Ony ty světla svítí perfektně,jenom se mi zdá že svítí nízko,nevím možná je to jenom můj pocit.reniha píše:Peetrs píše:Až teďko jsem si ještě všiml té Tvé poslední věty "Jo a když jsem u těch světel nezdá se vám že svítí trochu do země,nevíte jestli se dají ještě zeštelovat,když jsou automaticky seříditelné."
Mě osobně se zdá, že nastavení je perfektní a svítí jak má. A nevim jak ty ledky, ale xenony maj ještě štelování přímo na světle pomocí šroubováku
Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti
Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Budeš shánět originály, nebo je Ti to tak nějak jedno? Když by jsi chtěl, zavolám případně k sobě do servisu a poptal bych se po těch ventilkách..reniha píše:Ano mám jedny disky a přezouvat budu gumy,pokud neseženu nějaké nové disky za dobrou cenu.Peetrs píše:Eventuelně by mohlo, ale toť otázka.. Nic méně teďko je skoro každý den počasí na to, aby jsi to vysledoval..
Hele a Ty máš jak letní tak zimní 17" teda? S tim, že měníš gumu za gumu na stejnej disk?
Já pořídím nějakou fotku, jak to svítí mne a můžeš to eventuelně porovnat.. Mě se to zdá v poho

Asi bych chtěl originály,a fotky tady dej to bude to super,můžu porovnat.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Naprosto souhlasím!! Zlatý Renault!!! S Toyotou to byl krok zpět!! Příště zase Renault!!reniha píše:Jiné automobilky mají kamery vyřešené,lépe a nešpiní se ani v takovém počasí,třeba je kamera ve znaku auta a když zařadíš zpátečku tak se znak vyklopí a jde krásně vidět,ceny v autosalonech šíleně předražené aspoň u nás OV,nikdo mi žádnou slevu nenabídl na nic.A auto v nejvyšší výbavě a i tak dost tvrdých plastů,pískají brzdy hrůza,ze servisu mi odepsal že se mám rozjet dozadu a potom prudce zabrzdit,prý to přestane perfektní rada.Podběhy od kol,když jedeš ve vodě nebo přes kamínky,jako bych jel v nějakém 20 let starém autě a i to možná bylo lépe odhlučněné,audio taky nic moc.Jak říkám auto v nejvyšší výbavě a za skoro půl milionu,nic moc.Peetrs píše:To jsou šíleně přehnaný ceny tohle.. :O
Tak ale to, že se špiní zadní kamera bych neviděl jako chybu a nedořešenou věc Toyoty.. Myslim si, že zrovna tohle je věc, která je v tomhle období a počasí naprosto běžná a jasná.. Co dál myslíš, že Toyota nemá dořešené? :O A na jakých místech se hodně šetřilo? :O
Já nevím, ale myslím si, že žádný auto neni uplně dokonalí a vždycky najde člověk chybu, ať je to nejlevnější, nebo nejdražší auto
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Nezlob se na mne, ale Renault(Megane) jsem mel pujceny jako nahradni vozidlo, kdyz bylo moje auto v servise a byl to takovy kram, ze jsem hned pochopil, proc je <!> ve znaku 

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Ked porovnavam servisy v Ziline, tak Renault ma o dve triedy lepsi ako Toyota.
Fluenca som mal 5 rokov, nikdy nebol ziaden problem, s Aurisom tam chodim ako na klavir + kazdych 15tis. km vysolim 150-180E navyse za rocnu prehliadku...
Nehovorim, ze Fluence bolo lepsie auto (aj ked v niektorych veciach sa Auris nechyta), ale nerozmyslal som po nociach, co poviem v servise, ze mam pravdu ja a nie oni....
Fluenca som mal 5 rokov, nikdy nebol ziaden problem, s Aurisom tam chodim ako na klavir + kazdych 15tis. km vysolim 150-180E navyse za rocnu prehliadku...
Nehovorim, ze Fluence bolo lepsie auto (aj ked v niektorych veciach sa Auris nechyta), ale nerozmyslal som po nociach, co poviem v servise, ze mam pravdu ja a nie oni....
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
2 prsut
Pokud v autorizovaném servise tvrdili, že něco neuznají (nebo, že je to vlastnost), trval jsem na tom ať to nafotí, pošlou do TMCZ (Praha) a informují mně o jejich vyjádření. Když mně vyjádření TMCZ neuspokojilo obrátil jsem se na TME (centrálu v Brusselu). Zatím jsem do Japonska nemusel psát
Autorizovaný servis musí o tobě vědět, že si zákazník, který je schopen dělat aktivní kroky při hájení svých zájmů.
Pokud v autorizovaném servise tvrdili, že něco neuznají (nebo, že je to vlastnost), trval jsem na tom ať to nafotí, pošlou do TMCZ (Praha) a informují mně o jejich vyjádření. Když mně vyjádření TMCZ neuspokojilo obrátil jsem se na TME (centrálu v Brusselu). Zatím jsem do Japonska nemusel psát

