Par otazek..

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
motoslav
Člen Týmu

Par otazek..

Příspěvek od motoslav »

Zdravicko, rad bych se poptal na par veci... mam zrejme v dupje ulozeni zadni napravy.... nicmene kdyz jsem se byl ptat v SIENU, kde jsem doted kupoval dily na vsechny sve auta.... bylo mi receno ze na MR2 mi nemuze sehnat skoro nic... Takze k prvni otazce.. Kde objednavate dily? , nejaka stranka? anebo autokelly? popart nebo neco podobneho?. diky...

Daaale by me zajimalo kde sehnat tenhle podspojler... teda jestli to je pouze podspojler anebo se jedna o nejaky limitovany naraznik treba.... Obrázek

Jako dalsi vec co se mi hodne libi jsou takhle predelane predni svetla... Obrázek
Dle toho co jsem nejak vycetl se jedna o prestavbovou sadu... ale uz nevim jeslti se jeste nekde da koupit anebo ne... nema s tim nekdo zkusenost?

Az me jeste neco napadne tak doplnim :))) Diky vsem za odpovedi :)
motoslav
Člen Týmu

Re: Par otazek..

Příspěvek od motoslav »

Taaaak na ty predni svetla uz jsem odpoved nasel a moc se mi teda nelibi.... http://twosrus.com/catalog/product_info ... cts_id=463
penez to je opravdu hodne... kdyby se nasel nekdo kdo by neco takoveho umel vyrobit za podstatne nizsi cenu at se ozve :)
Milhousemr2
Navigátor

Příspěvek od Milhousemr2 »

Na ebay najdes jak sady na prestavbu tak i tzv.lipy na narazniky.jsou tusim rozdelovany do revizy taky jako treba svetla a kridla.a tenhle je tusim na ebay za 60 liber plus doprava.ja mam na svy origo z rev3 tusim.je to rev1 takovej prtous a prodlouzenej o zhruba 5 cm dolu kdyztak muzu poslat fotku.co se dilu tyce.hledej vsude kde to jde.automedik.cz kellyna a nejlepsi treba prave ebay jak uk tak de :)
Už patřím do rodiny mrchožroutů :)
Mrcha 1990 Rev.1 červená
motoslav
Člen Týmu

Příspěvek od motoslav »

diky za rady :) jinak svetla budeme zkkouset udelat sami... neco podobneho jenom s jednou cockou... uvidime jak se s tim popereme.
Milhousemr2
Navigátor

Příspěvek od Milhousemr2 »

Tak potom urco hod fotky at je vidime jak to vypada :)
Už patřím do rodiny mrchožroutů :)
Mrcha 1990 Rev.1 červená
motoslav
Člen Týmu

Příspěvek od motoslav »

no kdo vi jak to dopadne... tady clen korky uz mi poslal druhe svetla tak budeme zkouset :)) jak se podari, fotky urcite pridam :)
Odpovědět

Zpět na „MR2“