Toyota yaris velikost torx bitu na odmontování sedaček?
Toyota yaris velikost torx bitu na odmontování sedaček?
Potřeboval bych odstranit zadní sedačky z Yarise 05 (první gen po faceliftu). Ale nevím jakou velikost Torx bitu mám koupit. Nesundaval někdo kdo si pamatuje velikost? Moje všechny sady končí 40kou a ta to zdaleka není 

Yaris 1.0 2005
Re: Toyota yaris velikost torx bitu na odmontování sedaček?
jen doplňuji jde o tyto šrouby na fotce: http://bazar.automedik.cz/AMD4030748375/toyota/yaris
Torx 45 to není a padesát už taky ne. Torx plus? Torx 47?
To je tady nikdo nedemontoval?
Torx 45 to není a padesát už taky ne. Torx plus? Torx 47?
To je tady nikdo nedemontoval?

Yaris 1.0 2005
demontoval, ale už přesně nevím jestli 40 nebo 50 ale rozhodně tam žádný atyp není, ale určo jeden z nich, musí se tam nahnat pořádně kladívkem, protože sou šrouby většinou už zanesené, pokud se torx protočí, šrouby maj v sobě drážku na plochý šroubovák, tak se dají sekáčem povolit, měnil sem řidičovu sedačku a zadní byli tak zarezlé že se musely nahřívat autogenem zespoda, nahradil sem je pak klasickýma
Hele 40 i 45 tam plandá dost. A 50 tam nedám. Už jsem to zkoušel v obchodě 
Nahřívat to autogenem si nedokážu dost dobře představit, protože tam mam koberečky... A z druhý strany se asi jen tak dostat nedá zkusím asi nějakej servis... Nerad bych skončil odvrtáním a dělání novýho závitu:-(

Nahřívat to autogenem si nedokážu dost dobře představit, protože tam mam koberečky... A z druhý strany se asi jen tak dostat nedá zkusím asi nějakej servis... Nerad bych skončil odvrtáním a dělání novýho závitu:-(
Yaris 1.0 2005
a zkoušel si tam tu 50 tku naklepnout kladívkem ? večer na to kouknu co tam mám
no já to mam celkem čistý ta 50 tam nešla ani náhodou. Za info ti bud vděčnej. BTW jak ten šroub vypadá a do čeho je kotvenej? A co je to za rozměr? Jako planemen to nahřejvat fakt nechci. Chci jen odstanit sedačky auto je jinak komplet pojízdný. předpokládám že jsi ho měl odstrojený když jsi to skoušen nahřát, co?
Yaris 1.0 2005
Tak už jsou dole pomocí ruského klíče. Torx 45 je opravdu málo.
Pokud je bude chtít někdo vyměnit Tak je to šroub M10x1,25 30mm Ale může bejt i kratší 20mm stačí až až
Pokud je bude chtít někdo vyměnit Tak je to šroub M10x1,25 30mm Ale může bejt i kratší 20mm stačí až až
Yaris 1.0 2005