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Souhlasim s názorem Čepa. Vše je hlavně o slušnosti servisu a o tom, jak si váží zákazníka. Jsou holt servisy, který se to snaží vyřešit tak, aby zákazník zaplatil, ikdyž moc dobře vědí, že je chyba jinde. Taky bych se neuspokojil s jejich odmítnutím, že to nejde.. Popřípadě bych na další návštěvu hledal jinej servis, pokud by byl v rozumném dosahu.
Každopádně to, že by měl Renault lepší servis se nedává srovnávat. V tomto ohledu je to hlavně o lidech, né o značce.. V jednom servisu závadu nevezmou, ve druhém třeba jo.
Osobně bych taky do rencka teda nešel..
Každopádně to, že by měl Renault lepší servis se nedává srovnávat. V tomto ohledu je to hlavně o lidech, né o značce.. V jednom servisu závadu nevezmou, ve druhém třeba jo.
Osobně bych taky do rencka teda nešel..
2 Peetrs
Já jako zákazník nejsem od toho, abych lítal mezi servisy a sháněl kdo vadu uzná a kdo ne. To snad byla praktika za socializmu, kdy služby byly totálně v pr... a bez známostí si nic nesvedl. Koupil jsem si Toyotu, která pro mně představuje kvalitu, spolehlivost a nadstandardní přístup k zákazníkovi jak u prodeje tak u servisu a řešení případných reklamací. K tomu aby to fungovalo musíme my jako zákazníci některé autorizované servisy doslova dokopat
a Toyota by měla vědět o které se jedná. Toyota taky tvrdí, že zákazník je na prvním místě, ale někdy nevím zda je to len u prodeje, nebo to platí i pro servis a reklamace vad.
Já jako zákazník nejsem od toho, abych lítal mezi servisy a sháněl kdo vadu uzná a kdo ne. To snad byla praktika za socializmu, kdy služby byly totálně v pr... a bez známostí si nic nesvedl. Koupil jsem si Toyotu, která pro mně představuje kvalitu, spolehlivost a nadstandardní přístup k zákazníkovi jak u prodeje tak u servisu a řešení případných reklamací. K tomu aby to fungovalo musíme my jako zákazníci některé autorizované servisy doslova dokopat

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
LED světlomety se dají taky upravovat. Asi zřejmě jako to xenony. Zezhora toho světlometu. Taky si je budu muset malinko přizvednout. Zdá se mi, že svítí dost do země, i když to na té fotce moc nevypadá.
Taky se mi stalo, že když jsem měl v autě další 2 pasažéry, tak mi přišlo, že to svítí snad na zem. Ani značky to neosvětlovalo.
Zatím co jsem s tim najezdil, tak se mi zdálo, jako by to mělo malý jas. Nicméně to mohlo hodně ovlivnit to, že jsem jezdil pořád v mokru a mokro tuhle teplotu světla pohlcuje.
Taky se mi stalo, že když jsem měl v autě další 2 pasažéry, tak mi přišlo, že to svítí snad na zem. Ani značky to neosvětlovalo.
Zatím co jsem s tim najezdil, tak se mi zdálo, jako by to mělo malý jas. Nicméně to mohlo hodně ovlivnit to, že jsem jezdil pořád v mokru a mokro tuhle teplotu světla pohlcuje.
- Přílohy
-
- led_small.jpg
- Asi to vypadá, že to s svítí dál, než reálně svítí.
- (219.28 KiB) Staženo 1337 x
-
- pic_small.jpg
- Jedna katalogová. :-D
- (240.33 KiB) Staženo 1337 x
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Ano, máš pravdu. Jsou ale i tací, který se raději nechají odradit, než aby to řešili způsobem jako Ty, já či jíní, kteří chtějí mít to, co mají mít, tam, kde zrovna jsou. Sám přiznej, že v tomto případě je lepší změnit servis, než se nechat odradit od značky.Čepo píše:2 Peetrs
Já jako zákazník nejsem od toho, abych lítal mezi servisy a sháněl kdo vadu uzná a kdo ne. To snad byla praktika za socializmu, kdy služby byly totálně v pr... a bez známostí si nic nesvedl. Koupil jsem si Toyotu, která pro mně představuje kvalitu, spolehlivost a nadstandardní přístup k zákazníkovi jak u prodeje tak u servisu a řešení případných reklamací. K tomu aby to fungovalo musíme my jako zákazníci některé autorizované servisy doslova dokopata Toyota by měla vědět o které se jedná. Toyota taky tvrdí, že zákazník je na prvním místě, ale někdy nevím zda je to len u prodeje, nebo to platí i pro servis a reklamace vad.
Ta druhá fotka je parádní! S tou expozicí jí to tam sluší. Kde je to focený?Parek píše:LED světlomety se dají taky upravovat. Asi zřejmě jako to xenony. Zezhora toho světlometu. Taky si je budu muset malinko přizvednout. Zdá se mi, že svítí dost do země, i když to na té fotce moc nevypadá.
Je to focený na Slapech.Peetrs píše:Ta druhá fotka je parádní! S tou expozicí jí to tam sluší. Kde je to focený?Parek píše:LED světlomety se dají taky upravovat. Asi zřejmě jako to xenony. Zezhora toho světlometu. Taky si je budu muset malinko přizvednout. Zdá se mi, že svítí dost do země, i když to na té fotce moc nevypadá.
S expozicí jsem si nijak nehrál.

Trochu zima na koupání, ne?
Jinak fotka fakt super. Víc takových 

Ani ne, mám vyhřívané sedačky, tak jsem se pak rychle zahřál.Peetrs píše:Trochu zima na koupání, ne?Jinak fotka fakt super. Víc takových