy měl odbornika...nic nepoznal,historie vozu nebyla,nebyla servisni knižka...
to je snad varovaní !
Ztočene km zjistili až v toyotě...udajně klidně vyměni volant,drobnosti co ukaži na větší najezd.
I tak je ake 17 lety yaris ve skvěle kondici...no hodnota klesla podstatně.
Jinak movy je již 1,33 takže po 250 km zatim super !připlatek rezerva,gumove rohože i rohož kufru,ofuky skel,ty jsou suprove a jsou zvenku.
Jinak se jedna o ten zeleny yaris...dovoz italie,17 let a skutečnych 210 000km.
Za celych 7 let co jsem jej provozoval vyměněno pouze termostat chladici kapaliny...běžny servis neautorizovany za 500kč.
Od koupi použivam olej valvoline durablend FE 5W 30....super starty i v zimě,dodělal jsem denni svicení
a předloni jsem mu dopřal novou baterii.
to je snad varovaní !
Ztočene km zjistili až v toyotě...udajně klidně vyměni volant,drobnosti co ukaži na větší najezd.
I tak je ake 17 lety yaris ve skvěle kondici...no hodnota klesla podstatně.
Jinak movy je již 1,33 takže po 250 km zatim super !připlatek rezerva,gumove rohože i rohož kufru,ofuky skel,ty jsou suprove a jsou zvenku.
Jinak se jedna o ten zeleny yaris...dovoz italie,17 let a skutečnych 210 000km.
Za celych 7 let co jsem jej provozoval vyměněno pouze termostat chladici kapaliny...běžny servis neautorizovany za 500kč.
Od koupi použivam olej valvoline durablend FE 5W 30....super starty i v zimě,dodělal jsem denni svicení
a předloni jsem mu dopřal novou baterii.
- Přílohy
-
- yaris1.33.1.jpg
- (154.57 KiB) Staženo 1310 x
-
- yaris1.33.jpg
- (151.27 KiB) Staženo 1310 x
-
- yaris1.0.jpg
- (219.97 KiB) Staženo 1310 x
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já bych bazar raději obešel obloukem, doporučuju opravdu výprodej od dealera Toyoty. Jednak jsou ty auta zkontrolovaný, je tam na rozdíl od autobazarů velmi spolehlivá záruka.
http://www.mesec.cz/clanky/jak-jsem-kup ... zkusenost/
http://finexpert.e15.cz/aaa-auto--pozor ... vy-zadarmo
http://www.mesec.cz/clanky/jak-jsem-kup ... zkusenost/
http://finexpert.e15.cz/aaa-auto--pozor ... vy-zadarmo
Toyota Yaris Hybrid Style 1,5 ; 11/2015

je to asi pravda....podvadí se stale...no ted mam novou 1,33 zatím 600km tak jsem v pohodě.