kolik ventilů ma yris 1.0 VVt-I
kolik ventilů ma yris 1.0 VVt-I
Chlapi popřípadě i ženy,chtěl bych poradit!Koupil jsem si novy autosport a tuning a v něm je krasný Mr. Yaris,ale zarazila mě informace,že ma 16 ventilů.Nikdy mě nenepadlo nad tím přemýšlet tak bych se chtěl zeptat jestli to má každý seriově vyráběny yaris 1.0VVt-i!Moje máma takový kousek vlastní a počítam s ním jako z dárkem na osmnáctiny,takže by mě zajímalo co přesně vlastně budu mít (snad) pod kapotou!Všem děkuji za iformace popř i jiné.
yarisek je super...sice ještě nemam řidičak,ale už jsem ho byl párkrát provětrat a nemužu si stěžovat....jediné co mi moc nevyhovuje je ta přistrojovka,nějak mi chybi ty budíky před volantem
... ale jinak je to hodně spolehlivé auto...mámě ho sedm let a jediné co tam bylo měněné tak je olej a svíčky
....jo ještě sem se chtěl zeptat kolik stojí sportovní tlumiče a péra...přece jenom by to chtělo kapánek niž
,dávam peníze dohromady a počítám že tak kolem osmi tisíc.....

- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
No nevím, já bych pár let nezávodil, než se rozjezdíš.yarunek píše:....jo ještě sem se chtěl zeptat kolik stojí sportovní tlumiče a péra...přece jenom by to chtělo kapánek niž

Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.