Centrální zamykání
Centrální zamykání
Zdravím, na dálkovém ovládání (Yaris 2008) mě přestalo plně fungovat tlačítko pro odemčení,až po nějaké době mačkání, se to povede,přitom zamykání funguje normálně,po výměně baterky v klíči, to samé.Nemá někdo s tímhle problémem zkušenost? Za případnou radu předem děkuji.k
Re: Centrální zamykání
studeny spoj na mikrospinaci... mam takove klice dva a budu je taky muset znovu skusit napajet poradne zpet...
Back in Czech.
Mám 2009 a dělá mi to taky ale jen v případě, když se auto pokouším po zamknutí odemknout tak to dlouho nejde. Asi pojistka proti nechtěnému odemknutí?
Tam je vždycky zpoždění, to je logické.
Jinak mě to občas blbne taky a ten studeňák (či spíše opotřebovaný spoj přímo na plošňáku) mě vůbec nenapadl. Dík za tip, Kůrovče. Zkusím to alespoň u jednoho ovladače propájet.
Jinak mě to občas blbne taky a ten studeňák (či spíše opotřebovaný spoj přímo na plošňáku) mě vůbec nenapadl. Dík za tip, Kůrovče. Zkusím to alespoň u jednoho ovladače propájet.
Tak pánové,"klíčenku" jsem rozdělal,komplet prohlídl,deska je jako nová+spoje,tak jsem nahnul dotekové plíšky k mikrospínačům a světe div se, už funguje jako nová.l